Sayfanın adresini Adres çubuğuna yazdıysanız, doğru yazdığınızdan emin olun.
www.kyk.gov.tr giriş sayfasını açın ve istediğiniz bilgilere erişmenizi sağlayacak bağlantıları arayın. Başka bir bağlantıyı denemek için Geri düğmesini tıklatın. Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatın.
HTTP 404 - Dosya bulunamadı Internet Explorer
Başlıycam ha bunların yaptığı işe.
Katkı kredisi almıyorlarsa burs ve öğrenim kredisini seçmelisiniz sadece.
Bıktım şu http 500 hatasını görmekten...
Sadece burs yok ? Bursla birlikte katkı var.. Katkıyı almak zorundamıyız..Geri ödemesi var mı ?
geri ödemeli olan öğrenim kredisi idi değil mi ? herkese verilen ?
beyler bune ya bu siteyle bu iş olmaz bi yere 1 saatte anca giriyo
500 Internal Server Error hatası veriyor sayfa yuklenmiyor bile
Ya hiç arıyan oldu mu kyk'yı?Site ne zaman düzelecek?
Birde harcın dahil olmadığı kredi hangisiydi?Harcı da babam ödesin :)
(Üniversite,Fakülte,Bölüm,Puan ve Puan Türüne ilişkin alanlar Kurumumuzca ÖSYM 'den alınacağından bu alanlardaki bilgiler tarafınızdan doldurulmayacak ve dikkate alınmayacaktır.)
Abant sorunu böyle bitirilmiş.. Doldurun ilerleyin..
quote:
Orijinalden alıntı: _OlguN_
Sadece burs yok ? Bursla birlikte katkı var.. Katkıyı almak zorundamıyız..Geri ödemesi var mı ?
Şu soruya cevap verebilecek birisi yok mu arkadaşlar? Kesin ve net bir cevap lazım..
Arkadaşlar Burs ve Öğretim Kredisini seçsek Kredi çıksak almazsak bişi olurmu birde devlet yurdunu çıkarsa gitmezsek problem olurmu
quote:
Orijinalden alıntı: CiGi_27
quote:
Şu soruya cevap verebilecek birisi yok mu arkadaşlar? Kesin ve net bir cevap lazım..
abi burs katkı ve öğrenim kredisi seçeneğine tıklıcaksın hangisi gelirse burs gelirse kullan ne mutlu kredileri almak zorunda değilsin
adı üstünde kredi geri ödemelidir
vakıf ünidekiler katkı kredi alamıyo o yüzden drek burs veya öğrenim kredisi seçeneğini tıklıcaklar.
Site sayesinde T.C. kimlik numaramı ezberledim
quote:
Orijinalden alıntı: 1905memo1905
Bende babamın adını
quote:
Orijinalden alıntı: cem_al_ettin
quote:
Orijinalden alıntı: 1905memo1905
Bende babamın adını
quote:
quote:
arkadaşım siz okumadanmı yurt , burs , kredi başvurusu yapıyosunuz. başvuru sözleşmesinde hepsi detaylı bi şekilde mevcut tmm.anlaşırı bi şekilde yazmışlar zaten
Bu arada bir sorum olacak. Benim annem ev hanımı, meslekler kısmından diğer meslekleri seçiyorum. Orada ev hanımı bölümü var fakat "Sosyal Güvenlik Kurumlarına kayıtlı olmayan" şeklinde belirtiliyor. Fakat biz SGK'ya bağlıyız. Nasıl yapacağım?
bende böyle bişey sorcakdım.böy le bişey mümkün demi dostum? bide aldıgımız bu burs basbakanlık bursu felanmı oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: sahangs
quote:
quote:
arkadaşım siz okumadanmı yurt , burs , kredi başvurusu yapıyosunuz. başvuru sözleşmesinde hepsi detaylı bi şekilde mevcut tmm.anlaşırı bi şekilde yazmışlar zaten
Ne bu agresifiyet.O zaman soru sormanın da anlamı yok demek ki herşey yönergelere göre yapılıyormuş.Yeterli bilgiye ulaşamadığımı düşünmüşüm ki sormuşum.
şöyle genel bir soru sorayım çoğu kişi sormuş cevabını tam alamamış galiba, bende sorayım belki cevap gelir diğer arkadaşlarda yararlanır.
şimdi ben bu kyk ya başvursam burs çıkmaz,kredi olursa bu krediyi reddetme gibi bir seçeneğimiz var mı? nasıl? burs almak için yurttada kalmak şartmı? kendi şehrimde kazandım üniversiteyi burs alabilrmiyim ?