Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kobEren

ben ikinci öğretim okuyacağım marmara'da. burs gelme ihtimali kaçtır?

bende istanbul 2. öğretim okuyacağım.

2. öğretimlere cimri davranıyorlarmış burs olayında sanırım. hem tonla harç parası ödüyecez hemde bize az burs verecekler. olaya bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic check

BEYLER 2 ÖNEMLİ SORUM OLUCAK BİRİNCİSİ ANNEMİN MESLEĞİ HAKKINDA BABAMIN GAZİLİĞİ SEBEBİYLE SOSYAL GÜVENCESİ VAR FAKAT EV HANIMI NEYİ İŞARETLİYCEM İKİNCİSİ ABİM AÇIKÖĞRETİM OKUYOR ONU ÜNİVERSİTE OKUYAN KARDEŞİNİZ VARMI BÖLÜMÜNE İŞARETLİYECEKMİYİM CEVAPLARSANIZ ÇOK MEMNUM OLURUM

Kyk dan tanıdğım diyor ki Annesini Ev hanımı yazacak

Kardeşin için de Anadolu Üniversitesi yazacaksın tc kimlik nop suyla

@judith

Öğrenim Kredisiyle Katkı Kredisi oluyomuş

Sistemden başvuran öğrencilerin bilgilerinde hata yoksa %90 ına yakınına geri ödemeli para çıkıyormuş

Özel yurtlar konusunda da senin dediğin gibi başvrumanın anlamı yok muş..

@Hercule Poirot

İlçe Merkezini yazacaksın

Kardeşinin Tc kimlik no su ile kazandığı okulu yazacakmışsın...

Kardeşin de seni yazacak

@mc_50cent

Tc no nu girip sadece tel no nu değiştriceksin tekrar kaydete basacaksın bu kadar...

@eLan0

İÖ ler sadece katkı kredisi alamıyor.. Diğerlerinden birini alabilir..(öğrenim veya burs) Mezun olması gerektiği tarihten iki yıl sonra geri ödemeleri başlıyor 4 yıl alırsa 2 yılda geri iade edilmesi gerekiyor paranın...Aylık taksiktler halinde herkes geri ödeyebilir ... İşe girdiğinde maaşından kesilmiyor.. Kendin gidip ziraat bankasına yatıracaksın ya da otomatik ödeme talimatı vericeksin...

Arkadaşlar her türlü sorunuzu sorabilirsiniz tanıdığımla beraber her türlü yardımcı olmaya çalışırız...

• quote:

Orijinalden alıntı: 00BRK00

quote:

Orijinalden alıntı: general_457

Arkadaşlar Devlet Yurduna başvuru yapsam ve çıksa gitmesem olur mu

olur.Çıksa bile kayıt zorunlu değil

Cok Sagol Kardeş O zaman Sadece Genel Yurt seçeyim

Birde Arkadaşlar Sağlık İzin veya Kayıt Dondurma Durumunuz:Ben Zabıt Katipliği Sınavına girecem belki okulu dondurabilirim.Burayı seçersem ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general_457 -- 17 Ağustos 2009; 20:44:02 >
  • @general_457

O sekmenin pasif olması laızm dedi yakınım....
  • KüçükKötüEjderha

teşekkürler,zahmet oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

KüçükKötüEjderha

teşekkürler,zahmet oldu.

Yok hocam ne demek ... Görevimiz yakınım buralardaydı benimde aklıma forumda arkadaşlar soru soruyodu diye geldi sordum cevapladı saolsun gün boyu uğraşıyo zaten bunu yapmak görevi..
  • YA BİRİ CVP VERSİN YUZ KERE BAŞVURDUM.KAYDETE BASINCA 404 NOT FOUND YAZISI ÇIKIYOR BU NE YA.NASIL ÇÖZÜLÜR.HERKES BAŞVURMUŞ
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben KYK Başvuru yapacam bir kaç sorum var

Öğrenim bilgileri

13.Puan:Ben okul puanı ile yerleştim okuldan gelen puanımı mı yazacaz
    10.Fakülte: Ben 2 yıllık kazandım burayı boş mu bırakcam
    18.Yurt İstiyorum:Devlet yurdu çıksa gitmesem olur mu
    17.Öğrenim,Burs,Katkı İstek:Sadece burs diye bir seçenek yok Burs ve Öğrenim Kredisini seçip Kredi çıkarsa almama gibi bir şansım var mı

Arkadaşlar Sorularıma Cevap alabilirmiyim

İlk ikisini sen yazmayakcasın, boş bırakacaksın.

Diğer ikisinin cevabı da evet =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Bu arada bir sorum olacak. Benim annem ev hanımı, meslekler kısmından diğer meslekleri seçiyorum. Orada ev hanımı bölümü var fakat "Sosyal Güvenlik Kurumlarına kayıtlı olmayan" şeklinde belirtiliyor. Fakat biz SGK'ya bağlıyız. Nasıl yapacağım?

• Çok teşekkürler KüçükKötüEjderha
  • Arkadaş için başvuru yapacaz ama 15. sorudaki "SINIFINIZ" bölümünde Hazırlık ve 1.Sınıf var. Sorum şu:

Bu arkadaş hazırlık sınavı olan üniyi kazandı (kazanırsa 1.sınıfa geçer, kazanmazsa hazırlık okur). Hangisinin işaretlenmesi gerekiyor?

Cevap için şimdiden teşekkürler..
  • Yahu hala kaydet dediğimde 404 hatası veriyor sayfa görüntülenemıyor nolcak of ya!

Bu nedir abi bazısına oluyo bazımıza olmuyor. Şansına göre mi başvuru yapabilcez. Deliricem ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheadjm -- 17 Ağustos 2009; 22:57:59 >
  • sonunda hallettim
  • 4o4 hatası verdikten snra tekrar gncelliyorum aynı adresi ve ilk doldurduğum form pasif bir durumda ve daha küçük fontla yazılmış şekilde karşıma geliyor.en altta ise bu var

Dikkat: Bu formun başvuru yapanlar tarafından saklanması gerekmektedir. Başvuru yapanlar daha sonra başvuru bilgilerine ilişkin bir itirazda bulunursa, YURTKUR’a itiraz dilekçesinin ekinde bu formun bir kopyasını göndermek zorundadır. Yapılan itirazlar ancak bu formun doğruluğu tespit edilirse dikkate alınacak, aksi durumda yapılan itirazlarla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacaktır.
    BAŞVURU TARİHİ: başvuru tarihi ve saati yazıyor

şimdi başvuru oldu mu olmadı mı :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralondé

4o4 hatası verdikten snra tekrar gncelliyorum aynı adresi ve ilk doldurduğum form pasif bir durumda ve daha küçük fontla yazılmış şekilde karşıma geliyor.en altta ise bu var

Dikkat: Bu formun başvuru yapanlar tarafından saklanması gerekmektedir. Başvuru yapanlar daha sonra başvuru bilgilerine ilişkin bir itirazda bulunursa, YURTKUR’a itiraz dilekçesinin ekinde bu formun bir kopyasını göndermek zorundadır. Yapılan itirazlar ancak bu formun doğruluğu tespit edilirse dikkate alınacak, aksi durumda yapılan itirazlarla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacaktır.
    BAŞVURU TARİHİ: başvuru tarihi ve saati yazıyor

şimdi başvuru oldu mu olmadı mı :s

olmadı
  • Onaylanıp onaylanmadığına nerden bakabilirz?

Diğer konuda bir arkadaş SS eklemiş.Onda onaylandı yazısı yazıyor başta kırmızı ile ama bizde belki netin azizliğinden çıkmamıştır diye düşünüyorum :D büyük ihtimalle yanlış düşünüyorum. :S napıcam :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Orijinalden alıntı: kobEren

ben ikinci öğretim okuyacağım marmara'da. burs gelme ihtimali kaçtır?

bende istanbul 2. öğretim okuyacağım.

2. öğretimlere cimri davranıyorlarmış burs olayında sanırım. hem tonla harç parası ödüyecez hemde bize az burs verecekler. olaya bak ya

bende ikinci öğretimdim baba durumundan önceliğim vardı başbakanlık bursu çıktı...

anne baba ayrılığı baba ölümü okuyan kardeşin fazla olması vs gibi durumlar burs için önceliklidir kredi herkese çıkar ama burs için seçici olunuyor haliyle...

• ARkadaşlar şu 404-found sorununa bi çözüm bulunama dımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myth1907

ARkadaşlar şu 404-found sorununa bi çözüm bulunama dımı?

ya saatlerdir aynı hata bıktım..
  • arkadaşlar sınıfınız bölümünde hazırlık mı yoksa 1.sınıfımı işaretleyelim yukarıda arkadaşında dediği gibi hazırlığı işaretledik hazırlığı geçersek nolucak??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.