Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kyk.gov.tr yenilendi. t.c kimlik no ve baba ismi girilince bir çok bilginiz kendiliğinden yazılmış oluyor siteye. üni, bölüm, puan v.s
  • yapılmak isteyince nası yapılıo ama siteyi düzeltmişler hemen medyada bi kaç haber çıkınca düzelttiler kendilerini girin rahatça yapın millet..
  • babam esnaf oto tamircisi meslek olarak ne yazacagım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

quote:

Orijinalden alıntı: CiGi_27

Arkadaşlar şimdi orada burs bölümünde bildiğimiz gibi sadece burs yada diğerleri tek tek yok.İö öğrenci olarak aslında sadece burs almak istiyorum.Katkı kredisi zaten iö yüzünden gelmiyor.O yüzden burs ve öğrenim kredisi işaretlememde bir sakınca var mı?Burs gelirse gelsin , katkı kredisi iptal diğer kredi çıkarsa almama şansımız vardı değil mi?

İkinci sorum ise yurt bölümünde sadece genel yurtlar desem boşta kalma ihtimali var mı? Sizce öncelikle genel yurtlara mı demeliyim ? Şimdiden teşekkürler

bir yanlışını düzelteyim bu yıl açıklama yaptılar katkı kredisine başvuran herkese çıkacak...

Teşekkür ederim bilgi için. peki soruları cevaplayacak olan bir şahsiyet yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

bir sorum daha var; annem eskiden çalışırken sigortası ödeniyormuş, sonra evlenince işi bırakmış sigortayıda ödememişler işte. neyse sonra biz bi ara çalışmadan bir iki ay ödeme yaptık emekli olsun diye, onuda ödeyemedik kaldı. şimdi ben neyi işaretliycem annem için?

cevap verecek yok mu??? çok önemli bir konu bence. diğer arkadaşlarında işine yarar
  • artık düzeldimi sorun normal olrak yapabiliyormu herkes
  • Bugün farklı birşey oldu.Başvuru yapmak için TC kimlik no ve baba adını girdim sonra form çıktı ama formda heryer doldurulmuştu.Ben daha önce işlem başarıyla sonuçlandı tarzında bir uyarı almadım ne zaman kaydet e bassam hata veriyordu.Ben şimdi başvurdum da haberim mi yok? ne biçim birşey bu ? eğer başvurulduysa çıktısını alacaktım alamamış oldum mecburen kayıt denemelerine devam edeceğim .

Sonunda oldu "Başarıyla kaydedildi" yazısına gördüm çıktıyı da aldım.Oohhh Darısı sizlerin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00BRK00 -- 18 Ağustos 2009; 13:11:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Arkadaş için başvuru yapacaz ama 15. sorudaki "SINIFINIZ" bölümünde Hazırlık ve 1.Sınıf var. Sorum şu:

Bu arkadaş hazırlık sınavı olan üniyi kazandı (kazanırsa 1.sınıfa geçer, kazanmazsa hazırlık okur). Hangisinin işaretlenmesi gerekiyor?

Cevap için şimdiden teşekkürler..

Bilen biri yok mu?
  • quote:

quote:

Arkadaş için başvuru yapacaz ama 15. sorudaki "SINIFINIZ" bölümünde Hazırlık ve 1.Sınıf var. Sorum şu:

Bu arkadaş hazırlık sınavı olan üniyi kazandı (kazanırsa 1.sınıfa geçer, kazanmazsa hazırlık okur). Hangisinin işaretlenmesi gerekiyor?

Cevap için şimdiden teşekkürler..

Bilen biri yok mu?

Ben kesin olarak bilmiyorum ama bence şöyle olması gerekir.Kazandığın bölüm de hazırlık sınıfı varsa geçip geçmediğin belli olmadığından "hazırlık" yaz.Eğer gittiğin bölümde hazırlık yoksa direk 1 i işaretle. En doğru bilgiye ulaşmak için de yurtkur u ara sor.

• kimlik numarasını yazdım,babamın adını yazdım ara ya basıyorum ama hiç bi ilerleme falan yok. herkesde varmı aynı sorun ?
  • off girmiyo ya ne rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

kimlik numarasını yazdım,babamın adını yazdım ara ya basıyorum ama hiç bi ilerleme falan yok. herkesde varmı aynı sorun ?

evet bazen öyle oluyordu bende de .O sayfayı kapat tekrar başvuru ya tıkla yoksa beklesende hiçbir şey olmuyor
  • hayırlısıyla bende kaydoldum darısı sizin başınıza beyler
  • Ben de kaydoldum. Umarım herkes kaydolabilir.
  • Ben de şimdi kaydoldum.Herkes için hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 18 Ağustos 2009; 16:09:22 >
  • Düzeldi site.benım okulum yazıyor

• kimlik no baba adını yazıyorum hala ilerleme yok aynı..
  • kyk başkanı süre uzatılacak diye açıklama yapmış kaydını yapamayanlar merak etmesin...
  • ya beyler ne biçim iş anlamadım babam gazi işaretliyince para falan filan işaret lenmiyor bide gelir zorunlu diyor ne biçim iş anlamadım zaten ıkına ıkına girdik şimdide girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

Orijinalden alıntı: CiGi_27

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Sadece burs yok ?
    Bursla birlikte katkı var..
    Katkıyı almak zorundamıyız..Geri ödemesi var mı ?

Şu soruya cevap verebilecek birisi yok mu arkadaşlar? Kesin ve net bir cevap lazım..

abi burs katkı ve öğrenim kredisi seçeneğine tıklıcaksın hangisi gelirse burs gelirse kullan ne mutlu kredileri almak zorunda değilsin

adı üstünde kredi geri ödemelidir

vakıf ünidekiler katkı kredi alamıyo o yüzden drek burs veya öğrenim kredisi seçeneğini tıklıcaklar.

Diğer arkadaş polemik yaratınca teşekkür etmeyi unutmuşum dostum..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.