Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki sayfada bir soru sormuştum ama kimse cevaplamamış, bari bilen biri buna cevap yazsın.

Bu sene 2 yıllık meslek yüksek okuluna başlıyorum, kaydolurken sınıf bölümünü 1. sınıf olarak mı yazacağım ?

Bir de bu katkı kredisi sadece harçlara yapılan destek oluyor değil mi ?

• Az önce bende başvurumu yaptım, okul bölümü düzeltilmiş bende doğru yazıyordu, hiç bir sorun yaşamadan bitirdim. İnşallah sorun yaşamam
  • Arkadaşlar ben site sorunluyken sorunlı olduğunu bilmediğim için başvuru yapmıştım şimdi baktım düzelmiş sorun yok yani
  • Oh beee.
  • arkadaşlar ben burs,öğrenim,katkı kredisini işaretliyeceğim,bunu işaretlemek daha mantıklı değil mi, bu üçünden biri çıkıpta almazsak birşey olur mu, sadece genel yurtlarla öncelikli genel yurtlar arasındaki fark nedir,bir de sınıf yazıyor orayada 1 mi işaretliyeceğiz
  • hocam kyknın özel yurtlarıda var onlar normalden 10-15 tl daha pahalı ama daha güzel..Yani odalarda elektrik prizi vs felan var..Ama heryerde özel yurt yok...Yani burdaki özel yurt akpnin refahın chp nin vs gibiler yurdu değil..Devletin özel yurdu..Yani sen garanti olsun dersen öncelik genel yurt seçiceksin..Genel yurt çıkmazsa 10-15 daha fazla ödücen özel devlet yurduna gidicen ama yine devlet yurdu yani
    quote:

gökhan2007
    arkadaşlar ben burs,öğrenim,katkı kredisini işaretliyeceğim,bunu işaretlemek daha mantıklı değil mi, bu üçünden biri çıkıpta almazsak birşey olur mu, sadece genel yurtlarla öncelikli genel yurtlar arasındaki fark nedir,bir de sınıf yazıyor orayada 1 mi işaretliyeceğiz

• Benim annem babam ayrı babamın maaşının bize bi faydası yok ama genede yazdım durumu da belirttim tabi acaba babamın maaşını 0 olarak değiştirsem mi?
  • Arkadaşlar hazırlık sınıfı size zorunluysa, sınavla geçilse bile, hazırlık sınıfını işaretliyorsunuz

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistik Pesimist

Benim babam işçi emeklisi.Şimdi babam vefat ettiği için 22.Anne Baba durumuna baba ölü anne sağ diye giriyorum.Baba ölü dediğim için babamın aylık gelirini giremiyorum fakat babamın maaşını otomatikman annem alıyor.Bu geliri anneme yazıyorum bu sefer de aile reisinin geliri sıfır olamaz diyor.Bu durumda ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

quote:

Orijinalden alıntı: mic check

ya beyler ne biçim iş anlamadım babam gazi işaretliyince para falan filan işaret lenmiyor bide gelir zorunlu diyor ne biçim iş anlamadım zaten ıkına ıkına girdik şimdide girmiyor

Evet kardeşim benimki de benzer. Baba ölü anne sağ dediğimde maaş kendini sıfırlıyor ve kutu kilitleniyor. Kaydete bastığımda ise aile reisinin geliri zorunludur ve 0 olamaz diye uyarı verip kaydetmiyor. İstanbul KYK bölge müdürlüğü "aç kapa yap geçer" dedi ben de bir gün boyunca açıp kapadım ama maalesef...

Bir sonraki arayışımda ise "Ankara'yı ara" dediler. Aradım. Aradım aramasına ya saatlerce uğraşmama rağmen henüz hattı düşürebilmiş değilim.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zivat -- 18 Ağustos 2009; 23:59:09 >

• Yaf benimde bi sorum olacak misal ben devlet yurdunu kazandım ama vazgeçtim ve kendime ev tuttum.Kayıt yapmak gibi bi zorunluluğum var mı devlet yurdunu kazandığım için ? Para ödeme gibi fln...
    AciLLLLL Cafe Kapanmadan Cvp yazın caneler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905memo1905

Yaf benimde bi sorum olacak misal ben devlet yurdunu kazandım ama vazgeçtim ve kendime ev tuttum.Kayıt yapmak gibi bi zorunluluğum var mı devlet yurdunu kazandığım için ? Para ödeme gibi fln...
    AciLLLLL Cafe Kapanmadan Cvp yazın caneler :)

Hayır, yok.
  • zorunluluk yok...
  • Benim mesajım görülmüyor mu?
  • ThnX
  • en sonunda doğru okul girildi rezalet son buldu
  • ben şimdi 4 yıllık bir lisans programı kazandım fakat 1 senede isteğe bağlı hazırlık sınıfı varmışyani isteyen okuyor istemeyen okumuyor ,kyk nın formunda "sınıfnız" yazan bölmdeki " hazırlık" veya "1 " seçeneklerinden hangisini seçmeliyim, hazırlık sınıfı okumayı dşünmüyorum, hazırlık sınıfını seçsem olaki bir engel çıktı okuyamadım 1. sınıftan başladım desek katkı ve öğrenim kredisi için bir sorun çıkartırmı?

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Sınıfınız seçeneğini ne yaptınız hazırlık mı 1 mi? Bu şimdiden bilemeyiz ki?

yanlış hatırlamıyorsam hazırlık seçenler 5 yıllık senet imzalıyor 1 sınıfı seçenler 4 yıllık olanı . Hazırlık işaretleyip 1 sınıfa geçenler ilk anlaşmayı bozup tekrar yeni anlaşma yapıyor. yanlış biliyor olabilirim değişiklik olmadıysa malum hersene kurallar değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmat -- 19 Ağustos 2009; 3:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisikopat5061

quote:

Orijinalden alıntı: yakamozcuk

quote:

Orijinalden alıntı: pisikopat5061

ilginç ya tek bi kere denedim

hocam ne alaka diceksin ama hangi tarayıcıyı kullanıyosun

biraz geç oldu ama önce bi sorym ne alaka
    firefox kullanyorm

HAyır bende onu kullanıyorumda ondan sordum

çok şükür ya sonunda halettim

• quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

beyler benim 1.sınıf bitti. ilk sene kyk yedkten gelmişti gitmedim. şimdi tekrardan başvurdum yurt için ama sonuçlar belli oldu mu olmadı mı goremiyorum yani siteyi actıgımda iki tane ibare biliriyor onların dışında anasayfayı gitmemi sağlayacak bir buton yok ve ara donem yurt kayıtları 31 agustosta baslıyor.
  • Beyler ben sadece burs istiyorum ama bu seçenek yok.Geçen sene varmış herhalde kaldırmışlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fata1ty

Beyler ben sadece burs istiyorum ama bu seçenek yok.Geçen sene varmış herhalde kaldırmışlar mı?

var orda burs ve öğr kredisi hangisi çıkarsa şansına

bide arkadaşlar öğr kresii çıktı almasak olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giuly -- 19 Ağustos 2009; 14:52:36 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.