Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu başvurular ne zaman sona erecek şehir dışındayım internet yok.Şu anda da siteye girilmio.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiculata-

beyler bu başvurular ne zaman sona erecek şehir dışındayım internet yok.Şu anda da siteye girilmio.

2009–2010 ÖĞRETİM YILINDA(ÖSYM)
    İLK DEFA BİR YÜKSEK ÖĞRETİM PROGRAMINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN YURT, BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ İNTERNET MÜRACAATIDIR.
    MÜRACAAT TARİHİ 14 AĞUSTOS(Saat: 14:00) – 25 AĞUSTOS 2009 (Saat: 14:00) TARİHLERİ ARASIDIR.
  • arkadaşlar yurt başvurusunu yaptım kaydınız alındı fln yazdı kırmızı yazıyla yazdır butonu flnda vardı ondan sonra o pencereyi alttaki kapat tuşuyla kapadım tc numaramla tekrar girdim yine aynı kayıt ekranı geldi girdiğim tüm bilgiler boş görünüyodu sizce tekrar doldurmama gerek varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Orijinalden alıntı: kobEren

ben ikinci öğretim okuyacağım marmara'da. burs gelme ihtimali kaçtır?

bende istanbul 2. öğretim okuyacağım.

2. öğretimlere cimri davranıyorlarmış burs olayında sanırım. hem tonla harç parası ödüyecez hemde bize az burs verecekler. olaya bak ya

bende ikinci öğretimdim baba durumundan önceliğim vardı başbakanlık bursu çıktı...

anne baba ayrılığı baba ölümü okuyan kardeşin fazla olması vs gibi durumlar burs için önceliklidir kredi herkese çıkar ama burs için seçici olunuyor haliyle...

benim babamda çalışmıyor. abimin yardımıyla geçiniyoruz. ama çalışmıyor diye bi seçenek yok kyk başvuru formunda

bende mecburen askari ücret yaptım

• önceliğiniz yoksa burs çıkması ihtimali %5 bile değil bence ya.

millet peki kredi çıkarsa ki herkese çıkar ztn, ne zmn verilmeye başlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ablukada54

Önceki sayfada bir soru sormuştum ama kimse cevaplamamış, bari bilen biri buna cevap yazsın.

Bu sene 2 yıllık meslek yüksek okuluna başlıyorum, kaydolurken sınıf bölümünü 1. sınıf olarak mı yazacağım ?

Bir de bu katkı kredisi sadece harçlara yapılan destek oluyor değil mi ?

ben 1. sınıf yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

önceliğiniz yoksa burs çıkması ihtimali %5 bile değil bence ya.

millet peki kredi çıkarsa ki herkese çıkar ztn, ne zmn verilmeye başlanacak.

Daralıyorum vallahi daralıyorum. Küfür etmemek için zor duruyorum.

Harç parasını nasıl ödeyeceğiz diye düşünüyoruz biz. Burs almak istiyoruz oda alamayacaz heralde.

Ne yani okumayalımdamı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocabiyik222

arkadaşlar yurt başvurusunu yaptım kaydınız alındı fln yazdı kırmızı yazıyla yazdır butonu flnda vardı ondan sonra o pencereyi alttaki kapat tuşuyla kapadım tc numaramla tekrar girdim yine aynı kayıt ekranı geldi girdiğim tüm bilgiler boş görünüyodu sizce tekrar doldurmama gerek varmı ??

aynı sorunu ben de yaşadım. tekrar mı yapmamız lazım. ben çıktı almadım dedim sonra alırım. şimdi tüm bilgiler sıfırlanmış. bilen yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernaydn -- 19 Ağustos 2009; 15:54:21 >
  • Sonunda hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

quote:

Orijinalden alıntı: Fata1ty

Beyler ben sadece burs istiyorum ama bu seçenek yok.Geçen sene varmış herhalde kaldırmışlar mı?

var orda burs ve öğr kredisi hangisi çıkarsa şansına

bide arkadaşlar öğr kresii çıktı almasak olur mu ?

Nasıl hangisi çıkarsa şansıma?Ben sadece burs istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Beyler ben sadece burs istiyorum ama bu seçenek yok.Geçen sene varmış herhalde kaldırmışlar mı?

Bu şekilde düşünen bir tek sen değilsin.Seçenekler o şekilde evet doğru şansına ne çıkarsa.Burs çıkarsa istediğin için alırsın.Diğerlerinden çıkarsa almazsın.Zorla almayacaksın ki.sonuçta sadece burs seçeneği yok ve yapılacak başka bir şey de yok.İçinde burs olanı deneyeceksin.

Edit: Burs-Bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyapponzashi -- 19 Ağustos 2009; 18:14:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CiGi_27

quote:

quote:

quote:

Bu şekilde düşünen bir tek sen değilsin.Seçenekler o şekilde evet doğru şansına ne çıkarsa.Burs çıkarsa istediğin için alırsın.Diğerlerinden çıkarsa almazsın.Zorla almayacaksın ki.sonuçta sadece burs seçeneği yok ve yapılacak başka bir şey de yok.İçinde bursa olanı deneyeceksin.

Öğrenim veya katkı kredisi çıkarsa almak zorunda değilim yani?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu şekilde düşünen bir tek sen değilsin.Seçenekler o şekilde evet doğru şansına ne çıkarsa.Burs çıkarsa istediğin için alırsın.Diğerlerinden çıkarsa almazsın.Zorla almayacaksın ki.sonuçta sadece burs seçeneği yok ve yapılacak başka bir şey de yok.İçinde bursa olanı deneyeceksin.

Hayır değilsin.Ben de senin gibi düşünmüştüm başta sonradan forumdan arkadaşlar ve dershane rehberlik hizmeti sağolsun zorunlu olmadığını öğrendim.Sen gene de araştır istersen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Sadece burs yok ?
    Bursla birlikte katkı var..
    Katkıyı almak zorundamıyız..Geri ödemesi var mı ?

Şu soruya cevap verebilecek birisi yok mu arkadaşlar? Kesin ve net bir cevap lazım..

abi burs katkı ve öğrenim kredisi seçeneğine tıklıcaksın hangisi gelirse burs gelirse kullan ne mutlu kredileri almak zorunda değilsin

adı üstünde kredi geri ödemelidir

vakıf ünidekiler katkı kredi alamıyo o yüzden drek burs veya öğrenim kredisi seçeneğini tıklıcaklar.

Diğer arkadaş polemik yaratınca teşekkür etmeyi unutmuşum dostum..

Ben de bu cevap üzerine karar verdim mesela..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bludger

Benim annem babam ayrı babamın maaşının bize bi faydası yok ama genede yazdım durumu da belirttim tabi acaba babamın maaşını 0 olarak değiştirsem mi?

Aynı Durumdayız. Durumu Belirttim Demişsin Nerden Belirttin Acaba?
  • Beyler formu doldurup göndermemiz yeterli değil mi ? Çıktı almama gerek var mı ? Pc'de yazıcım yok da...
  • C' UP
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır değilsin.Ben de senin gibi düşünmüştüm başta sonradan forumdan arkadaşlar ve dershane rehberlik hizmeti sağolsun zorunlu olmadığını öğrendim.Sen gene de araştır istersen.

Abi eminsin değil mi?Ona göre başvurcamda.Bir de buradan burs çıkarsa nasıl haber vercekler?Başka yerlerden burs alabilir miyim buradan burs alırsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: zivat

Arkadaşlar hazırlık sınıfı size zorunluysa, sınavla geçilse bile, hazırlık sınıfını işaretliyorsunuz

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistik Pesimist

Benim babam işçi emeklisi.Şimdi babam vefat ettiği için 22.Anne Baba durumuna baba ölü anne sağ diye giriyorum.Baba ölü dediğim için babamın aylık gelirini giremiyorum fakat babamın maaşını otomatikman annem alıyor.Bu geliri anneme yazıyorum bu sefer de aile reisinin geliri sıfır olamaz diyor.Bu durumda ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

quote:

Orijinalden alıntı: mic check

ya beyler ne biçim iş anlamadım babam gazi işaretliyince para falan filan işaret lenmiyor bide gelir zorunlu diyor ne biçim iş anlamadım zaten ıkına ıkına girdik şimdide girmiyor

Evet kardeşim benimki de benzer. Baba ölü anne sağ dediğimde maaş kendini sıfırlıyor ve kutu kilitleniyor. Kaydete bastığımda ise aile reisinin geliri zorunludur ve 0 olamaz diye uyarı verip kaydetmiyor. İstanbul KYK bölge müdürlüğü "aç kapa yap geçer" dedi ben de bir gün boyunca açıp kapadım ama maalesef...

Bir sonraki arayışımda ise "Ankara'yı ara" dediler. Aradım. Aradım aramasına ya saatlerce uğraşmama rağmen henüz hattı düşürebilmiş değilim.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Babam vefat ettği için emekli maaşı annem alıyor.Babamın mesleğini girmeyip aylık geliri de anneme yazınca kabul etti.
    Bu şekilde bir sorun çıkar mı bilmiyorum.Sonuçta babamın emekli olduğunu yazmadım.
    Neyse daha iyi bir yöntem bulana kadar en iyisi bu sanırım.
    Araştırmaya devam.İnşallah daha iyi bir yöntem bulunur.
    Hayırlı geceler..

• Kayıt yaptırırken "Hazırlık" ve "1" olmak üzere sınıf seçiyoruz. Hazırlığı atlamam muhtemel ama her zaman bir ihtimal vardır. Kaydımı muafiyet sınavından sonra mı yaptırmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.