Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt istiyorum kısmında öncelikli genel yurtları seçtiğimizde genel yurt çıkmayınca yüksek ücretli yurtlar mı geliyor bide eğer gelirse bunların ücretleri gerçekten yüksek mi ?? bide her üniv. de var mı bundan ( 9 eylül üniv.)??
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Arkadaş için başvuru yapacaz ama 15. sorudaki "SINIFINIZ" bölümünde Hazırlık ve 1.Sınıf var. Sorum şu:

Bu arkadaş hazırlık sınavı olan üniyi kazandı (kazanırsa 1.sınıfa geçer, kazanmazsa hazırlık okur). Hangisinin işaretlenmesi gerekiyor?

Cevap için şimdiden teşekkürler..

Bilen biri yok mu?

• Başvurumu yaptım okul adı falan her şey doğru
     KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU)
  • Başvuru yaptıktan sonra çıktı almakta fayda var..Ne olur ne olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_457

Arkadaşlar Başvuru Yapacam Acil Cevap

Sağlık İzin veya Kayıt Dondurma Durumunuz:Ben Zabıt Katipliği Sınavına girecem belki okulu dondurabilirim.Burayı seçersem ne olur

Arkadaşlar cevap yok mu
  • OH BE SONUNDA.. BEN KAYDOLMUŞUM ÖNCEDEN ÇÜNKÜ BİLGİLER DİREK DOLU AÇILDI KAYDETE BASINCA GÜNCELLENDİ DEDİ. DEMEK Kİ BUGÜN BAŞVURU YAPILDI YAZISI GELMEMİŞ BİR DENEMEMDE.
  • beyler benim 1.sınıf bitti. ilk sene kyk yedkten gelmişti gitmedim. şimdi tekrardan başvurdum yurt için ama sonuçlar belli oldu mu olmadı mı goremiyorum yani siteyi actıgımda iki tane ibare biliriyor onların dışında anasayfayı gitmemi sağlayacak bir buton yok ve ara donem yurt kayıtları 31 agustosta baslıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistik Pesimist

Benim babam işçi emeklisi.Şimdi babam vefat ettiği için 22.Anne Baba durumuna baba ölü anne sağ diye giriyorum.Baba ölü dediğim için babamın aylık gelirini giremiyorum fakat babamın maaşını otomatikman annem alıyor.Bu geliri anneme yazıyorum bu sefer de aile reisinin geliri sıfır olamaz diyor.Bu durumda ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Arkadaşlar yardım ya.Burs için babamı diriltmem mi gerekiyor ?
  • arkadaşlar ben daha önce kayıt oldum üni ismi yanlış yazıldığı için değiştirmek için girdiğimde tekrar TC no ile Baba adı uyuşmuyor diyo yaa kafayı yedim
  • quote:

quote:

Benim babam işçi emeklisi.Şimdi babam vefat ettiği için 22.Anne Baba durumuna baba ölü anne sağ diye giriyorum.Baba ölü dediğim için babamın aylık gelirini giremiyorum fakat babamın maaşını otomatikman annem alıyor.Bu geliri anneme yazıyorum bu sefer de aile reisinin geliri sıfır olamaz diyor.Bu durumda ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

KYK merkezini aramanızı tavsiye ederim.
  • Benimde üstteki gibi başarıyla tamamlandı yazısı çıktı ancak daha sonra giriş yaptığımda yine eskisi gibi forum çıkıyor sizde de aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLue1xiR

Benimde üstteki gibi başarıyla tamamlandı yazısı çıktı ancak daha sonra giriş yaptığımda yine eskisi gibi forum çıkıyor sizde de aynı mı ?

Çıktı alın arkadaşlar kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralondé

quote:

quote:

KYK merkezini aramanızı tavsiye ederim.

Bunu ben de düşündüm.Bakalım olmazsa ararım yarın.
    Tavsiyeniz için teşekkürler.Diğer arkadaşların da tavsiyelerini almak isterim.

• Ya ben şimdi annemle babamın maaşını tam olarak bilmiyorum. Yaklaşık bir şeyler yazdım ama daha sonra sorun olur mu? İkisi de maaşını tam olarak söyleme taraftarı değil. Maaş bordrösünü götürdük mü sorun olur mu?
  • quote:

quote:

Üst maddelerde sizin durumunuzla ilgili bir bölüm var..Orda anne-baba boşanmış diye bir şeçenek vardı...Bakmadım ama belki vefat belirteceğin bir seçenek vardır...

• Sınıfınız seçeneğini ne yaptınız hazırlık mı 1 mi? Bu şimdiden bilemeyiz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

quote:

Benimde üstteki gibi başarıyla tamamlandı yazısı çıktı ancak daha sonra giriş yaptığımda yine eskisi gibi forum çıkıyor sizde de aynı mı ?

Hangi ekranı alalım?
    Başarıyla kaydedildi ekranında bizle ilgili bir yazı yok.
    Form ekranını doldurup çıktı alsak, göndere basmadıktan sonra işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLan0

quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

quote:

Hangi ekranı alalım?
    Başarıyla kaydedildi ekranında bizle ilgili bir yazı yok.
    Form ekranını doldurup çıktı alsak, göndere basmadıktan sonra işe yarar mı?

Eğer doldurduysanız ve daha önceden başarıyla kaydedildi sayfasını gördüyseniz farklı tarayıcılarla tekrar bakın veyahut bilgisayarınız baştan başlatıp tekrar deneyin ve ordan görüntü almaya çalışın.Yoksa kaydedilmemiş bir sayfa bir işimize yaramaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeelPain -- 18 Ağustos 2009; 20:26:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack_f

quote:

quote:

Üst maddelerde sizin durumunuzla ilgili bir bölüm var..Orda anne-baba boşanmış diye bir şeçenek vardı...Bakmadım ama belki vefat belirteceğin bir seçenek vardır...

Anne ve Babası vefat etmiş diye bir seçenek var.
    Bunu girdiğimde alttaki anne ve baba ile ilgili bölümler pasifleşiyor fakat Anne veya Baba demediği için bunu yazmaktan çekiniyorum açıkçası..
    Bilgi için teşekkürler..

• arkadaşlar 2 sorum var.cevaplanırsa başka yardım isteyenlere de belki faydalı olabilir:
    1-başarılı bir şekilde kaydoldum yazısı çıktı ama ben o yukarıdaki kırmızı kısmı değil de yazının çıktısını aldım.sonuçta en aşağıda başvuru tarihinden de başarılı bir şekilde kaydolduğum saniyesine kadar yazıyor.sorun olur mu ???
    2-önce neyi seçmeliyiz genel yurtları mı yüksek ücretli olanlarını mı??? bu soru önemli çok kişi burda taıkılıyor ! yüksek ücret denince ne kadar yüksek olur.hangisi daha uygundur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A899E719 -- 18 Ağustos 2009; 20:50:31 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.