Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragornalican

quote:

Orijinalden alıntı: myth1907

ARkadaşlar şu 404-found sorununa bi çözüm bulunama dımı?

ya saatlerdir aynı hata bıktım..

gerçketen sinirlenmye başladım.bu hata neden oluyor.bizimle ilgili değilse soru hala niye çözülemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: darknessmd

arkadaşlar sınıfınız bölümünde hazırlık mı yoksa 1.sınıfımı işaretleyelim yukarıda arkadaşında dediği gibi hazırlığı işaretledik hazırlığı geçersek nolucak??

aynen bu soru önemli cevabı bilen arkadaşlar ne derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercans

quote:

Orijinalden alıntı: darknessmd

arkadaşlar sınıfınız bölümünde hazırlık mı yoksa 1.sınıfımı işaretleyelim yukarıda arkadaşında dediği gibi hazırlığı işaretledik hazırlığı geçersek nolucak??

aynen bu soru önemli cevabı bilen arkadaşlar ne derler

İçimden bir ses Hazırlık demeniz gerektiğini söylüyor. Çünkü kaydınız orda şu an. Ama tam öğrenmeden siz bşey yapmayın üzerime vebaliniz kalmasın sonra.
  • Abant izzet baysal sorunu ne oldu arkadaşlar??
  • kyk nın anasayfasında takmayın diye bir ifade var bir de okusanız araştırmacı olsanız
  • Arkadaşlar bu sene 2 yıllığa başlıyorum ve kendi ilimde okuyacağım yurt falan yok yani , burs alabilme şansim var dimi?
  • 404
  • benm neden ilk denemem de oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisikopat5061

benm neden ilk denemem de oldu

o zaman yetkililere geriye tek bir şey yapmam gerekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

404

AYNEN
  • ilginç ya tek bi kere denedim
  • quote:

ilginç ya tek bi kere denedim

hocam ne alaka diceksin ama hangi tarayıcıyı kullanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamozcuk

quote:

ilginç ya tek bi kere denedim

hocam ne alaka diceksin ama hangi tarayıcıyı kullanıyosun

biraz geç oldu ama önce bi sorym ne alaka
    firefox kullanyorm

• 404 sorunun nedenini anladım sanırım eğer anne baba ikiside sağı seçerseniz sitede hata oluşuyor ama anne ölü veya baba ölüyü seçerseniz site normal çalışıyor heralde anne babası vefat etmiş olanlara öncelik tanımak istediler bu nekadar gider bilmiyorum
  • Benim babam işçi emeklisi.Şimdi babam vefat ettiği için 22.Anne Baba durumuna baba ölü anne sağ diye giriyorum.Baba ölü dediğim için babamın aylık gelirini giremiyorum fakat babamın maaşını otomatikman annem alıyor.Bu geliri anneme yazıyorum bu sefer de aile reisinin geliri sıfır olamaz diyor.Bu durumda ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ptimistik Pesimist -- 18 Ağustos 2009; 9:52:30 >
  • bir sorum daha var; annem eskiden çalışırken sigortası ödeniyormuş, sonra evlenince işi bırakmış sigortayıda ödememişler işte. neyse sonra biz bi ara çalışmadan bir iki ay ödeme yaptık emekli olsun diye, onuda ödeyemedik kaldı. şimdi ben neyi işaretliycem annem için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bir sorum daha var; annem eskiden çalışırken sigortası ödeniyormuş, sonra evlenince işi bırakmış sigortayıda ödememişler işte. neyse sonra biz bi ara çalışmadan bir iki ay ödeme yaptık emekli olsun diye, onuda ödeyemedik kaldı. şimdi ben neyi işaretliycem annem için?

bu soruya bir açıklık getirelim arkadaşlar
  • Arkadaşlar şimdi orada burs bölümünde bildiğimiz gibi sadece burs yada diğerleri tek tek yok.İö öğrenci olarak aslında sadece burs almak istiyorum.Katkı kredisi zaten iö yüzünden gelmiyor.O yüzden burs ve öğrenim kredisi işaretlememde bir sakınca var mı?Burs gelirse gelsin , katkı kredisi iptal diğer kredi çıkarsa almama şansımız vardı değil mi?

İkinci sorum ise yurt bölümünde sadece genel yurtlar desem boşta kalma ihtimali var mı? Sizce öncelikle genel yurtlara mı demeliyim ? Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiGi_27

Arkadaşlar şimdi orada burs bölümünde bildiğimiz gibi sadece burs yada diğerleri tek tek yok.İö öğrenci olarak aslında sadece burs almak istiyorum.Katkı kredisi zaten iö yüzünden gelmiyor.O yüzden burs ve öğrenim kredisi işaretlememde bir sakınca var mı?Burs gelirse gelsin , katkı kredisi iptal diğer kredi çıkarsa almama şansımız vardı değil mi?

İkinci sorum ise yurt bölümünde sadece genel yurtlar desem boşta kalma ihtimali var mı? Sizce öncelikle genel yurtlara mı demeliyim ? Şimdiden teşekkürler

bir yanlışını düzelteyim bu yıl açıklama yaptılar katkı kredisine başvuran herkese çıkacak...

• Arkadaşlar Başvuru Yapacam Acil Cevap

Sağlık İzin veya Kayıt Dondurma Durumunuz:Ben Zabıt Katipliği Sınavına girecem belki okulu dondurabilirim.Burayı seçersem ne olur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.