Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ünal

Oh beee.

Anı yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fata1ty

quote:

Orijinalden alıntı: CiGi_27

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

quote:

Beyler ben sadece burs istiyorum ama bu seçenek yok.Geçen sene varmış herhalde kaldırmışlar mı?

var orda burs ve öğr kredisi hangisi çıkarsa şansına

bide arkadaşlar öğr kresii çıktı almasak olur mu ?

Nasıl hangisi çıkarsa şansıma?Ben sadece burs istiyorum.

Bu şekilde düşünen bir tek sen değilsin.Seçenekler o şekilde evet doğru şansına ne çıkarsa.Burs çıkarsa istediğin için alırsın.Diğerlerinden çıkarsa almazsın.Zorla almayacaksın ki.sonuçta sadece burs seçeneği yok ve yapılacak başka bir şey de yok.İçinde bursa olanı deneyeceksin.

Öğrenim veya katkı kredisi çıkarsa almak zorunda değilim yani?

Hayır değilsin.Ben de senin gibi düşünmüştüm başta sonradan forumdan arkadaşlar ve dershane rehberlik hizmeti sağolsun zorunlu olmadığını öğrendim.Sen gene de araştır istersen.

Abi eminsin değil mi?Ona göre başvurcamda.Bir de buradan burs çıkarsa nasıl haber vercekler?Başka yerlerden burs alabilir miyim buradan burs alırsam?

Yukarıda da dediğim gibi araştır sen de kendin önce.Ben öyle yaptım.Önce kendin araştırmak gibisi yok..

• kyk sitesi yine acilmiyor dun gecede acilmiyordu
  • Ya son başvuru günü ne zaman bi bilgisi olan varmi ?
  • arkadaşlar başvuru yaptımda babamın maaşını 0 yazınca göndermeyip aile reisinn maaşı 0 olamaz diodu bnde 1 yazdım gönderdm sorun çıkarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

Ya son başvuru günü ne zaman bi bilgisi olan varmi ?

25 Agustos olmasi lazim,
    bu arada site biraz once acilmaya basladi..
  • ya arkadaşlar benim bi kaç bilgiyi değiştirmem gerekiyor ama tc kimlik no ve baba adı girince. "Baba adı girdiğiniz T.C. Kimlik No için kayıtlı baba adı değil!" hatası alıyorum. Sizde de böyle mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinning Star -- 20 Ağustos 2009; 12:46:00 >
  • Ben ara sınıfın benim için son başvuru tarihi geçti mi? Geçti ise sonradan açılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinning Star

ya arkadaşlar benim bi kaç bilgiyi değiştirmem gerekiyor ama tc kimlik no ve baba adı girince. "Baba adı girdiğiniz T.C. Kimlik No için kayıtlı baba adı değil!" hatası alıyorum. Sizde de böyle mi??

büyük harflerle yaz ya da baban iki isimli olabilir acaba ondan mı??
  • arkadaşlar başvurduktan sonra girdiğinizde bilgileriniz görünmüyorsa korkmayın. niyekim bir süre sonra girdiğinizde gözükecektir. ben yaşadım test ettim denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

Ben ara sınıfın benim için son başvuru tarihi geçti mi? Geçti ise sonradan açılır mı?

ara sınıfların başvurusu bu ay başında bitti bu sene bir daha açılmaz seneye başvuracaksın artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 20 Ağustos 2009; 13:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

arkadaşlar başvuru yaptımda babamın maaşını 0 yazınca göndermeyip aile reisinn maaşı 0 olamaz diodu bnde 1 yazdım gönderdm sorun çıkarmı?

aynı şeyi bende yaptım.Babam çalışmıyosa napabilirim maaşı 0.Aile reisinin maaşı 0 olamaz diyor gel bak bakim bizim eve nasıl oluyormuş babam söylesin sana.Bikere oraya burs yurt başvurusunda bulunan insanların çoğunun durumu bu oluyodur zaten.Bunu nasıl halledebilirim 1 yazdım ben de maaşa sorun çıkmaz umarım dalga geçiyorum falan sanmasınlar :D Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
  • ya insanın sevincini kursağında bırakıyolar önce kaç gün uğraştım girmek çin siteye şimdi de olan durumu kabullenmek istemiyor site.Bıktım artık valla.
  • 2. öğretim olsa bile mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

quote:

Arkadaşlar şimdi orada burs bölümünde bildiğimiz gibi sadece burs yada diğerleri tek tek yok.İö öğrenci olarak aslında sadece burs almak istiyorum.Katkı kredisi zaten iö yüzünden gelmiyor.O yüzden burs ve öğrenim kredisi işaretlememde bir sakınca var mı?Burs gelirse gelsin , katkı kredisi iptal diğer kredi çıkarsa almama şansımız vardı değil mi?

İkinci sorum ise yurt bölümünde sadece genel yurtlar desem boşta kalma ihtimali var mı? Sizce öncelikle genel yurtlara mı demeliyim ? Şimdiden teşekkürler

bir yanlışını düzelteyim bu yıl açıklama yaptılar katkı kredisine başvuran herkese çıkacak...

• ara sınıflar içindi o açıklama ...

katkı kesinlikle i.ö lere çıkmıyor bunun bilindiği varsayılarak yapılmış bir açıklamaydı o yanlış yönlendirmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

beyler benim 1.sınıf bitti. ilk sene kyk yedkten gelmişti gitmedim. şimdi tekrardan başvurdum yurt için ama sonuçlar belli oldu mu olmadı mı goremiyorum yani siteyi actıgımda iki tane ibare biliriyor onların dışında anasayfayı gitmemi sağlayacak bir buton yok ve ara donem yurt kayıtları 31 agustosta baslıyor.

• quote:

beyler benim 1.sınıf bitti. ilk sene kyk yedkten gelmişti gitmedim. şimdi tekrardan başvurdum yurt için ama sonuçlar belli oldu mu olmadı mı goremiyorum yani siteyi actıgımda iki tane ibare biliriyor onların dışında anasayfayı gitmemi sağlayacak bir buton yok ve ara donem yurt kayıtları 31 agustosta baslıyor.

dostumwww.kyk.gov.tr anasayfa butonu eklendi olmadı google yurt kur yaz ordan anasayafaya gitmen için bağlantılar var ;)
  • Yine ara sınıf öğrencisi olarak; bu yurtkur da harçları ödeyen bir olay vardı, onun başvuru tarihi de mi geçti?Ben ikinci öğretim öğrencisiyim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Kayıt yaptırırken "Hazırlık" ve "1" olmak üzere sınıf seçiyoruz. Hazırlığı atlamam muhtemel ama her zaman bir ihtimal vardır. Kaydımı muafiyet sınavından sonra mı yaptırmalıyım?

benim bildiğim hazırlık sınıfına burs vermiyorlar. 1 yaptım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

Yine ara sınıf öğrencisi olarak; bu yurtkur da harçları ödeyen bir olay vardı, onun başvuru tarihi de mi geçti?Ben ikinci öğretim öğrencisiyim bu arada.

ikinci öğretimlere ara sınıf bile olsa kesinlikle katkı çıkmıyor...

bu aybaşında ara sınıflar öğrenim kredisi ve yurt başvuruları bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 20 Ağustos 2009; 20:32:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.