Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

KYK da okul bilgileri gözükmeden tüm formu doldurup kaydete basıyorum her seferinde sayfa görüntülenemiyor ya da 404 falan diyor. Bir türlü başarıyla gerçekleşti falan yazmadı. sayfa bulunamadıktan sonra sayfayı yenile yapıyorum. bütün bilgiler boş bir şekilde boş bir sayfa açılıyor.

o kadar beyinsizler ki, GERİ dediğin zaman hiçbir şey kayıtlı kalmıyor, hepsi sıfırlanıyor ve baştan yazmak zorunda kalıyorsun. Bugün herhalde 15. denemem falan, ama her kaydet dediğimde hala aynı hatayı alıyorum ve bütün bilgileri baştan girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan başka kim var?

Kafaı yicem ya dün bütün gece denedim bugün denedim hala deniyorum sonuç :

Okul bilgilerinin yazılı geldiğini daha hiç göremedim.
    Her seferinde formu doldurmaktan çok sinir stres yaptı.
    Kaydete basıyorum boş sayfa çıkıyor, 404 Not Found

• bu izzet baysal işi nolcak ya? Bu ülkede Allah a emanetiz arkadaşlar...
  • quote:

quote:

quote:

KYK da okul bilgileri gözükmeden tüm formu doldurup kaydete basıyorum her seferinde sayfa görüntülenemiyor ya da 404 falan diyor. Bir türlü başarıyla gerçekleşti falan yazmadı. sayfa bulunamadıktan sonra sayfayı yenile yapıyorum. bütün bilgiler boş bir şekilde boş bir sayfa açılıyor.

o kadar beyinsizler ki, GERİ dediğin zaman hiçbir şey kayıtlı kalmıyor, hepsi sıfırlanıyor ve baştan yazmak zorunda kalıyorsun. Bugün herhalde 15. denemem falan, ama her kaydet dediğimde hala aynı hatayı alıyorum ve bütün bilgileri baştan girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan başka kim var?

sen mi ben mi dostum? salı günü akşamı yurtdışına gidiyorum, internete giremeyeceğim, zira gittiğim yerde internet yok (daha önce gittim maalesef ki) gel de çıldırma

• ben kaydet dedım fakat hıc bır okul adı cıkmadı neden acaba birşey olurmu ankara üniversitesini kazandım fakat birşey cıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep_water

ben kaydet dedım fakat hıc bır okul adı cıkmadı neden acaba birşey olurmu ankara üniversitesini kazandım fakat birşey cıkmadı

Çık tekrar gir sende aban izzet bolu ya yerleşmişsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyLanxtiN

quote:

ben kaydet dedım fakat hıc bır okul adı cıkmadı neden acaba birşey olurmu ankara üniversitesini kazandım fakat birşey cıkmadı

ya arkadaşlar devlet yurdunda internet yok mu şimdi? banyo nasıl askerdeki gibi mi? yani 10 kişi aynanda mı yapıyo banyoyu yoksa herkes ayrı mı yapıyo?bide giriş durumu nasıl? 10 da giriyosun diyelim ne yapıyosun içerde? g.t kadar yerde ne yapıcaz yatana kadar internet yok bişey yok? laptop götürmenin de anlamı kalmıyo o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 17 Ağustos 2009; 2:22:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cidik

quote:

quote:

ya arkadaşlar devlet yurdunda internet yok mu şimdi? banyo nasıl askerdeki gibi mi? yani 10 kişi aynanda mı yapıyo banyoyu yoksa herkes ayrı mı yapıyo?bide giriş durumu nasıl? 10 da giriyosun diyelim ne yapıyosun içerde? g.t kadar yerde ne yapıcaz yatana kadar internet yok bişey yok? laptop götürmenin de anlamı kalmıyo o zaman?

Yurtlarda akşamları çok fazla aksiyon olur.camlardan atlayıp kaçmalar,bataklar,okeyler,gırgır,şamata laptopa pek ihtiyaç kalmaz herhalde ilk zamanlarda.Tabi sonrası için bir tane şart

• (Üniversite,Fakülte,Bölüm,Puan ve Puan Türüne ilişkin alanlar Kurumumuzca ÖSYM 'den alınacağından bu alanlardaki bilgiler tarafınızdan doldurulmayacak ve dikkate alınmayacaktır.)

Yukarıda da denildigi üzere kurum tarafından doldurulan hiçbir ögrenim bilgileri kabul edilmeyecektir ve 25 agustos 2009 saat 14:00 dan sonra ösym tarafında bilgiler alınıcak ve tekrar site admini tarafından güncellenecektir.

abant izzet baysal magdurlarına herkeze hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahangs

(Üniversite,Fakülte,Bölüm,Puan ve Puan Türüne ilişkin alanlar Kurumumuzca ÖSYM 'den alınacağından bu alanlardaki bilgiler tarafınızdan doldurulmayacak ve dikkate alınmayacaktır.)

Yukarıda da denildigi üzere kurum tarafından doldurulan hiçbir ögrenim bilgileri kabul edilmeyecektir ve 25 agustos 2009 saat 14:00 dan sonra ösym tarafında bilgiler alınıcak ve tekrar site admini tarafından güncellenecektir.

abant izzet baysal magdurlarına herkeze hayırlı olsun...

yani biz dolduğu kadar doldurup kaydedelim mi?
  • SİTEDE YAZIN VE KAYDEDİN.

(Üniversite,Fakülte,Bölüm,Puan ve Puan Türüne ilişkin alanlar Kurumumuzca ÖSYM 'den alınacağından bu alanlardaki bilgiler tarafınızdan doldurulmayacak ve dikkate alınmayacaktır.)
  • VE ŞUAN DAN SONRA ÖGRENİM BİLGİLERİ ABANT İZZET BAYSAL OLANLARIN ÖGRENİM BİLGİLERİ SIFIRLANMIŞ DURUMDADIR.BU BELADANDA KURTULDUKK...
  • Hayırlı olsun .
  • quote:

Hayırlı olsun .

saol dostum ya , valla 3 gündür karabulut gibi tepemizdeydi. şükür valla buda bitti
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen mi ben mi dostum? salı günü akşamı yurtdışına gidiyorum, internete giremeyeceğim, zira gittiğim yerde internet yok (daha önce gittim maalesef ki) gel de çıldırma

Ben siteye bile giremiyorum son gün ne zaman basvurular için?

• kafayı yemek üzereyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_457

Arkadaşlar ben KYK Başvuru yapacam bir kaç sorum var

Öğrenim bilgileri

13.Puan:Ben okul puanı ile yerleştim okuldan gelen puanımı mı yazacaz
    10.Fakülte: Ben 2 yıllık kazandım burayı boş mu bırakcam
    18.Yurt İstiyorum:Devlet yurdu çıksa gitmesem olur mu
    17.Öğrenim,Burs,Katkı İstek:Sadece burs diye bir seçenek yok Burs ve Öğrenim Kredisini seçip Kredi çıkarsa almama gibi bir şansım var mı

Arkadaşlar Sorularıma Cevap alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahangs

SİTEDE YAZIN VE KAYDEDİN.

KAYDETMİYOR KARDEŞİM

404 Not Fuçked yazıyordu yeter gına geldi artık. Şimdi de hiç girmiyor form sayfasına..Ben o sayfanın yapımında emeği geçen herkese koca bir şey göndermek istiyorum.
  • 500 Internal Server Error

Servlet error: An exception occurred. The current application deployment descriptors do not allow for including it in this response. Please consult the application log for details.

• beyler "Özel ve Özür Durumunuz" bölümünde Personel Çocuğu var.. Benim babam öğretmen şimdi ben personel çocuğumu oluyorum. Özelmiyim yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Kürşat

beyler "Özel ve Özür Durumunuz" bölümünde Personel Çocuğu var.. Benim babam öğretmen şimdi ben personel çocuğumu oluyorum. Özelmiyim yani?

Yok yok kredi yurtlar kurumu personeli o.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.