Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne biçim bi altyapıdır nasıl bir rezilliktir anlamıyorum

millet internetten dünyayı geziyo biz bi çıktı almak için bi sayfa açamıyoruz!!!

rant kapısı noterlerin işin içine sokulmasından bahsetmeye gerek bi kalmıyo!!!
  • bu noterdeki işlem ne kadar tutuyor ücreti bilen varmı yada yaptıran ?
  • Sabah sabah kalktıp notere gidip "site açılmıyo sonra gel" cevabını alıp eve döndüm siteyi açmayı denedim ve tek seferde açıldığını gördüm
  • cuma gitmiştim bugün yine gittim yine açılmıyo yine açılmıyo

lanet olsun böyle servera

tckimlik ve telefon aldılar açılınca biz dökeriz gelir imzalar alırsınız dediler ama bilmiyorum nolcak...

@Giray Han
    40TL miş

@OraLeTH_
    şans...
    bir anlık boşluktan girmişsindir. noterde beklerken bende telefondan deniyorum girmiyo. adamlarla alakası yok onlarda para kazancak sonuçta. noterin başka amacı varmıki zaten?
  • böyle bişey var basın açıklaması kısmında bilgisi olan varmı

Öğrenciler Taahhüt Senetlerini, 18-24 Aralık 2009 tarihleri arasında herhangi bir noterde; vergi, resim
    ve harç için para ödemeksizin tanzim ve tasdik ettirdikten sonra, 24 Aralık 2009 tarihi mesai saati
    bitimine kadar Kurumumuzun bölge ve/veya yurt müdürlüklerine teslim edecektir. Bölge ve/veya
    yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise "Cemal Gürsel Cad. No:61 06590 Cebeci/Ankara"
    adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile gönderecek veya elden teslim edecektir.
  • Noterdeki işlem 40 tl galiba. Bende biraz önce gittim sistem arızalı giremiyoruz gibisinden birşeyler dediler
  • Noterden geliyorum. Sistem arızalıymış tc kimlik numaramı verdim yarın 8:30'da bir daha gitçem. Ücret 40 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 21 Aralık 2009; 15:34:11 >
  • Evet sistemde sorun varmış giremiyorlar noterde de. Dolayısıyla kimlik fotokopimi aldılar cep telefonumu da bıraktım arayıp haber verecekler.
  • aynen bende kimlik fotokopimi bıraktım yarın sabah girceklermiş.ben burs kazandım yine de o belgey ialmam gerekiyor mu?
  • Noter tanıdık olduğu için hemen aldım belgemi

Öğrenim kredisi ve katkı kredisi değil 9.3 milyarlık senet imzaladım.

Haberiniz ola.
  • noterin tanıdık olması ne sağladı anlamadım?

burda adamlar siteye giremiyo
  • Bugün levent, sirkeci ve mecidiyeköy olmak üzere tam 3 noter dolaştım 3'üde aynı şeyi söyledi: Siteye giremiyoruz. Ben sizin sitenizi........
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

noterin tanıdık olması ne sağladı anlamadım?

burda adamlar siteye giremiyo

Elimde o gerekli kağıdın olmasını sağlıyor.
  • şakamısın???

ben diyorumki adamlar siteye giremediği için veremiyo, tanıdık olunca nasıl giripte çıkartıp sana verdiler...
  • şaka değilim

gördün mü giremediğini ? Ben gittim, 2 dk bekletti sonra verdi
  • ben burs kazandım kredi değil ben niye senet imzalıyorum anlamadım ?
  • + ankarayla nasıl gidebilirim merkeze?
  • katkı kredisi geri ödemeli arkadaşlar nasıl geri ödemesiz diye seviniyorsunuz.Sadece burs geri ödemesiz diye biliyorum kredi lafı geçenler ücretli
  • Bağcılar,Sefaköy,Bakırköyde noterler bugun siteye giriş yapamadıklarından dolayı çıktı veremediler sadece nufus cüzdani kpya ve tel aliyolar sonra döneriz diyolar.Bağcılarda bir noterde çalışan bir memur bana öglen çalışıştıgını 3-4 kişiye verdigini ama sonra tekrar gittigini söyledi.

Noter parasi ise 40.5 tl miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 21 Aralık 2009; 19:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

şaka değilim

gördün mü giremediğini ? Ben gittim, 2 dk bekletti sonra verdi

evet gördüm...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.