Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trouble_at_sea

Arkadaşlar krediler açıklandıktan sonra ödenmeyen ayların toplu şekilde ödeneceğini duydum böyle bir şey var mı,ücret tahmini ne kadar olur? Bir de benim hazırlığı 1 dönemde bitirme şansım var bitirirsem 2.dönem dondurmayı düşünüyorum kredim kesilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Hayır, toplu ödeme olmaz. Ocak ayındaki ilk ödeme, sadece ocak ayının ücretini içerir.

İkinci sorunun yanıtını bilmiyorum.
  • Ben de belge sorgu sayfasında

Öğrenim,Burs,Katkı İstek: ---

yazıyor.

Halbuki hem burs hem de öğrenim için başvurmuştum ben.
  • Açıklanmadı dimi hala?.Beyler bu sene 280 olacakmış diyolar inşallah olur hadi hayırlısı
  • Artsin artsin nasi olsa biz oduyecez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Artsin artsin nasi olsa biz oduyecez :)

valla ben ödemiycem benimkisi burs karşılıksız
  • Açıklanmadı, Sadece belge eksiği olanların belge istekleri yazılmış..
    Daha var,aralıkta genelde açıklanır..
  • aralıkta ödeme yapıcaklar mı peki ilk alanlar için?
  • ocak sonu yada şubat oluyor ödeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

ocak sonu yada şubat oluyor ödeme

bazı arkadaşlar gecen sene aralıkta elden aldıklarını söylemişlerdi sanırım yok mu böyle bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: urian

quote:

bazı arkadaşlar gecen sene aralıkta elden aldıklarını söylemişlerdi sanırım yok mu böyle bişey

Elden alma bankaya kalmış..
    Ziraat kartları bastırırsa,kartı verip çekin der..Toplu değil tek aylık burs verir,eylül-aralık arası birikim denen şey yok..

Çoğu zamanda ocak şubat arasında ilk parayı bankadan elden alıp,kart için imza atıp,1 haftasonra kartı alıp aktif halde kullanmaya başlarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 7 Kasım 2011; 21:49:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urian

quote:

Elden alma bankaya kalmış..
    Ziraat kartları bastırırsa,kartı verip çekin der..Toplu değil tek aylık burs verir,eylül-aralık arası birikim denen şey yok..

Çoğu zamanda ocak şubat arasında ilk parayı bankadan elden alıp,kart için imza atıp,1 haftasonra kartı alıp aktif halde kullanmaya başlarsın..

sadece aralık ayı parasını elden veriyorlar ocaktan itibaren devam ediyor diye biliyordum tuh ya uzuldum şimdi neyse artık saol bilgi için

• bende de --- 3 tane tire işareti var ne demek oluyor lütfen birileri cevaplasın
  • aralıktamı açıklanıyor şimdi?
  • arkadaşlar şu an başvurabilme olanağımız var mı?
  • Merhaba,

Öğrenim kredisinin bu yıl ki ücreti ne kadar olacak acaba? farklı yerlerde farklı fiyatlar duydum 260-284 lira diye..

Bir de ne zaman ödenmeye başlanır acaba? Ocak başında olur mu sizce?
  • @thedo
    Hayır.

@:Fatih:
    İlk ücret ocak ayının 10'unda, sonraki ücretler de ayın 7'sinde ödeniyor.

Öğrenim Kredisi ücretinin 2012'de kaç TL olacağını bilmiyorum; ama 250-260 TL civarı olabilir.
  • Beyler bugun bankaya gittigimde hesabimin bakiyesini 0 oldugu gordum. ikiyüz lira civari vardi. Bakiye ozetine baktigimda hesap pasifize edilmistir -200 gibi bi sey vardi.

Sorun neden kaynaklaniyo olabilir, ya da bundan sonra ne olur, ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Arkadaşlar krediler açıklandıktan sonra ödenmeyen ayların toplu şekilde ödeneceğini duydum böyle bir şey var mı,ücret tahmini ne kadar olur? Bir de benim hazırlığı 1 dönemde bitirme şansım var bitirirsem 2.dönem dondurmayı düşünüyorum kredim kesilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Hayır, toplu ödeme olmaz. Ocak ayındaki ilk ödeme, sadece ocak ayının ücretini içerir.

Hocam geçen sene sonuçlar ne zaman açıklanmıştı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Hocam geçen sene sonuçlar ne zaman açıklanmıştı? Teşekkürler.

21 Aralık mıydı, neydi...

2-3 hafta sonra açıklanabilir sonuçlar bu yıl da.

• acıklasınlar artık yaw
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.