Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trouble_at_sea

Arkadaşlar krediler açıklandıktan sonra ödenmeyen ayların toplu şekilde ödeneceğini duydum böyle bir şey var mı,ücret tahmini ne kadar olur? Bir de benim hazırlığı 1 dönemde bitirme şansım var bitirirsem 2.dönem dondurmayı düşünüyorum kredim kesilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Hayır, toplu ödeme olmaz. Ocak ayındaki ilk ödeme, sadece ocak ayının ücretini içerir.

İkinci sorunun yanıtını bilmiyorum.

Hocam geçen sene sonuçlar ne zaman açıklanmıştı? Teşekkürler.

21 Aralık mıydı, neydi...

2-3 hafta sonra açıklanabilir sonuçlar bu yıl da.

7 aralıktı.

• Bu Cumaya kadar açıklanmazsa, olmadı diğer hafta açıklanır bence. En geç 15inde açıklanmış oluyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Heafy*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trouble_at_sea

Arkadaşlar krediler açıklandıktan sonra ödenmeyen ayların toplu şekilde ödeneceğini duydum böyle bir şey var mı,ücret tahmini ne kadar olur? Bir de benim hazırlığı 1 dönemde bitirme şansım var bitirirsem 2.dönem dondurmayı düşünüyorum kredim kesilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Hayır, toplu ödeme olmaz. Ocak ayındaki ilk ödeme, sadece ocak ayının ücretini içerir.

İkinci sorunun yanıtını bilmiyorum.

Hocam geçen sene sonuçlar ne zaman açıklanmıştı? Teşekkürler.

21 Aralık mıydı, neydi...

2-3 hafta sonra açıklanabilir sonuçlar bu yıl da.

7 aralıktı.

Emin misin hocam? Alacakaranlıkla senin söylediğin zaman arasında baya fark.

• Aralık sonuna doğru açıklanmıştı 21 aralık civarı olabilir. Şimdi ilk ödeme aldıgım tarihe baktım 11 ocakta ilk ödeme yapılmış. Sonra düzenli olarak her ayın 7sinde verildi. Ayrıca toplu ödeme yapılmamıştı.
  • Ayın 7 si hala yok bir aksiyon.
  • bekliyoruz biraz daha bekliyeceğiz galiba
  • Forumdan biri yetkili ile konuşmuş ve aralığın 2. haftasının sonunda ya da 3. haftanın başında açıklanabileceğini söylemişler.

KAynak:http://forum.donanimhaber.com/m_55348534/tm.htm
  • Genelde Aralık ayının içinde açıklanır .. Acele olarak verilmiyor. Yüzyıldan (!) beridir uygulama bu.. Sizler için değişeceğini mi sandınız..
  • Burs alan bi arkadaşımın adına soruyorum.

Kaç tane ders kalınca burs kesiliyor?
    4 diyorlar.Geçen sene 2.dönemden 2 dersi var arkadaşın.Bu sene ilk dönem de 2 tane kalırsa kesiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ BAŞVURU SONUÇLARI 15 ARALIK
    2011 TARİHİNDE KURUMUNwww.kyk.gov.tr ADRESİNDEN
    AÇIKLANACAKTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ BAŞVURU SONUÇLARI 15 ARALIK
    2011 TARİHİNDE KURUMUNwww.kyk.gov.tr ADRESİNDEN
    AÇIKLANACAKTIR.

Teşekkürler
  •  KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU)
  • bende önce yazanlar olmuş ama yine de bir hatırlatma ve konuyu üste çıkarma babında kyk burs sonuçları 15 aralık 2011 perşembe günü açıklanacakmış; ancak her yıl olduğu gibi burs sonuçlarınızı öğrebilmek için biraz sabırlı olmanız gerekiyor, zira site ilk günü kilit oluyor
  • Arkadaşlar ben kıbrısta okuyorum bu sene ilk kez açılmış sanırım bize bu burs bende başvurmuştum.Ama ne haber var ne bişey bu bayramdan önce siteye giriyorduk sanırım istenilen belgeler için ama orada yurt dışı olanlar sonra açıklanacak diye yazıyordu.O günden bu güne ya ben bişeyler kaçırdım yada birşey olduğu yok.Okulada sordum biz bilmiyoruz dediler. Nerden takip edebilirim ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yok Satan Nihilist Bakkal

Burs alan bi arkadaşımın adına soruyorum.

4 diyorlar.Geçen sene 2.dönemden 2 dersi var arkadaşın.Bu sene ilk dönem de 2 tane kalırsa kesiliyor mu?

3 tane kredili dersten kalınca burs krediye dönüşüyormuş. 2. sınıf arkadaşım böyle söyledi, onlarda para çekerken sormuşlar, bankada krediye döndüğünü söylemişler.

Site şimdiden çökeceğinin sinyallerini veriyor.

Herkesin hakkında hayırlısı olsun, bol şans. :)

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 15 Aralık 2011; 0:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Orijinalden alıntı: Yok Satan Nihilist Bakkal

Burs alan bi arkadaşımın adına soruyorum.

3 kredili dersten kalınca burs krediye dönüşüyormuş. 2. sınıf arkadaşım böyle söyledi, onlarda para çekerken sormuşlar, bankada krediye döndüğünü söylemişler.

Site şimdiden çökeceğinin sinyallerini veriyor.

Herkesin hakkında hayırlısı olsun, bol şans. :)

Nezaman açıklanır 15 aralık olu hala bişe yok.

• Tahmin ediyorum saat 14-15:00 civarları açıklanır.
  • Site şimdiden çöksem mi çökmesem mi diye gidip geliyor yarın sağlam çıkaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanlayanÇarpılsın

Nezaman açıklanır 15 aralık olu hala bişe yok.

Öğleden sonra açıklanır.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.