Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diyelim kredi almaya basladık. 1. sınıfız, 2 sene aldık, artık almamak istiyoruz bu mümkün mü yani kesebilmek? Birde kesilince bunun geri ödemesi nasıl oluyor? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patos64 -- 9 Ekim 2011; 20:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imparator-20

Merhaba arkadaslar bı sorum olcaktı.. benım babam zamanında ımam nkahı yaparak evlenmıs.. daha sonra oz annemden ayrılmıs.. su an babam baskasıyla evlı ve bu durum Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği Belgesinde gorunuyor.. basvuru formumun ozur bolumunde anne babası bosanmıs olarak ısaretlesem bı problem yasarmıyım cunku babamın resmı olarak oz annemden bosandıgıyla ılgılı kanunen herhangı bı kayıt yok?? nasıl yapmam grekıyor?? fıkrı olan lutfen yardım etsın??

Hiçbirşey yapamazsınız..Resmi nikah yok..belge yok..
  • Konuyu takip edemiyorum ama bu başbakanlık bursu sonucu açıklanmamıştı sanırım bir gelişme var mı ?
  • Ek tercihlerde paü'yü kazandım, öğrenim kredisi almak istiyorum ne yapmam gerekir?
  • birinci öğretimde okuyorum bursum var eğer 2. öğretime geçersem bursum kesilir mi?
  • 15-16 aralık gibi açıklanacak sonuçlar. Genelde aralığın 2.cuma günü açıklanıp, pazartesi de noter senet onayı işlemleri başlar.
  • Arkadaşlar ben ek tercilerden bir bölüme girdim yurt başvurusunu yapmak istiyorum fakat başvuru formunda sadece burs,öğrenim kredisi,katkı payı isteği var ama yurt isteği yok şimdi ben oraya istemiyorum yazsam yurt başvurusu yapmış oluyormuyum yani o formu doldurmak yurt başvurusu için yeterli mi.
  • Sorunun cevabı belki diger sayfalarda mevcuttur belki ama ben genede sorayım

Sigortalı part-time bir işe girdigimizde karşılıksız kyk bursu kesilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

Sorunun cevabı belki diger sayfalarda mevcuttur belki ama ben genede sorayım

evet.
  • arkadaşlar bu kredi ne zaman çıkıor geri ödemeli ben ara sınıfım 2.sınıf ne zaman çıkıcak
  • Kasım ayı daha yeni başladı. Ama Aralık-Ocak'ta zaten herkese açıklanır.
  • Her sene zam oluyor mu arkadaşlar? Yoksa belli olmuyor mu?
  • burslar yattı diye söylenti var yatan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

Sorunun cevabı belki diger sayfalarda mevcuttur belki ama ben genede sorayım

evet.

Yalnız sitede "sürekli" çalışıyorsa yazıyor. Ben sicil no olsun, en azından başlangıç olsun babında kendimi çalışıyormuş gibi gösteremez miyim? Durduk yere 4 sene geri atacağım.

Burs çıkmadan önce yapsak?

• Resme göre ben hangilerine başvurmuşum. geri ödemeli, ödemesiz, katkı.. yurt hariç hepsine başvurmuştum. bi terslik var sanki hangilerine başvurmuş görünüyor şimdi.
    bazılarınınkinde bir de kredi yazıyormuş. bu konuda bilgi verirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-s-l -- 11 Aralık 2011; 17:48:18 >
  • açıklandımı şimdi neden giriş aktif? Şu istenilen belgeleri birisi anlatabilirmi nedir ne değildir ?

Burs bölümünde: Öğrenim BURS - yazıyor kredimi oluyor şimdi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 4 Kasım 2011; 19:17:25 >
  • bende istek bölümünde çzgi var hepsine başvurmuştum ama
  • öğrenim dediği kredi dostum
  • Öğrenim Burs- yazıyor bende. '-' yimi yanlış koymuşlar yoksa sadece 1 tanesine mi başvurmuş gözüküyorum?
  • Arkadaşlar krediler açıklandıktan sonra ödenmeyen ayların toplu şekilde ödeneceğini duydum böyle bir şey var mı,ücret tahmini ne kadar olur? Bir de benim hazırlığı 1 dönemde bitirme şansım var bitirirsem 2.dönem dondurmayı düşünüyorum kredim kesilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.