Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis
    Burs İstek Durumu: 1. TAHSİSDE BURS KAZANDINIZ
    Burs İptal Nedeni:
    Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ
    Katkı İptal Nedeni:
    Bankamatik Kartınızı ve ilk Kredinizi Alacağınız Sube: TC.ZİRAAT BANKASI FİKİRTEPE SUBESİ

arkadaşlar simdi burs cıktı yani yanlıs okumuyoruzdur inşallah tongaya gelmeyelim, 2. sorum Kartınızı ve ilk Kredinizi diyor burda bi sıkıntı yok dimi burs cıktı ama ilk kredi diyor kafam takıldı

Sanirim Burs kazanmadin kredi kazandin yani geri odemeli burs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 16 Aralık 2011; 2:45:28 >

• arkadaşlar bilgisizliğimi affeyleyin ama bir sorum olacak. Katkı kredisi nedir? Bana katkı kredisi ve burs 2si birden çıkmış şimdi ben ne alcam ne ödeyeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixir1516

arkadaşlar bilgisizliğimi affeyleyin ama bir sorum olacak. Katkı kredisi nedir? Bana katkı kredisi ve burs 2si birden çıkmış şimdi ben ne alcam ne ödeyeceğim ?

burs bildiğin şuan 240 olan söylentilere göre 280 olduğu varsayılan para.Katkı kredisi ise harç miktarı kadar üniversiteye özel ödenen miktar.Yani sen harç parası vermiyceksin bundan sonra verirsen de çok az bir miktar verceksin ama okul bittiğinde devlete sadece katkı kredisini ödiyceksin.Zaten her halukarda ödiyceğin miktar olduğu için sıkıntı yok.Ama bursun geri ödemesi yok.Ye yiyebildiğin kadar
  • Orijinalden alıntı: G.rex

ya beyler bana da geri ödemeli kredi çıktı ne kadar alcaz bir bilgi var mı ?

Birde ben bugün gittim notere sistem kapalı yarın gel falan dediler yarın bir kez daha gitcem

Orijinalden alıntı: G.rex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.rex -- 16 Aralık 2011; 9:57:50 >
  • noterler 50 liraya yakin para istiolar resmen adam somuruorlar
  • bende bugün gidicem de ne 50 lirası para verilmiycek diyo kyk sitesinde
  • Arkadaşlar öğrenim kredisi kazanmışım, geri ödemeli sanırım. Şimdi ne yapmalıyım. Notere gidince onlar yardımcı oluyorlarmı? Noterden sonraki işlemler nedir?
  • quote:

bende bugün gidicem de ne 50 lirası para verilmiycek diyo kyk sitesinde

kyk nın sitesinde boyle bir sey gormedim her sene aliorlar bu senede alirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpersukuf

ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni: Giriş yılı veya sınıf hatası
    Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ
    Burs İptal Nedeni: Giriş yılı veya sınıf hatası
    Katkı İptal Nedeni: Okul Kodu Hatası veya Öğrenim Türü Uyumsuzluğu

Arkadaşlar benim problemim de aynı. Gerzek üniversite yanlış enstitü bilgisi göndermiş kyk'ya. Beş parasız kaldım şimdi, bu paraya dayalıydı öğrenim hayatım. Öğrenci işlerine gidip durumu bildirmek işe yarayacak mı bilmiyorum ama (sanmıyorum gerçi), bir dahaki başvurular için 2012 güz dönemini mi beklemek gerekiyor diye soracaktım?

depresyondayım bildiğiniz.

yok mudur fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

hocam ne kadar alcağımız belli mi ? birde toplu alıncak falan deniliyor 3 aylık doğrumu bu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

hocam ne kadar alcağımız belli mi ? birde toplu alıncak falan deniliyor 3 aylık doğrumu bu ?

Hocam toplu alma gibi bir şey yok. Bu arada notere biz herhangi bir belge götürecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkbora -- 16 Aralık 2011; 11:21:59 >

• yok hocam reşitsen sadece kimlik reşit değilsen velinle gidiyosun ama bir öğrenci belgesi al yanına nolur nolmaz ben aldım gitcem öğleden sonra
  • Öğrenim kredisi kazanmıştım. Şimdi noterden geldim. Resmen para tuzağı şerefsizler. Alt tarafı 250 lira para verecekler, 46 lira noter ücreti aldılar. Kadına "kyk sitesinde noter işlemleri ücretsiz yapılacaktır" dememe rağmen " öyle şey olmaz " diye cevap verdi. " E gir bak sitesinden " diyorum. " yok öyle birşey olmaz " diyor. Resmen adilik bu yapılan. Birazdan kyk bürosuna gidip senedimi teslim edicem

Edit: Ekleme

Arkadaşlar şimdi farkettim senette 2.250 lira yazıyor. 1 yıla bölersek aylık 187 lira çıkıyor. Ben 250 alırım sanmıştım, 187 lira mı alıcam? Bir de kyk istanbul şubeleri nerede? Çapa'daki müdürlüğe mi gitmem gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victiz -- 16 Aralık 2011; 11:42:09 >
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün noterde senet düzenletmeye gittim ancak senet dökümünde doğum tarihimin yerine "null" yazıyor. KYK'nın, doğum tarihim yazmadığı için sorun çıkarabileceği söylendi. Başına böyle bir şey gelen var mı ya da etrafından duyan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Marlon-

Öğrenim kredisi kazanmıştım. Şimdi noterden geldim. Resmen para tuzağı şerefsizler. Alt tarafı 250 lira para verecekler, 46 lira noter ücreti aldılar. Kadına "kyk sitesinde noter işlemleri ücretsiz yapılacaktır" dememe rağmen " öyle şey olmaz " diye cevap verdi. " E gir bak sitesinden " diyorum. " yok öyle birşey olmaz " diyor. Resmen adilik bu yapılan. Birazdan kyk bürosuna gidip senedimi teslim edicem

hocam seneti verince hemen söyledikleri ziraat şubesinden çekiyor muyuz parayı ?

@-Marlon-

12 aya bölme hocam 9 aya böl yazın vermiyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.rex -- 16 Aralık 2011; 11:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis
    Burs İstek Durumu: 1. TAHSİSDE BURS KAZANDINIZ
    Burs İptal Nedeni:
    Katkı İptal Nedeni:
    Bankamatik Kartınızı ve ilk Kredinizi Alacağınız Sube: TC.ZİRAAT BANKASI FİKİRTEPE SUBESİ

arkadaşlar simdi burs cıktı yani yanlıs okumuyoruzdur inşallah tongaya gelmeyelim, 2. sorum Kartınızı ve ilk Kredinizi diyor burda bi sıkıntı yok dimi burs cıktı ama ilk kredi diyor kafam takıldı

Sanirim Burs kazanmadin kredi kazandin yani geri odemeli burs

hocam eminmisin bi kaç yerde daha gördüm araştırdım dün gece bu şekilde yazanlar burs kazanmış?????

• quote:

quote:

Öğrenim kredisi kazanmıştım. Şimdi noterden geldim. Resmen para tuzağı şerefsizler. Alt tarafı 250 lira para verecekler, 46 lira noter ücreti aldılar. Kadına "kyk sitesinde noter işlemleri ücretsiz yapılacaktır" dememe rağmen " öyle şey olmaz " diye cevap verdi. " E gir bak sitesinden " diyorum. " yok öyle birşey olmaz " diyor. Resmen adilik bu yapılan. Birazdan kyk bürosuna gidip senedimi teslim edicem

hocam seneti verince hemen söyledikleri ziraat şubesinden çekiyor muyuz parayı ?

@-Marlon-

Yok dostum, ben senedi aldım, şimdi İstanbul KYK müdürlüğüne veya şubesi işte herneyse.. Ona gitmem gerekiyormuş. Oraya senedi teslim edince 6 Ocak'ta Ziraat Bankası'ndan alıyormuşum parayı. Ama bu hesap olaylarını bilmiyorum, benim hesabım yokki Ziraatta :S

• Arkadaşlar, bana öğrenim kredisi çıkmış ben hesapladım 4 yıl alırsam 13920tl alacağım.( bu yıl 260tl aldım dedim. Bunu her sene 20tl arttırdım. 13920 toplam). Ben bunu okuldan mezun olduktan 2 sene sonra faizi ile birlikte ortalama kaç tl geri öderim toplam?
  • quote:

quote:

quote:

@-Marlon-

Yok dostum, ben senedi aldım, şimdi İstanbul KYK müdürlüğüne veya şubesi işte herneyse.. Ona gitmem gerekiyormuş. Oraya senedi teslim edince 6 Ocak'ta Ziraat Bankası'ndan alıyormuşum parayı. Ama bu hesap olaylarını bilmiyorum, benim hesabım yokki Ziraatta :S

hocam kaç milyara imza atacağını sen mi belirliyorsun onlar mı?

• ayın 6 sında kyk sisteminde yazan ziraat şubesinr gidip paranızı çekin + banka kartınızın gelip gelmedğini sorun
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.