Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eAddL

Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ
    Burs İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis

Burdaki iptal nedeni başka yerden burs veya kredi alıyor olmam mı yoksa ben mi yanlış anladım? Öyle bir durum da yok çünkü

aynı durum bende de var. cevaplayacak olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

Buradaki iptal nedeni başka yerden burs veya kredi alıyor olmam mı yoksa ben mi yanlış anladım? Öyle bir durum da yok çünkü

Ben almayi düşünüyorum, bugun notere ugradim sisteme daha yuklemediler yarina anca dediler. Kefil gerekiyor diyenler olmuş yok oyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 15 Aralık 2011; 17:27:10 >
  • bir sorum var şimdi kredi çıktı.
    2. öğretimim, almasam bu krediyi bu sene ortalamayı yüksek tutsam, %10 a girsem seneye tekrar başvursam burs çıkabilir mi?
  • Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni: Ücretli Çalışan
    Burs İptal Nedeni: Ücretli Çalışan
  • Ben 2.sınıfım alttan 5tane dersim var toplamda burs alıyordum gecen senenin ocak ayından itibaren acaba ne zaman kesilir ve bana ne zaman bilgi verilir
    İyi forumlar
  • Yüksek lisansa başlamış biri olarak ben de kyk mağduruyum.

Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ

Yazısı ile karşılaştım ancak ben şuan çalışmıyorum. Başvuru yaptığım tarihte part time olarak çalışıyordum fakat daha sonra çıktım işten. "ücretli çalışan" olarak yazmışlar ve kredi dahi çıkmamış.

Araştırdım biraz, geçen senelerde bu durumda olan kişiler SGK dan çalışmadıklarına dair belge alarak bir dilekçeyle kyk ya yollamışlar ancak akîbetleri hakkında bi bilgiye ulaşamadım.

Muhtemelen bunun için bir dilekçe örneği vardır ancak kyk nın sitesinde bulamadım.

Ayrıca çok saçma bir durum çünkü ben lisansdayken de kredi alıyordum ve son iki yıl part time işe girdim kesilmedi kredim. Şimdi yeniden kredi isteyince yok sen çalışıyorsun olmaz diyorlar ki başvuru yaptıktan 1 ay sonra çıktım işten. Yani başvuru yaparken çalışma, kredi ya da bursu almaya başladıktan sonra çalışsan da bişey olmaz diyorlar.. Son derece saçma bence..

Bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

1. Tahsisde burs kazandınız. Bendede bu yazıyor ama ne olduğunu bilmiyorum.Biri açıklayabilir mi ?

1.Tahsisde burs kazandınız.Burs istek durumu:Burs kazandınız

Böyle yazarsa geri ödemesiz burs kazanmışsınızdır.Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

Burdaki iptal nedeni başka yerden burs veya kredi alıyor olmam mı yoksa ben mi yanlış anladım? Öyle bir durum da yok çünkü

Kredi tahsis edilmiş size kısaca.
  • arkadaşlar bende de 1.tahsisde burs kazandınız diyo
    bugün notere gittik ama daha bişeyler olmamış
    noter 46 tl alırım dedi(yer:bursa)
  • arkadaşlar notere para vermeyen çıkarsa ceketimi iliklerim karşısında

yıllardır böyle o paraları alıyorlar.
  • Yarın sabahtan gidecem cebeciye de yakınlarda noter var mı? 2sinide orda halletsek. Birde notere kyk nın sitesinde para alınmayacaktır bu ne parası diye sorsam acaba ne cavap verirler?
  • beyler bi sorum olcak bana katkı kredisi cıktı da ben sadece bir sene almak istiyorum boyle bi imkanım varmı ?
  • bazı arkadaşlar çıkan kredileri almak istemeyenler hiç bişey yapmıcak diyo, bende almak istemeyenlerdenim.

ancak kyk sitesinde- kredi/burs- tahsis duyurusu'da 1. maddede şu yazıyor:

1. ÖĞRENCİLER KENDİLERİNE TAHSİS EDİLEN BURS VE KREDİLERDEN HERHANGİ BİRİNİ ALMAK İSTEMİYORLAR İSE ALMAK İSTEMEDİKLERİNİ BİR DİLEKÇE İLE KURUMA BİLDİRECEKLERDİR.

bilgisi olan varmı ?
  • notere gitmeden bakanı twitterdan reply yağmuruna tutalım belki bi işe yarar.
  • 1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni:
    Burs İptal Nedeni: Giriş yılı veya sınıf hatası
    Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ

bu nedir abi ya? bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni:

geri ödemeli burs kazanmışsın bir de harc yatıracağın zaman daha az yatıracaksın mesela 300 yatırıyosan 50 fln :D hepsini sonra geri ödetiyorlar ama faiziyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangereusArabian

quote:

Orijinalden alıntı: 34

1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni:

geri ödemeli burs kazanmışsın bir de harc yatıracağın zaman daha az yatıracaksın mesela 300 yatırıyosan 50 fln :D hepsini sonra geri ödetiyorlar ama faiziyle

yok sorduğum o değildi kredi kazandığımın farkındayım, vakıf üni. okuduğum için harç problemim de yok,
    fakat burs kazanmam gerekiyordu, neden olarak giriş yılı veya sınıf hatası diyor ya, bu ne saçma nedendir yanlış falan vermedim hiçbir bilgiyi, geçen senede zaten ücretli çalışan diye alamadık, yarın gidip vericem dilekçeyi artık,

• ya beyler bana da geri ödemeli kredi çıktı ne kadar alcaz bir bilgi var mı ?

Birde ben bugün gittim notere sistem kapalı yarın gel falan dediler yarın bir kez daha gitcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dederoid

Yüksek lisansa başlamış biri olarak ben de kyk mağduruyum.

Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ

Yazısı ile karşılaştım ancak ben şuan çalışmıyorum. Başvuru yaptığım tarihte part time olarak çalışıyordum fakat daha sonra çıktım işten. "ücretli çalışan" olarak yazmışlar ve kredi dahi çıkmamış.

Araştırdım biraz, geçen senelerde bu durumda olan kişiler SGK dan çalışmadıklarına dair belge alarak bir dilekçeyle kyk ya yollamışlar ancak akîbetleri hakkında bi bilgiye ulaşamadım.

Muhtemelen bunun için bir dilekçe örneği vardır ancak kyk nın sitesinde bulamadım.

Ayrıca çok saçma bir durum çünkü ben lisansdayken de kredi alıyordum ve son iki yıl part time işe girdim kesilmedi kredim. Şimdi yeniden kredi isteyince yok sen çalışıyorsun olmaz diyorlar ki başvuru yaptıktan 1 ay sonra çıktım işten. Yani başvuru yaparken çalışma, kredi ya da bursu almaya başladıktan sonra çalışsan da bişey olmaz diyorlar.. Son derece saçma bence..

Bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim.

yok mu bilgisi olan arkadaşlar?

• Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ
    Öğrenim İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis
    Burs İstek Durumu: 1. TAHSİSDE BURS KAZANDINIZ
    Burs İptal Nedeni:
    Katkı İptal Nedeni:
    Bankamatik Kartınızı ve ilk Kredinizi Alacağınız Sube: TC.ZİRAAT BANKASI FİKİRTEPE SUBESİ

arkadaşlar simdi burs cıktı yani yanlıs okumuyoruzdur inşallah tongaya gelmeyelim, 2. sorum Kartınızı ve ilk Kredinizi diyor burda bi sıkıntı yok dimi burs cıktı ama ilk kredi diyor kafam takıldı
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.