Şimdi Ara

KYK BORÇLARI İLE İLGİLİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anlamıyorum son zamanlarda sosyal medyada kyk borçları silinsin diye bir kampanya yapılıyor ve ben buna çok karşıyım tanıdığım insanların çoğu kyk parasını nargile kafelerde yiyip bitirdiler bende üniversite hayatımda zor dönemler geçirdim maddi anlamda ama bu borcu ödeyemem diye almadım şimdi bu insanlar " Bu borçlar silinsin " adlı kampanyaları çok yanlış çok art niyetli devlet sana kağıt imzalatırken ödeyeceğini biliyordun şimdi parayı yedim borcu isteme mantıcına getirdiler insan bari "borçlar yapılandırılsın" der eğer bu borçlar silinirse son 10 yıl içinde binbir güçlükle o borcu ödeyen insanların paraları iade edilmeli derim
    Ayrıca gerçekten bu paraya ihtiyacı olan ve ödeyememek durumda olan insanların devletten bir belge almaları ve borçlarını sildirmek değil erteleme almalarını isterim
    Herkesin fikrini merak etmekteyim saygılarımla...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• +++

• Hocam bu ülkede cengiz inşaatın 422 milyon lira vergi borcu tek kalemde silindi. Öğrencinin borcunu silseler inan sevinirim. Nargile kafelerde yeseler de sevinirim.
  • Nouvelle kullanıcısına yanıt
    Orası öyle Suriyelilerin eğitim masrafları bile karşılanıyor tarafımızca ama bu bu zamana kadar borçlarını binbir zorlukla ödeyenlere haksızlık olmaz mı ya da gerçekten paraya ihtiyacı olup ödeyememe korkusundan dolayı bu parayı almamış olanlara?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nouvelle

Hocam bu ülkede cengiz inşaatın 422 milyon lira vergi borcu tek kalemde silindi. Öğrencinin borcunu silseler inan sevinirim. Nargile kafelerde yeseler de sevinirim.
    yanlisi yanlisla kapatmak ama bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran5171

Orası öyle Suriyelilerin eğitim masrafları bile karşılanıyor tarafımızca ama bu bu zamana kadar borçlarını binbir zorlukla ödeyenlere haksızlık olmaz mı ya da gerçekten paraya ihtiyacı olup ödeyememe korkusundan dolayı bu parayı almamış olanlara?
    Haklısın. Zaten bu yüzden silinmez o borçlar. Mesela bankalar da tahsil edemedikleri borçları çok daha ucuz fiyata başka firmalara devrediyorlar ama alacaklıların borcunda indirime gidilmiyor. Aksi durumda borcunu gününde ödeyen insanlara haksızlık olur.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/700-milyon-alacaklarini-32-milyon-tlye-sattilar/74000/74305/

• Burs çıkmadı diye o parayla okumaya çalışan bir çok öğrenci borçlar silinirse sevinirim şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk borcu ödenmezse ne olur
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.