< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kyk Borcu Alanlar
-
-
Zamanında ben de almıştım. Ne istedilerse geri ödedim. Şimdi af çıkacak olsa ben de reel enflasyon kaybıyla birlikte iade isterim.
-
Faiz çok biniyor usta yazık günah faizi silseler yeter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl 3bin artmış? Mezun olduktan sonra toptan borç hesaplanınca bir daha o borca eklenme yapılmaması lazım.
07.2021 de mezun oldum.
Alınan para: 28bin
Borç: 48bin
06.2022 de kapanırsa: 42bin peşin
06.2023 de kapanırsa: 44bin peşin
ilk ödeme 07.2023 (taksit)
5 aydır bu şekilde bende.
-
Belki ödeme tarihi geçmiştir konu sahıbının,bende sabah konuyu gorunce borcuma baktım hala 48 gozukuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir hocam aklıma gelmedi o
-
Yeni mezunum Ekimde bakmıstım 33bın gozluyordu dün baktım ne oldu diye 36bin olmus ne yapmam gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok şükür ailem bana hiç kyk ya bulaşma dedi. Öyle aylık 1000 tl bile almadım. Haftalık 100 liraya falan geçiniyordum.
Şimdi bu ekonomik koşullarda iş sahibi olunca onu ödemem 4 senemi alırdı herhalde
-
Benim de KYK borcum var. 2020'de mezun oldum, 2022 Haziran'da başlayacak ödemeler. Yıl başında veya başka bir zamanda bu borç artacak mı? Şu an 27 bin gözüküyor, yanlış bilmiyorsam 2022 Haziran'a kadar artmaması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah kolaylık versin. Ablamın da yıllar önce alıp ödemeyemediği 30 bin lira kadar borcu vardı. Bir ara faizini silip yapılandırma yaptılar. 11 bin liraya çok şükür kapattık. Sık sık takip edin. Böyle fırsat bulursanız yapılandırmaya çalışın.
-
2008 yilinda 3 yil 8 bin lira almistim 15 bin lira olarak geri oduyorum faizli tabi. 2.5 yildir taksit yapilmis interaktif vergi dairesinde aydan aya oduyorum cok sukur 2 taksidim kaldi Subatta bitecek.
-
Bir abi vardı adam 30yaşına gelmiş 2ayım kaldı diyordu sırf parasal durumdan sebeb İstanbul’u tercih bile etmedim devletin faiz alması nedemek aga resmen zulüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X