Bildirim
Kyk Burs/Kredi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek başvuru yapıyorsun. Burs çıkarsa bursu alıyorsun, çıkmazsa kredi çıkıyor. Kredi kesin çıkıyor fakat onu alıp almamak istediğini bildiriyorsun sanırım. -
Anladım hocam çok teşekkür ederim, bir de bu sene ne zaman başvurular başlayacak bir bilginiz var mı ? İnternette biraz baktım da ağustos falan yazıyordu ama belirli bir gün bulamadım -
Ne zaman bu basvurular -
Forumda 10 tane art arda burs konusu görünce başladığını anlarsın hocam. Düşünmene gerek yok şimdilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoggabaz -- 6 Ağustos 2017; 1:14:23 > -
Ekim ortası sonu gibi başlıyor başvurular -
Bu iyiydi hocam Teşekkür ederim -
Teşekkür ederim
Bu sene de geçen sene olduğu gibi 3 ayı toptan mı yatırırlar ki ? Sonuçta 99 nesliyiz -
Ben öyle olacağını düşünüyorum, bi kere başladılar devam eder artık bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: kasova
Ben öyle olacağını düşünüyorum, bi kere başladılar devam eder artık bu.
Bu 3 ayın parasını hangi ay yatırıyorlar ? -
Ocak -
Çok saçma geldi bana. Sonuçta o zamanlar bir şeyler oturmuş oluyor , önemli olan en baştan öğrenciye destek olunması haksız mıyım hocam ? -
Haklısın da yıllardır böyle yani bu yıla has bir durum değil -
artık ekim değil mi öyle görmüştüm bir yerde -
Her sene mi böyleydi ben sadece geçen sene oldu diye biliyordum -
Bu sene ekimde yatırılıcak diye yaziyordu kyk nın sitesinde hatta 13.sorudaydı cevabı galiba. -
Yurt başvuruları ağustos'ta diyor;
http://yurtkur.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/97253/kykyurtbasvurulariagustosta.aspx -
Bende Ekim diye biliyorum. -
"Kurumumuzdan ilk defa burs/kredi alacak olan öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılının ocak ayı itibariyle ödeme yapılmakta iken, 2016-2017 öğretim yılında kurumumuzdan ilk defa burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibariyle (ekim) normal öğrenim süresince ödeme yapılacaktır. Kurumumuzdan burs/kredi alan öğrencilere, TC Kimlik Numaralarının son rakamına göre her ayın 6-10. günleri arasında ödeme yapılmaktadır."
Bu şekilde yazıyor lakin ben anlamadım -
Bende anlamadim onu 1 senelik bir sey mi yokda gecen sen alanlar bu sene mi alacak
Benzer içerikler
- aruz kalıpları
- vektörler cos teoremi
- tıpta yatay geçiş şartları
- 1996 üniversite taban puanları ösym
- çözüm dershanesi yorumlar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X