Şimdi Ara

Kyk bursu hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kyk bursu çıktığı taktirde ilk ödeme ocak ayında mı oluyor? yoksa mart ayı felan mı?
    kyk bursu neden bu kadar geç açıklanıyor? okula 16sında başlıyorum burs ihtiyacı olan kişi burs bağlanana kadar neredeyse 1 dönemi bitiriyo o süre içinde burs baglanmıyor ve bursu alacak kişi bu durumda zora giriyo sonuçta?

• evet bunu bende düşünmüştüm bir ara. zaten bursa basvurdugumuza göre demekki ihtiycımız var. yani neden ocakta veriliyor anlamıs degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsing2

evet bunu bende düşünmüştüm bir ara. zaten bursa basvurdugumuza göre demekki ihtiycımız var. yani neden ocakta veriliyor anlamıs degilim

aynen alanlardan biri cevaplasa iyi olacak..
    ilk hangi ay yatırılmaya başlanıyor?
    toplam kaç ay burs yatırılıyor sene içinde ocaktan itibaren?
    ocak ayında başlasa şubat mart nisan mayıs diye devam ediyor mu arada kesinti aylar var mı tatillerde felan?
    bir yil içinde kaç ay burs alıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickFELIX

quote:

evet bunu bende düşünmüştüm bir ara. zaten bursa basvurdugumuza göre demekki ihtiycımız var. yani neden ocakta veriliyor anlamıs degilim

ocak ayında başlasa şubat mart nisan mayıs diye devam ediyor mu arada kesinti aylar var mı tatillerde felan?

bak ben ilk defa alacam ama acıklayım öğrenmiştim bir yerden.

ilk olarak ocakta alınmaya baslanıyor. ocaktan itibaren okulun bitene kadar veriliyor kesilmiyor yani. çünkü benim kuzenim alıyor. yaz tatilinde bile veriliyor.

tatillerde kesinti yok.

• quote:

quote:

quote:

ilk olarak ocakta alınmaya baslanıyor. ocaktan itibaren okulun bitene kadar veriliyor kesilmiyor yani. çünkü benim kuzenim alıyor. yaz tatilinde bile veriliyor.

tatillerde kesinti yok.

ocaktan itibaren 12 ay?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tatillerde kesinti yok.

ocaktan itibaren 12 ay?

ocaktan itibaren evet ama gerekli işlemleri bi süre var o süreye kadar yapmazsan sarkar şubata 50 tl noterde para veriyosun yurt müdürlüğüne kağıt ulaştırıyorsun.

• aralıkta sonuçlar açıklanıyor,ondan sonra notere gidip gerekli işlemleri yapıyorsunuz noterden aldığınız belgeyi belli bir tarihe kadar verirsen ocak 7-10 gibi ilk paranı alıyorsun,o noterden aldığın seneti marta kadar teslim etme süren var marta kadar teslim edersen ocak şubat ayının parasını alıyorsun

ama eylül ekim kasım aralık ayının parası yok,önceden bu ayları toplu ödeme yapılıyordu artık kalktı bu sefer de okuldan mezun olunca haziran temmuz ağustos eylül ayının parasını alıyorsun

kesinti falan yok 4 sene boyunca alıyorsunuz krediyi-bursu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 1 Eylül 2013; 10:57:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    8 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

aralıkta sonuçlar açıklanıyor,ondan sonra notere gidip gerekli işlemleri yapıyorsunuz noterden aldığınız belgeyi belli bir tarihe kadar verirsen ocak 7-10 gibi ilk paranı alıyorsun,o noterden aldığın seneti marta kadar teslim etme süren var marta kadar teslim edersen ocak şubat ayının parasını alıyorsun

ama eylül ekim kasım aralık ayının parası yok,önceden bu ayları toplu ödeme yapılıyordu artık kalktı bu sefer de okuldan mezun olunca haziran temmuz ağustos eylül ayının parasını alıyorsun

kesinti falan yok 4 sene boyunca alıyorsunuz krediyi-bursu

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.