Şimdi Ara

KYK bursu için verilen Bankkart hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarıyla KYK işlemleri bitince Ziraat'ten gidip Genç Bankkart denen kart alınıyor, burslar bu karta yatıyor.

Peki bu kartla birlikte gerçek bir banka hesabımız olmuş oluyor mu? Bu kısmı tam anlamadım. Bana sanki yapabileceklerimiz karttan para çekmek ve istersek kredi kartı özelliği açtırmaktan ibaret gibi geldi. Bu karttan bağımsız olarak banka hesabı açtırmaya gerek var mı her türlü standart hizmete erişmek için?

• Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Bankkart'ın Yatırım Hesabı Özellikleri

KYK Bursu alan öğrenciler, aldıkları Bankkart ile Ziraat Bankası'nda Genç Yatırım Hesabı açabilirler. Ancak bu hesap, yalnızca şahsi hesaplara bağlı olarak açılabilir. Kuruma ait hesaplara bağlı yatırım hesabı açılamaz.

KYK hesabınızdan yatırım hesabı açmak için Ziraat Bankası şubelerini ziyaret etmeniz veya Ziraat Mobil uygulamasını kullanmanız gerekir. Yatırım hesabıyla borsa yatırımları yapabilir, hisse senedi, fon ve diğer yatırım araçlarına erişebilirsiniz.

Ziraat Genç Kart Yatırım Hesabı, KYK bursu alan öğrencilere özel avantajlar sunar. Düşük komisyon oranları, ücretsiz hesap açma ve bakım ücreti gibi avantajlardan yararlanabilirsiniz.

KYK Bankkart ile borsa yatırımı yapmak için Ziraat Genç Kart Borsa Hesabı açmanız gerekir. Bu hesap sayesinde hisse senedi, yatırım fonu ve diğer borsa ürünlerine erişebilir, yatırımlarınızı yönetebilirsiniz.

Yatırım hesabı açmadan önce riskleri dikkatlice değerlendirmeniz ve finansal durumunuzu göz önünde bulundurmanız önemlidir. Yatırım yapmak, potansiyel kazançlar kadar riskler de içerir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kyk kredi-bursun çıkarsa adına banka hesabı açılır. Bu hesaba bağlı kartı gidip bankadan sen alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok.Tek eksiği kykya bağlı hesap olduğu için yatırım hesabı açamıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hem ailemin actirdigi ziraat hesabim hem de kyk hesabim var.ikisinin arasinda bir fark gormedim simdiye kadar.

• O zaman başka hesaba ihtiyaç yok sanırım, anladım
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    hesap aralik basinda aciliyor ama

• Normal kartla çok farkı yok ki ama ben yatırım yapmak için iş bankasından hesap açtırmıştım komisyon almadan altın birikimi yapıyorum bi de Maximum genç kartı verdiler memnunum iyi oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk hakkında her şey
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartı alınca bi kredi hesabın bi bankakart hesabın açılıyor bankakart hesabında ne kadar para varsa o kadar harcıyosun kredi hesabında -1000 tlye kadar harcıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Yok.Tek eksiği kykya bağlı hesap olduğu için yatırım hesabı açamıyorsun.
    Yatırım hesabı derken,
    Altın dolar hesabim var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    hisse senedi vs. den bahsediyor onun için yeni sözleşme imzalamak gerekiyor.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    O da var gerçi doğru... Bu sene iyice geciktirirlerse şaşırtmaz.

Artık kimseye hesap vermeden dilediğim yere para harcayabilmeyi istiyorum abartmadan, sabredebilecek miyim göreceğim
  • Hocam kyk bursu çıkması için illa asgari ücretli mi olmamız gerekiyor?

• Mülgâ kullanıcısına yanıt
    şans hocam bir arkadaşın babasının 2-3 milyonluk malı vardı adama burs çıktı. O 10-12 kurum inceliyor lafı hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

hesap aralik basinda aciliyor ama
    aralığa kadar burs yok mu?
  • Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    aralıkta hesap açılıyor ekim kasım ve aralığınki beraber yatıyor. Aralığa kadar cepten yiyorsunuz. Ama her zaman aralık olacak diye bir şart yok 2018 de kasımda verilmişti.

• Eğer KYK yurdunda kalıyorsanız kart yurdunuza geliyor.Burs veya kredi alıp almamanız önemli değil bursa başvuran herkese gönderiliyor.Bana burs çıkmadı krediyi de almadım ama kartım var kredi kartı kısmını kapattırdım sadece banka kartı olarak kullanıyorum.

• Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    kasim sonu-aralik basi toplu yatiyor 3 aylik

• Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    aralikta 1650x3 yani 4950 lira alacaksin. bu ilk seneye ozel sonrasinda yaz tatilinde de yatmaya devam ediyor

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    ilk 100e mi girmiş arkadaş 1650 alıyor ?

• evet (ocakta 600x3 yani 1800 olur)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.