< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İch hab keine lust -- 7 Ağustos 2018; 14:53:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İch hab keine lust -- 7 Ağustos 2018; 14:53:31 > |
Bazı partilerin ve kurumların burslarına başvururken dikkat edin!
İmzaladığınız belgede o şehirde burs verenler tarafından yapılan bir etkinliğe kesinlikle katılma zorunluluğu gibi maddeler ekliyorlar. Eğer istediklerini yerine getirmezseniz bursunuzu kesip verdikleri paraları da iade etmenizi istiyorlar. |
Kurumlar için de geçerli.
Mesela AGD Anadolu Gençlik Derneği. Kardeşim ilahiyat okuyor. Burs başvurusu yapmıştı. Ona çıkmıştı; ama bu maddeyi görünce kabul etmemişti. Habire yürüyüş, seminer ve miting yapıyorlar. Adamların istediklerini yerine getirmeye çalışsan okulunu okuyamazsın zaten. |
Helal olsun şanslı adamsın
Kız arkadaşının babası bile yolluyor. Benim aile değişik herhalde. Utanmasa babam da vermez. |
Hocam geçen sene 12 bursa başvurdum , sadece 1inde bi üst aşamaya geçtim ondan da elendim sonra. Anne baba memur olan boşuna uğraşmasın bence (tabi bu büyük burslar için , koç tekfen gibi )sıralamam da 600lerdeydi.
|
Onun için tek tek incelemek gerek burs veren kurumların kolullarını, belirtiyorlar zaten onu kyk bursu engel teşkil eder ya da etmez gibi.
|
Uyari için teşekkürler.
Bana kalırsa son seçenek partiler olmalı sizin icin çünkü ileride baş ağrıtabilir... Barınma bazında Ülkü Evleri vardi bizim burada, görüşünüz uyuyorsa o tarz yerlerde kalabilirsiniz, yurda göre iyidir imkanları. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 7 Ağustos 2018; 14:54:17 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 7 Ağustos 2018; 14:52:53 > |
|
|