Şimdi Ara

Kyk Bursum Krediye döndü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene burs kazanmıştım 2 hafta önce kyk sitesinden baktığımda öğrenim bursu kazandınız yazıyordu daha 1.sınıfım hazırlık okumadım. Az önce baktığımda öğrenim kredisi kazandınız yazıyor. Ne yazık ki önceden sayfanın çıktısını almamıştım ancak oradaki bursu kabul edip onaylamıştım şuan krediye dönmüş kafayı yemek üzereyim yol gösterecek olan var mı ?

• Ofarukoz O kullanıcısına yanıt
    üzüldüm.
    up üsttte kalsın
  • yetkililere bildir
  • 444 1961 sadece telesekreter var yetkililere bağlanmam için bi numara varsa paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofarukoz

Arkadaşlar bu sene burs kazanmıştım 2 hafta önce kyk sitesinden baktığımda öğrenim bursu kazandınız yazıyordu daha 1.sınıfım hazırlık okumadım. Az önce baktığımda öğrenim kredisi kazandınız yazıyor. Ne yazık ki önceden sayfanın çıktısını almamıştım ancak oradaki bursu kabul edip onaylamıştım şuan krediye dönmüş kafayı yemek üzereyim yol gösterecek olan var mı ?

Savciya git bilgisayarinin gecmisinde duruyordur sayfa. ZAMAN GECMEDEN GIT.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Teneke

quote:

Arkadaşlar bu sene burs kazanmıştım 2 hafta önce kyk sitesinden baktığımda öğrenim bursu kazandınız yazıyordu daha 1.sınıfım hazırlık okumadım. Az önce baktığımda öğrenim kredisi kazandınız yazıyor. Ne yazık ki önceden sayfanın çıktısını almamıştım ancak oradaki bursu kabul edip onaylamıştım şuan krediye dönmüş kafayı yemek üzereyim yol gösterecek olan var mı ?

savcıya?suç duyurusunda da bulunsun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Teneke

quote:

savcıya?suç duyurusunda da bulunsun mu?

Tabi gerci insan haklarina giderse daha olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK NAKİL İHTİMALİ
    6 ay önce açıldı
    Kyk kredisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle birşey olması mümkün mü?
    Bize de öğrenim kredisi kazandınız diyordu. Hala öyle diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.