Şimdi Ara

KYK NAKİL İHTİMALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar malumunuz sonuçlar açıklandı ve bana Esenyurt Erkek Kyk çıkmış, ben İstanbul Üniversitesindeyim Beyazıtta. Ulaşım 3 farklı araç ve 2 saat gösteriyor günümün 4 saati yolda geçecek .Sizce nakil ihtimalini düşünüp nakil olana kadar kalayım mı burada yoksa başımın çaresine mi bakayım? Nakil istediğim yurt Fsm veya en kötü Avcılar bu arada,yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Nakil olman daha mantıklı, olana kadar da yerinden oynama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurguMakarna kullanıcısına yanıt
    Hocam nakil 1 sene sürüyor diyenler var ,1 sene boyunca günde 4 saat yol çekilir mi bilmiyorum en erken ne zaman geçiş yapabilirim sizce?

• Esenyurtla Beyazıt 2 saat değil. Yani haritada vb olabilir ama değil. Herhangi bir otobüsle oranın trafiğine takıldığın ilk gün anlayacaksın. Trafikten kurtulmak için de tramvay-metrobus-147 otobusunu kullansan bile bu da en az 3 3.5 saat sürer. Acilen nakil almaya bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avcılar on numara yurt napcan fsm yi

• lememo L kullanıcısına yanıt

avcılardan fatihe gidiş geliş 6 saate bile uzayabilir.

• İstanbul da ulaşım fena ya valla Allah kolaylık versin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eastai kullanıcısına yanıt
    Hocam konuştuğum yetkili biri ekim ortasında başlayacak nakil başvuruları dedi benim erkenden nakil olabilmek için yapabileceğim bir şey var mı?

• lememo L kullanıcısına yanıt
    Evet hocam güzel yurt ama uzak geliyor gerçi esenyurttan avcılara geçsem bile şükür diyeceğim

• berlinduvarı kullanıcısına yanıt
    Hocam becayiş yapabileceğiniz birini bulun erkenden bence. Okulun şehrin instagraminda illa yorumlarda vardır birileri. İü cerrahpasada veya iü avcılarda okuyan kisiler için esenyurt kyk gayet mantıklıdır. Başvuru da ne zaman açılırsa direkt iki kişi yer değişmiş olursunuz.

Hocam açıkçası şimdiye kadar hiç rastlamadım Esenyurta geçmek isteyen birine ama bakmaya devam edeceğim. Mahallenin içine apartman dikip yurt yapmışlar yorumlarında çelik yelek giyip gelin vs şeyler var buraya geçmek isteyen olur mu bilemiyorum

Hocam maltepeye de yurt yapmışlar adam cerrahpaşayi kazandıysa gidip gelebilmesinin imkanı yok,esenyurtmus avcilarmis düşünmeden gelir illa birini bulursunuz. Esenyurtta da o kadar problem kalmadı açıkçası, çok eskiden duz beyaz dobloyla gecmeye korkardik sivil polis zannedip bela olurlar diye. Şimdi hicbir seyi kalmadı zaten öğrencinin ne işi olur esenyurtta uykudan uykuya gidersin.

Hocam zaten bu şartlarda yurt-yol-okul-yol-yurt harici bir şeye zaman ayırılabilecek gibi durmuyor…

• 2 Saat sürmez yalan dolan bu mesaj burada kalsın kaç saat süreceğini söylüyorum.

Edit:

Ulan daha azdır diye düşünüyordum bu yurt neredeymiş hıjfjgkhfjhfkjhf olum metrobüse ulaşım yürüyerek 43 dakika toplu taşıma ile 42 dakika bu ne la allah kurtarsın. 2 saat 10 dakika evden çıkışla falan sayarsak 2.5saatten aşağı sürmez. Nakil aldırabiliyorsan acilen avcılara aldır avcıalr iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 7 Eylül 2024; 23:18:20 >
  • yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Olum şöyle bilmeden atıp tutmayın la gidiş geliş 100 dakika sürüyor tam.

uzak değil kanka 1 saat falan sürüyor bazen daha az

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

fatihten avcılara nasıl 50kda gidiyorsun ?

• Benim yurt burada olsa kadırga kyk'ya nakil isterdim sonra oradan da avcılara nakil isterdim kadırgaya direkt nakil olursun diye düşünüyorum oradan da avcılara geçmeyi beklersin. Yine de numaraları ara sor belki avcılara daha kolaydır nakil kapasite dolu değil ya.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Yurttan ringle avcılar merkez durağına geliyorsun avcılar merkez durağından cevizlibağ 30 dakika sürüyor cevizlibağdan da beyazıt durağı 20 dakika sürüyor. 5er dakika aralarda bekleme 5 dakika da ringle gidiş say 1 saat 5 dakika hadi hazırlanmayı da say 1.5 saat. 6 saat ne atk

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

ben fatihten avcılara 2.5 saate gittim. 2.5 saate geliş 5 saat sürdü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.