Şimdi Ara

KYK NAKİL İHTİMALİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metro metrobüs tramvay ağına çok uzak yerlere gitmişsin demek ki yurtla-okul arası o kadar sürmüyor çünkü ikisi de yakın metrobüse-tramvaya yakın

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Hocam nakil için sorduğumda Ekim ortasında başlayacak başvurular diyorlar. Nakile güvenip de Allahın belası yerde aylarca takılı kalmak istemiyorum Avcılar,Kadırga gibi yerlere hemen geçebilir miyim sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam benim de gördüğüm Avcılar metrobüs+tramvayla makul gibi duruyor ama yine de çok sürer diyen kişiler de var Avcılar ve Kadırga’dan hangisine öncelik sağlayayım nakil için

• berlinduvarı kullanıcısına yanıt

Kesinlike avcılar hocam. Kadırga hapishaneden bir tık üst askeriyeden bir tık alt. Askeriye temiz olur burada o da yok maşrapaya falan sçıyorlar. Ortak banyo tuvalet 60 yıllık bina oda küçük falan filan bir sürü sorunu var ama yol 2.5 saat olunca kalınabilir bir süre. Avcılar çıkarsa hiç durma git bence oda planı açısından falan bu yeni yurtlar en iyileri bir tane de anadoluya yaptılar bu tarz yurt. İstanbulun en iyi kyk yurtları bence. FSM iyi yeri merkezi ulaşım avcılardan 15-20 dk az sürer ama yatakların ve çalışma masalarının aynı odada olması bence dezavantaj, avcılarda ranza ama çalışma masaları ayrı odada isteyen odaya geçer uyur isteyen çalışır ses yok seda yok.

Valla kadırgaya geçersin bence ama bilemiyom geçebiliyorsan kesinlikle avcılar

Sağ olun hocam…

Ne demek hocam

Kesinlikle nakil isteyin. Fsm istanbul universitesi için istenen bir yurt, bazı insalar yurt için bile torpil yapıyordu benim zamanımda. Bir yıl bekleyen arkadaşlar var. Kesin çözüm kadirga kyk yurduna geçmek hemen çıkıyor ama şartları çok kötü. Ben olsam kadırgaya geçerdim hemen sonra fsm için başvuru yapar çıkmasını beklerdim. Esenyurtta kalırsanız git gel vs. okuldan soğursunuz. Kadırgada en azından okul yakın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam sana tavsiye o yurttan birisini bul karşılıklı anlaşıp takaslayın

Hocam bölüm tıpsa yardımcı olabiliyorlar erkenden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet yalan söyledik. İstanbulda yaşayıp süreci bilen kişiler toplanıp bazen böyle komik şakalar yapıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.