Şimdi Ara

KYK'da Adalet Var Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

sınavda sıralaması kaçtı hocam?

Alıntıları Göster
    Özel okulda yarı burslu

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntas

Anne babası memur arkasasım geri ödemesiz kyk alıyordu :D welcome to Turkey
    Benim arkadaşa da çıktı. Çok ekstra bir para olduğu için, oyunlara harcıyordu. Sevgilisine hediye alıyordu ya da kendimHyundai i10’unun deposuna atıyordu bursu.

• Kyk ortami cok bozuk beyler ozel yurda gidin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyk da kalacak kişi hangi bölümde okuyor?

• kyk bursunda adalet olmadığından %100 eminim eskiden yurtlar kötüydü bu yüzden adaletsizlik soz konusu çok olmuyordu. Şuan yurtlar 2 kişilik oda var yani rahat bu yüzden %99 adaletsizliğin olduğuna eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLorem_54

Kyk da kalacak kişi hangi bölümde okuyor?
    Tıp Fakültesi kardeşim

• hocam ben üniye girdiğimde ailem tuzlada yaşıyordu ve okulum esenler davutpaşa kampüsteydi. sırf istanbul sınırları içinde yaşadığım için kyk yurt yedeklerine bile almadılar başvurumu geçersiz saydılar 2 üniversite 1 lise öğrencisi okuyorduk evde
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Ben ankarada 3000. Yedektim eylulden ocak agina kadar misafirhanede kaldım ozel yurttan daha mantikli fiyat olarak ayni oluyodu ama yıllık sozlesme olayi yok

• Çocuğun bölümü çok iyi değilse okumasın zaten. İş yok. Ben okudum şu an pişmanım. Lisede okulu bırakıp sanayiye giren arkadaş şimdi yükseldi 4 5 bin maaş alıyor. Ben mezunum iş bulamadım şimdi kpss çalışıyorum ve o da olmayacak adım gibi biliyorum. Aklı olan mesleğe yönelir.

Edit: tıp fakültesi yazmışsın sonradan gördüm. O zaman yapacak birşey yok. Yedek olarak gittiği yurtta misafirhane varsa orada kalır 10 20 kişilik oda oluyordu genelde. Hapishanelerdeki gibi bir yerdi benim kaldığım yurtta. Sırası 100den aşağıysa 2 ayda yerleşir. 100den yukarıdaysa 2.donemi bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 30 Ağustos 2019; 12:47:49 >
  • Benim yeğenimin (kız) annesi babası ayrı. Hem annesi hem babasının geliri yok. Kız annem ve ben (dayı) maddi desteği ile okuyordu ve şimdi Hacettepeyi kazandı ve 593. yedek!!!
    Böyle bir saçmalık olamaz!
    Şimdi bu kızın durumundan daha kötü durumda olan ve asil olan binlerce insan mı var yani?
    Bu arada maddi destek almak için neler yapabiliriz. Çok ihtiyacımız olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan149 -- 30 Ağustos 2019; 12:51:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlim yayma cemiyeti yurduna başvuralabilrsin ücreti kyk ile aynı yemek dahil

• Halkı ne kadar fakirleştirdiyseler ondanda fakiri var demek ki.

• sene 2011, Anadolu Üniversitesini kazandim. her maddi durumu kisitli ogrenci gibi ilk once kyk yurtlari icin sansimi deneyeyim dedim ki oncelikli ogrenciyim guya. neyse basvurdum bi baktim 200 kusuruncu yedek cikti :) oncelikli olmasam neyse derdim. itiraz falan da islemiyor. yedek meselesine guvenip de bekleyemedim mecbur olarak ozel yurda kaydoldum

• quote:

Orijinalden alıntı: tusilencio

Ben ankarada 3000. Yedektim eylulden ocak agina kadar misafirhanede kaldım ozel yurttan daha mantikli fiyat olarak ayni oluyodu ama yıllık sozlesme olayi yok
    Çok teşekkür ederim hocam sağ olun.

Hocam peki önden kayıt yaptırayım mı ben sizin misafirhanede kalıcam diye arıyım mı yani gerek var mı? Yoksa okula yakın bir KYK'ye direk çantalarla gidip " Selamlar ben misafirhanede kalmak istiyorum " mu diyim?
  • Aile üzerine ev arsa kayitli olduğundan olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evimiz kira ve aracımız yok buna rağmen çıkmamıştı bana, ama kız arkadaşım bir kaç malını amcalarının üstüne geçirip krediye hak kazanmıştı zamanında 3 sene filan oluyor bu olayın üstüne ama sanmıyorumki şimdide adaletli olsun :D

Edit: Söylemeyi unutmuşum bide kredi çıkan insana adaletli, çıkmayana adaletsizdir bu sistem böyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Para is Everything -- 30 Ağustos 2019; 14:59:30 >
    Kykda misafir ogrenci alma durumu yok ki sadece kyk öğrencisiysen farkli ilcedeki bir kykda kalabiliyorsun. Misafirhaneyi de otel gibi dusun rezervasyon yaptirmak zorundasın

• quote:

Orijinalden alıntı: tusilencio

Kykda misafir ogrenci alma durumu yok ki sadece kyk öğrencisiysen farkli ilcedeki bir kykda kalabiliyorsun. Misafirhaneyi de otel gibi dusun rezervasyon yaptirmak zorundasın
    Hayır hocam şunu demek istiyorum. Ben ilk defa gelicem Ankara'ya , KYK'ye başvurdum 1900'lerde falanım. Sorduğumda en kötü 2 aylık yer ayarla kendine dediler. Şimdi ben gidip KYK'de " Kardeş ben yedeklerdeyim , asile geçene kadar kalıcam " desem olmaz mı? Yani o misafirhanede kalmam için illa halihazırda bir KYK'de kalıyor olmam mı lazım?
    Evet dedigim gibi oyle bir seyi kabul etmezler baska misafirhaneler var bir suru kykdan bagimsiz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.