Şimdi Ara

KYK'da Adalet Var Mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burs sıralama ile verilmio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciler üniye başlamadan heveslerini kursaklarında bırakıyorlar.Burs ve yurt işlerinde bir haltlar döndüğü kesin. Benim kardeşim en iyi üniversitelerden birini kazanmıştı ve hiçbir şey çıkmamıştı ve bir dahaki sene de çıkmadı.Üniversite açmak mesele değil işte bu ve bunun gibi sorunları halletmedikçe bir cacık olmaz.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Hocam Kyk müdürüne gideceksin geçen sene bana da çıkmamıştı. Yılım başında misafirhane adıyla bir sürü boş yer oluyor, ben edirnede 500. Falan sıradaydım. Kyk müdürüne bildiğiniz kendimi acındırdım, bir sürü laf döktüm anca beni kabul ettiler. Zar zor laf sayıp aldılar ama misafirhane sıralaması benden düşük olanlar da kalıyordu. Yani inanılmaz adaletsiz garip bir sistem ne desem bilemiyorum.
    Bizde 4 kardeşiz babam 3 bin civarı maaş alıyor ne bana çıktı bu sene kardeşim yerleşti İzmire, ona da çıkmadı. Devletin bizimle bir sorunu var ama anlamadım gitti

• Okulu okuyun da isterseniz copcu olun derdi dayim. Bu ulkede boyle. Okul bir etiket demektir. Okul okursan para falan bosver de, hayallerini cok daha kolay gerceklestirebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yurtların gerçekten ihtiyacı olan kişilere çıktığını ömrü hayatımda görmedim zaten.Nerede durumu iyi olan birileri varsa onlara çıkıyor.Adamın babası kuyumcu gidiyor kykda kalıyor.Aslında durumu iyi olanlarda da var suç.Kul hakkına girdiklerinin farkında değiller.Gerçi bu zamanda kul hakkı fln hikaye oldu.Senin durumun zaten iyi niye ihtiyacı olanların hakkını gasp ediyorsun gebeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2B-or-not-2B

Hocam Kyk müdürüne gideceksin geçen sene bana da çıkmamıştı. Yılım başında misafirhane adıyla bir sürü boş yer oluyor, ben edirnede 500. Falan sıradaydım. Kyk müdürüne bildiğiniz kendimi acındırdım, bir sürü laf döktüm anca beni kabul ettiler. Zar zor laf sayıp aldılar ama misafirhane sıralaması benden düşük olanlar da kalıyordu. Yani inanılmaz adaletsiz garip bir sistem ne desem bilemiyorum.
    Bizde 4 kardeşiz babam 3 bin civarı maaş alıyor ne bana çıktı bu sene kardeşim yerleşti İzmire, ona da çıkmadı. Devletin bizimle bir sorunu var ama anlamadım gitti
    Yani hocam gidip okul yakınında bir KYK binasına gitsem acındırsam kendimi işte kalacak yerim yok ailemin durumu kötü vs. diye alırlar mı misafirhaneye? Hadi aldılar 1 hafta sonra hadi git demesinler?

Teşekkür ederim hocam sağ olasın bu arada.

Öyle hocam gerçekten yani kime çıktı bu yurt anlamadım ben. Adam 20 yaşında üstüne kayıtlı arabası falan var evine 5-6k giriyor adama yurt çıktı. Ben boştayım şu an. Özel yurtlar desen adam 4 kişilik kümes kadar odaya 800 falan diyor. Benim elime geçecek para zaten 800 aw.

• Yurdun misafirhanesi var mı yok mu arayın sorun. Ben Kırkağaç KYK'da aradım, sordum. Var dediler. Gittim. Yok dediler.

Bana var diyen de güvenlikmiş. Siz bi arayın, sorun. Bence ilk 1 hafta gitmesin.

Ben Tıp okumuyorum, Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Ve bizim Üniversitede ilk hafta ders işlenmiyor. Kayıt falan cart curt. Bilmiyorum fazlasını. Ama derse giden 1-2 kişi oluyor. Onlarda benim gibi 1.sınıf öğrencileri. 2.sınıflar yatıyordu yurdunda, hatta son gün gelen adamlar bile oluyordu :D
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Kyk müdürüne gidiyorsun en azından ben öyle yaptım. Müdürlük binası var şehir içinde ayrı, diyorsun şöyle sıram var benim misafir kalmam için izin verir misiniz. Normalde atıyorum ilk 200 kalana izin veriyorlar misafir olarak kalabilirsiniz diye, o sıralamanın üstünde olduğum için baya dil dökmüştüm. Sonra haftada 1 yeniletiliyordu gakiba tam hatırlamıyorum ama sana bir kart veriyorlar yurda girip çıkarken ona bakıyor güvenlik, tarihine falan. Hatta misafirlikte oda arkadşaım hatırlıyorum cumartesi günü mü ne bitmişti onun misafir süresi güvenlik kalacak yerin var mı diye sormuştu o da camide yatıcam diyince tamam gir o zaman diye almışlar yurda

• quote:

Orijinalden alıntı: 2B-or-not-2B

Kyk müdürüne gidiyorsun en azından ben öyle yaptım. Müdürlük binası var şehir içinde ayrı, diyorsun şöyle sıram var benim misafir kalmam için izin verir misiniz. Normalde atıyorum ilk 200 kalana izin veriyorlar misafir olarak kalabilirsiniz diye, o sıralamanın üstünde olduğum için baya dil dökmüştüm. Sonra haftada 1 yeniletiliyordu gakiba tam hatırlamıyorum ama sana bir kart veriyorlar yurda girip çıkarken ona bakıyor güvenlik, tarihine falan. Hatta misafirlikte oda arkadşaım hatırlıyorum cumartesi günü mü ne bitmişti onun misafir süresi güvenlik kalacak yerin var mı diye sormuştu o da camide yatıcam diyince tamam gir o zaman diye almışlar yurda
    Sağ olun hocam teşekkür ederim. O zaman giderim etraftaki KYK'leri dolaşıp bir yere geçmeye çalışıcam. Teşekkür ederim.

• Eskişehir'de 96. yedeğim.Sıra gelene kadar Kyk misafirhanesinde kalmak istiyorum.Nasıl başvuracağız bilen var mı?Artı olarak misafirhanede kalmada bir süre sınırı var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzindeyiz1938 İ kullanıcısına yanıt
    500 deydim 2 aya geldi 1-2 haftaya gelir geçici bir yer bul yada geç git okula

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.