Şimdi Ara

KYK'da Adalet Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 kişilik bir ailede 2 kişi üniversite okuyacak ve aileye giren net para 2036 TL başka hiçbir şey yokken neden o insan yedek oluyor KYK yurdunda ülkede her aile bir asgari ücret dahi girmeyecek kadar kötü mü bu kadar mı fakir adalet bu mu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 38. yedekse hiç üzülmesin, max 1 hafta içinde sıra gelir ona, okuluna devam etmeye baksın

ancak özel yurtlara dikkat etsin, hiçbir özel yurt 1 haftalık-2 haftalık insan almaz, 1 yıllık anlaşma imzalatacaklardır, kalmasa da 1 yıl boyunca o parayı alırlar.

bence yurt yedek sırası gelene kadar adanaya gitmesin, okula bir iki hafta geç başlasın, ama direk yurtta başlasın, 2 hafta içinde kesin sıra gelir zaten, içinizi ferah tutmaya çalışın..
  • çok değişik

soruları doğru yanıtladığınıza falan emin misiniz, böyle bişey olamaz çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay doğru ve bu çocuk bizim arkadaş ben bizzat doldurdum hatta arada bir destek yaptığımız kişiler çocuk ağlıyor nasıl yapacaz diye zaten canı sıkkın ben niye okuyacam diyor abim okusun ben de çalışayım ekmek getireyim diyor başlarım adaletine bu dünyanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzindeyiz1938

Bu olay doğru ve bu çocuk bizim arkadaş ben bizzat doldurdum hatta arada bir destek yaptığımız kişiler çocuk ağlıyor nasıl yapacaz diye zaten canı sıkkın ben niye okuyacam diyor abim okusun ben de çalışayım ekmek getireyim diyor başlarım adaletine bu dünyanın.
    bu çocuklara yurdun da kyk bursunun da kesin çıkması gerekirdi

acaba başvurdukları ilde yurt kontenjanı çok mu az
    hangi ile başvurdu da yurt çıkmadı?
    kaçıncı yedek?

• Adana merkez 38.yedek

• quote:

Adana merkez 38.yedek
    Sıkmasın canını 38. Yedek çabuk gelir 1 ay bile sürmeyebilir

• quote:

Adana merkez 38.yedek
    hocam 38. yedekse hiç üzülmesin, max 1 hafta içinde sıra gelir ona, okuluna devam etmeye baksın

ancak özel yurtlara dikkat etsin, hiçbir özel yurt 1 haftalık-2 haftalık insan almaz, 1 yıllık anlaşma imzalatacaklardır, kalmasa da 1 yıl boyunca o parayı alırlar.

bence yurt yedek sırası gelene kadar adanaya gitmesin, okula bir iki hafta geç başlasın, ama direk yurtta başlasın, 2 hafta içinde kesin sıra gelir zaten, içinizi ferah tutmaya çalışın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk hakkında her şey
    6 yıl önce açıldı
    Bu kyk kimlere çıkıyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim inşallah öyle olur

• Kesin direkt çıkması gerekirdi ama 38. Yedek de fazla değil hemen çıkar canını sıkmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah kardeşim zaten yurt çıkmazsa kesin gitmez çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

• Kyk yurtlarinda misafir olarak kaliniyor ve haftalik ucret odeniyor, bence arayip sorsunlar ucretleride uygun.
  • İnşallah kardeşim

• Sino98 S kullanıcısına yanıt
    Bunu deneyeceğim kardeşim teşekkür ederim biraz araştırayim

• 38. yedek hemen gelir gelene kadar da misafirhanesinde kalmaya başlar bile 👍🏻

• Rick Sanchez kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim dediğin gibi olurda bir çocuğu daha yitirmeyiz.

• Hocam ben adanada okuyorum kız yurtlarını bilmiyorum ama erkek yurtlarının sene içinde baya kontenjanı oluyor. Millet yurtlardan çıkıyor. İdareten biryer bulsun (kyk misafirhanesinde ücretsiz kalabiliyırdu sanırım) 1 aya kalmaz yer açılır.

• Bende de aynı durum ama ben Ankara- 1900. yedek falan. Kalacak akraba , ev falan da yok. Mecbur özel yurda gidicem. Çünkü 2 aydan aşağı gelmez dediler. E 2 ay boyunca misafirhanede kalacak halim yok 50-60. yedek falan olsam neyse de. Özel yurtlar da gereksiz pahalı. Ne yapıcam bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.