KYK DA BURS BAŞVURUSU YAPARKEN 19. MADDE OLAN ARA SINIFLAR İÇİN DOLDURDUK YANLIŞLIKLA HAZIRLIK OKUDUNUZ MU SORUSUNA HAYIR DEDİK BU SENE BAŞLICAZ ŞİMDİ DEĞİŞMİYOR O ŞIK BİR SIKINTI ÇIKAR MI?
Bilen yok mu arakdaşlar
UP UP UP
up
güncelleyerek boş bırakmayı deneyin. boş bırakılabiliyor dendi ama bırakılamıyor. belki düzeltmişlerdir
quote:
Orijinalden alıntı: D/\rk Prince
güncelleyerek boş bırakmayı deneyin. boş bırakılabiliyor dendi ama bırakılamıyor. belki düzeltmişlerdir
Maalesef şık değişmiyor dondurmuşlar güncelledik aynı
galiba adamlar sistemi direk ösym seçeceklerinki hayır işaretlenecek şekilde değiştirmişler. ben evet demiştim başvuru yaparken girip güncellemeyi deneyim olmadı.
galiba adamlar sistemi direk ösym seçeceklerinki hayır işaretlenecek şekilde değiştirmişler. ben evet demiştim başvuru yaparken girip güncellemeyi deneyim olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: D/\rk Prince
Sende bu sene mi başlıcaksın kardeşim üniversiteye ?
evet
Sıkıntı yok herkeste hayır işaretli ve değişmiyor gelen şikayetlerden sonra böylebir çözüm buldular sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: akıllı vida
Sıkıntı yok herkeste hayır işaretli ve değişmiyor gelen şikayetlerden sonra böylebir çözüm buldular sanırım
Hay Allah razı olsun eyw kardeşim yolun açık olsun
Allah hepimizden razı olsun benide bunaltmıştı bu soru
quote:
Orijinalden alıntı: akıllı vida
Allah hepimizden razı olsun benide bunaltmıştı bu soru
Yaşayan yaşayanın halinden anlıyor işte eyw
günledir soruyordum ve sonunda bir cevap alabildim kykdan
ikinci soruda " ara sınıflar için hazırık okudu okumadı sorusu 19. madde miydi neydi
" teknik bir problemmiş şuan düzeldiğini söylediler bende güncellemeye çalıştım şimdi ama direk hayır olarak seçiliyor. tekrar kontrol edeceklermiş . orası bizim için yani lisansa yeni başlayanlar için boş olacakmış
başka sorusu olan var mı :P
hayır oldu işte güncelledim bi daha bastırdım niye uğraştırıyorlar :D bu arada güncelleme ekranı dışında direk sorgulama ekranı olsa başvurumuzu iyi olurdu. insan güvenemiyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: ..dream..
günledir soruyordum ve sonunda bir cevap alabildim kykdan
ikinci soruda " ara sınıflar için hazırık okudu okumadı sorusu 19. madde miydi neydi
" teknik bir problemmiş şuan düzeldiğini söylediler bende güncellemeye çalıştım şimdi ama direk hayır olarak seçiliyor. tekrar kontrol edeceklermiş . orası bizim için yani lisansa yeni başlayanlar için boş olacakmış
başka sorusu olan var mı :P
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz hayır yazıyor ama .s
Yurt başvuruları açıklanma tarihi ne zaman acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ceess
Yurt başvuruları açıklanma tarihi ne zaman acaba?
Ayın 12 gibi biliyorum .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme