Şimdi Ara

KYK DA BURS BAŞVURUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KYK DA BURS BAŞVURUSU YAPARKEN 19. MADDE OLAN ARA SINIFLAR İÇİN DOLDURDUK YANLIŞLIKLA HAZIRLIK OKUDUNUZ MU SORUSUNA HAYIR DEDİK BU SENE BAŞLICAZ ŞİMDİ DEĞİŞMİYOR O ŞIK BİR SIKINTI ÇIKAR MI?

• Bilen yok mu arakdaşlar
  • UP UP UP
  • up
  • güncelleyerek boş bırakmayı deneyin. boş bırakılabiliyor dendi ama bırakılamıyor. belki düzeltmişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: D/\rk Prince

güncelleyerek boş bırakmayı deneyin. boş bırakılabiliyor dendi ama bırakılamıyor. belki düzeltmişlerdir

Maalesef şık değişmiyor dondurmuşlar güncelledik aynı
  • galiba adamlar sistemi direk ösym seçeceklerinki hayır işaretlenecek şekilde değiştirmişler. ben evet demiştim başvuru yaparken girip güncellemeyi deneyim olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    9 yıl önce açıldı
    Kyk basvuruda diğer aile geliri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UP UP UP
  • quote:

galiba adamlar sistemi direk ösym seçeceklerinki hayır işaretlenecek şekilde değiştirmişler. ben evet demiştim başvuru yaparken girip güncellemeyi deneyim olmadı.

quote:

galiba adamlar sistemi direk ösym seçeceklerinki hayır işaretlenecek şekilde değiştirmişler. ben evet demiştim başvuru yaparken girip güncellemeyi deneyim olmadı.

Sende bu sene mi başlıcaksın kardeşim üniversiteye ?
  • evet
  • Sıkıntı yok herkeste hayır işaretli ve değişmiyor gelen şikayetlerden sonra böylebir çözüm buldular sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllı vida

Sıkıntı yok herkeste hayır işaretli ve değişmiyor gelen şikayetlerden sonra böylebir çözüm buldular sanırım

Hay Allah razı olsun eyw kardeşim yolun açık olsun
  • Allah hepimizden razı olsun benide bunaltmıştı bu soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllı vida

Allah hepimizden razı olsun benide bunaltmıştı bu soru

Yaşayan yaşayanın halinden anlıyor işte eyw
  • günledir soruyordum ve sonunda bir cevap alabildim kykdan

ikinci soruda " ara sınıflar için hazırık okudu okumadı sorusu 19. madde miydi neydi

" teknik bir problemmiş şuan düzeldiğini söylediler bende güncellemeye çalıştım şimdi ama direk hayır olarak seçiliyor. tekrar kontrol edeceklermiş . orası bizim için yani lisansa yeni başlayanlar için boş olacakmış

başka sorusu olan var mı :P
  • hayır oldu işte güncelledim bi daha bastırdım niye uğraştırıyorlar :D bu arada güncelleme ekranı dışında direk sorgulama ekranı olsa başvurumuzu iyi olurdu. insan güvenemiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dream..

günledir soruyordum ve sonunda bir cevap alabildim kykdan

ikinci soruda " ara sınıflar için hazırık okudu okumadı sorusu 19. madde miydi neydi

" teknik bir problemmiş şuan düzeldiğini söylediler bende güncellemeye çalıştım şimdi ama direk hayır olarak seçiliyor. tekrar kontrol edeceklermiş . orası bizim için yani lisansa yeni başlayanlar için boş olacakmış

başka sorusu olan var mı :P

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz hayır yazıyor ama .s
  • Yurt başvuruları açıklanma tarihi ne zaman acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Yurt başvuruları açıklanma tarihi ne zaman acaba?

Ayın 12 gibi biliyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.