Bu konuda bilgili olanlar varsa bizlerle paylaşssın lütfen.
hayır.
twit'te öyle bir durum olmadığını belirttiler
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B
twit'te öyle bir durum olmadığını belirttiler
desenize boşuna akbaba gibi bekliyorum
saçma
quote:
Orijinalden alıntı: Sammy...
saçma
yerleşme öncelikleri olanlar hariç neye göre yerleşiyoruz yurtlara maddi gelir falan mı baz alınıyor, nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: guadalcanal
yerleşme öncelikleri olanlar hariç neye göre yerleşiyoruz yurtlara maddi gelir falan mı baz alınıyor, nedir?
Alıntıları Göster
Bir de, ben yurt istemiyorum. Kredi yada burs. Diyelim kredi çıktı. Çıktığı halde almazsam bir şey olmaz değil mi? Ben burs istiyorum sadece de o yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: Métropol
Bir de, ben yurt istemiyorum. Kredi yada burs. Diyelim kredi çıktı. Çıktığı halde almazsam bir şey olmaz değil mi? Ben burs istiyorum sadece de o yüzden.
Alıntıları Göster
bişey olmaz kardeşim
Evet ben 00:00 da başvurdum kesin çıkacak bana
quote:
İstememe hakkınız var bir sıkıntı çıkmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: The Ugly
quote:
İstememe hakkınız var bir sıkıntı çıkmaz.
Alıntıları Göster
Tam olarak burs vermede hangi şartlarda öncelikli oluyor insanlar başarı sırası mı mesela ya da nedir ? Hiç bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ods61
Tam olarak burs vermede hangi şartlarda öncelikli oluyor insanlar başarı sırası mı mesela ya da nedir ? Hiç bilmiyorum.
Alıntıları Göster
nerden nasıl başvuruyoruz ben bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: ods61
Alıntıları Göster
Krediyle bursa aynı anda başvuru yaptığımda önce bursa mı bakıyorlar krediye mi? Yani burs çıkmazsa kredi kesin çıkıyor değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Trantolic
Krediyle bursa aynı anda başvuru yaptığımda önce bursa mı bakıyorlar krediye mi? Yani burs çıkmazsa kredi kesin çıkıyor değil mi?
Alıntıları Göster
ilk başvuran 100 kişiyi alıyorlar hocam biz ailecek 5 bilgisayar deiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: qkt35
Nerden başvurdun.Bn bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Kazmapolitan
quote:
Orijinalden alıntı: qkt35
Nerden başvurdun.Bn bulamadım.
Dalga geçiyor yahu senle :)
29 temmuza girdik fakat ben de bulamadim başvuracak yeri
Beyler ugrasmayin bosuna internette aramai adamla bizzat elden basvuru kabul ediyorlarmis yarin bana yol gorundu fatihe
quote:
Orijinalden alıntı: brk-bjk
Beyler ugrasmayin bosuna internette aramai adamla bizzat elden basvuru kabul ediyorlarmis yarin bana yol gorundu fatihe
kyknın sayfasını yenilemekten ciğerim soldu
Aşırı saçma. KYK'nın zaten kendi "öncelikleri" var, araştırırsan görürsün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme