Şimdi Ara

Kyk’da yemek ücreti ödemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kyk yurt ücretini ödeyip taahhütü onayladım. Fakat bankkart gence zorunlu şekilde başvuru yaptırttı. Yemekhanelerde sadece bu kart ile mi yemek alınıyor? Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu kartın yemekhaneyle ilgisi olduğunu sanmıyorum ama inş yanılmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zorunlu bir şekilde başvuru yaptırması saçma geldi. Zira ziraat bankasında hesabım zaten var

• woqqi W kullanıcısına yanıt
    Bu burs kredi vs için bence. Bende de ziraat hesabı var acaba kapatmak lazım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex.mahoneee -- 17 Eylül 2021; 19:37:1 >
  • alex.mahoneee A kullanıcısına yanıt
    Gerek yok. Üniversite okuduğun şehirde tekrar bi hesap açılacak. İkisini de kullanabilirsin.

• woqqi W kullanıcısına yanıt
    Yok şunu kastettim : iki kredi kartı taşımaktansa tek kartla her işimi halledebilirsem ilk kartı iptal ederim en azından. Bu genç kart her işi yapabiliyor mu acaba mesela internet bankacılığı, para gönderme vs?

• Parmak basıyosun. Ek ücreti yurt büyükse nakit isterler yurt küçükse veresiye vb. yazarlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komisyon ucretleri biraz daha az yanlış hatırlamıyorsam. Burs kredin de bu karta yatıyor. Ek olarak bu kart bazi yurtlarda (ama baya az bi yurtta) yemekhane ücretini aşman dahilinde nakit yerine bu kartın temassizi ile de ödeyebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.