< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kyk dan çıkıp üni kütüphanesinde kalma fikri (2. sayfa)
-
-
Nikopol hocami salalım oraya salsin gerçek bir ZORRRRTTTTTT
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: highest in the room
yurdu görünce midem bulanıyorKız erkek karışık olsa yurtlar keşke lan erkeğin hayvanıyla yaşaması çok kötü, ben de gördüm iki ay sonra apar topar eve çıktım
o değil de kanatlandırmayan redbul nerde ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben unideki koltuklarda uyuyordum bazi gunler
yanimda battaniye yedek giysi dis fircasi falan tasiyan ek bir canta vardi
ama haftanin bazi gunleri sadece o yuzden banyo ve kirli camasir sikintisi olmuyordu
-
hav hav ulan hav hav. pardon reis ne hayvanlık gördün ne yaşadın? veya ne yaşamak istiyordun
-
Her gün kütüphanede kalırsan bir şekilde uyursan. Orda çalışanlar bir süreden sonra tepki gösterir. Uzanabileceğini de sanmıyorum. Uyuman imkansız. Çamaşır işi gene sorun. Arkadaşlarla 3/5 kişilik eve çık part time işte takılın ödersiniz. kyk yurdunda kalmadım ama alışırsın illa...
-
Kyk çöp. 3-4 arkadaşınla birleş ev tut çok daha iyi (İstanbulda okumuyorsan tabi). Eskiden kyklarda sınırsız internet vardı, ben çıkmadan önce kota falan getirmişlerdi o da sorun. Allahtan mezun oldum kurtuldum ama işsizlik ve asgari ücrete kölelik arasında sekiyorum şu an.
Gerçi 22 yaşındaymışsın, 3. sınıf falansan zaten herkes düzenini kurmuştur 3-4 arkadaş bulmak zor olur. İdare et artık.
kyk'yı seve seve seveceksin , ayranın yok içmeye tahtı rivanla gidiyorsun malum şeye.
-
@Theologist yapti 3 ay kadar sanirim.
-
Evet yaptım yine yaparım hiç sıkıntı değil, harika bir şey uygulamalı yapanlar anlar… güvenliklerle arkadaş olunca yeme de yanında yat… konusunu açmıştım forumda.quote:
Orijinalden alıntı: Zuko@Theologist yapti 3 ay kadar sanirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
La bu kyk yurdunda kalanlara acıyorum hapishaneden daha beter şartları var
Madem toplu yerlerde yaşamayı sevmemek gibi bir takım takıntıların var, ne şeyime yurt başvurusu yaptın ki?..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soultechuser -- 2 Ekim 2021; 17:49:17 > -
2-3 yıl önce yapardım ben ama 2-3 gün kalırdım sırf ödev yapmak için arkadaşlarla yapardık gayet güzel olurdu. Ama full zaman kalınmaz gibi. O şekilde 1-2 gün uyumakla idare ediliyor da hep yapılmaz gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X