Şimdi Ara

kyk dan çıkıp üni kütüphanesinde kalma fikri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nikopol hocami salalım oraya salsin gerçek bir ZORRRRTTTTTT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: highest in the room

yurdu görünce midem bulanıyor

Kız erkek karışık olsa yurtlar keşke lan erkeğin hayvanıyla yaşaması çok kötü, ben de gördüm iki ay sonra apar topar eve çıktım

• gavuroglan kullanıcısına yanıt
    o değil de kanatlandırmayan redbul nerde ya

• ben unideki koltuklarda uyuyordum bazi gunler

yanimda battaniye yedek giysi dis fircasi falan tasiyan ek bir canta vardi

ama haftanin bazi gunleri sadece o yuzden banyo ve kirli camasir sikintisi olmuyordu

• hav hav ulan hav hav. pardon reis ne hayvanlık gördün ne yaşadın? veya ne yaşamak istiyordun  

• Her gün kütüphanede kalırsan bir şekilde uyursan. Orda çalışanlar bir süreden sonra tepki gösterir. Uzanabileceğini de sanmıyorum. Uyuman imkansız. Çamaşır işi gene sorun. Arkadaşlarla 3/5 kişilik eve çık part time işte takılın ödersiniz. kyk yurdunda kalmadım ama alışırsın illa...

• Kyk çöp. 3-4 arkadaşınla birleş ev tut çok daha iyi (İstanbulda okumuyorsan tabi). Eskiden kyklarda sınırsız internet vardı, ben çıkmadan önce kota falan getirmişlerdi o da sorun. Allahtan mezun oldum kurtuldum ama işsizlik ve asgari ücrete kölelik arasında sekiyorum şu an.

Gerçi 22 yaşındaymışsın, 3. sınıf falansan zaten herkes düzenini kurmuştur 3-4 arkadaş bulmak zor olur. İdare et artık.

• highest in the room kullanıcısına yanıt

kyk'yı seve seve seveceksin  , ayranın yok içmeye tahtı rivanla gidiyorsun malum şeye.

• @Theologist yapti 3 ay kadar sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

@Theologist yapti 3 ay kadar sanirim.

Evet yaptım yine yaparım hiç sıkıntı değil, harika bir şey uygulamalı yapanlar anlar… güvenliklerle arkadaş olunca yeme de yanında yat… konusunu açmıştım forumda.

• La bu kyk yurdunda kalanlara acıyorum hapishaneden daha beter şartları var

• Madem toplu yerlerde yaşamayı sevmemek gibi bir takım takıntıların var, ne şeyime yurt başvurusu yaptın ki?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soultechuser -- 2 Ekim 2021; 17:49:17 >
  • 2-3 yıl önce yapardım ben ama 2-3 gün kalırdım sırf ödev yapmak için arkadaşlarla yapardık gayet güzel olurdu. Ama full zaman kalınmaz gibi. O şekilde 1-2 gün uyumakla idare ediliyor da hep yapılmaz gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.