Şimdi Ara

kyk dan çıkıp üni kütüphanesinde kalma fikri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kyk yurdunu hiç sevmiyorum şu an kampüsteyim mesela hiç gidesim yok yurda

üniversitenin kütüphanesinde yatak değil de arkaya doğru yatırılan koltuklar var oturacak koltuk gibi şeyler de var zaten içerisi sıcak üstünü örtmeye felan gerek yok tuvalet ve beleş su da var içerde

Tek sorun banyo ve giysileri yıkama onun için de şöyle bir şey düşündüm banyo için kampüsün havuzuna girip orda duş alma yerleri vardır illa orda yıkanacağım ama giysileri yıkama için bir şey bulamadım daha Amerika’da ya da Avrupa’da giysi yıkatmak için toplu çamaşırhaneler var Türkiye’de var mı bilmiyorum

Fazla eşyalarımı satarım sadece mont , ceket , 2 tane kot pantolon , atlet , don 2 tane sweatshirt 2 tane yarım kollu tshirt yeter bana sırt çantasına rahat sığar bunlar

Yemek zaten ordan burdan yeriz o hiç sıkıntı değil

Kafama çok yattı şu an tek sorun çamarşırları nerde yıkayıp kurutacağım

• akıl verin bi ya napcam yurt hiç sevmiyorum ev tutmak için de o kadar para veremem bu fikir nasıl iyi mi
  • Bir arkadaş ya da manita bulursun çamaşırları onda yıkatırsın...
  • arkadaş var ama fazla samimi değilim 10-20 lira sıkıştırız cebine yapacak bir şey yok
  • Kütüphanede görevliler var izin vermezler bu duruma.

Bazı yerlerde akşam 9 10 11 gibi kapatıyorlar kütüphaneyi. 24 saat olsa bile bir süre sonra konforsuzluktan uyku bile uyuyamazsın. Sürekli otobüste yattığını düşün belin omzun ne olur sence

Valla yeni nesil nerden buluyor bu dahilikleri anlamıyorum. Başak malzemesi olursun çevrendekilere sınıftakilere
  • Boş beleş işlerle uğraşma
  • git yurdunda kal uzatma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yeni nesili lan 22 yaşındayım ayrıca kyk şartlarını bilmiyorsun herhalde banyo kadar odada 4 kişi kalıyor yanında yatan adam ossuruyor uyurken çok konforlu bir yerde kalıyorduk da biz mi beğenmedik bir şey bilmeden konuşmayın kütüphane 24 saat açık ve içinde istediğim kadar durma hakkım var
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    tm knka kyk da yarım metre yanımda yatan adamın ossuruk kokusunu çekmek varken böyle boş beleş işlerle uğraştığım için özür dilerim ya 1500 tane erkekle aynı bina içerisinde kalmak çok konforlu olmalı
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Bunun bir de hastalığı var yurdunda yatağına uzanır çekersin battaniyeyi kimseyle uğraşmazsın.

• lan adam yanında uzun hava açıyor diğeri tuvalete giriyor adamın tuvalette ıkınmasını ossurmasını duyuyorsun tam uyuyacaksın herif tiktok izliyor yarım metre ötende uyarıyorsun kulaklık tak diyorsun tamam diyor diğer gün yine aynı uğraşılmaz bunlarla
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Evladım sende hiçbir şeyi beğenmiyorsun. Biz 16 kişi aynı odalarda kaldık tuvalet yoğdu

• kyk dan çıkıp üni kütüphanesinde kalma fikri
  • Kütüphanede kalınırda uzun vadeli kalınmaz. 1 hafta falan kalırsın sonra yine yurda falan dönmen lazım. Çamaşırları üninin hademesiyle anlaş para karşılığı yıkat. Yinede yatak çok büyük bir problem olur. Her yerin tutulur o koltuklarda. Yurtta osuran adam olsada yatağım olsun dersin bir zamandan sonra. Yatak önemli yani. İnsanlık bile yatağın bulunmasından sonra bir medeniyet kurmuş.
  • tam1peach T kullanıcısına yanıt
    Tıpa ebatı önemli mi
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    e nerde kalacam ben kyk sevmiyorum ev tutsam ailem izin vermez para göndermezler yani böyle koca yıl geçmez
  • Ütopik bir fikir
  • Sabah odadan çok erken çık, gün boyu kütüphanede takıl, akşam da geç gel onlar uyuduktan sonra yat. Uzanıp dinlenmezsen pert olursun iki güne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.