Şimdi Ara

KYK FSM ÇIKTI İTÜ MASLAK ULAŞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Bu sabah gsbnetten gelen sms doğrultusunda KYK İstanbul Fsm yurduna kayıt hakkı kazanmışım. İTÜ ayazağa kampüsünde okuyacağım için tereddütte kaldım. Direk ulaşım sağlayan 41at diye bir araç varmış ve bu aracın FSM'den İTÜ'ye varması yaklaşık 1 saat sürüyor. Fakat yurt hakkında yazılar okuduğumda her odada tuvalet banyo odalar 3 kişilik gibi olumlu şeyler okudum. Fiyatı uygun olduğu için ve yemeklerin de büyük kısmını KYK karşıladığı için çok kararsızım. Büyük ihtimalle İTÜ Vadi Yurtları'na da kayıt hakkı kazanacağım. Sizce hangisine gitmek daha akıl karı olur ? İTÜ Vadi Yurtları Maslak kampüsünün içinde, fiyatı FSM'nin 1.5 katı olmasına rağmen yemek desteği vs. de yok. Fakat okula bisikletle güzel bir ortamda gidip gelme imkanı sunuyor. Sizce odalarda tuvalet ve banyo olması ve aylık 150-170 lira bir fark için İstanbul'un ulaşım stresine girmeye değer mi ? Cevaplar için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazilim.sever -- 30 Ağustos 2019; 12:19:30 >

• Değmez kyk da kal bence
  • Deymez 1 saat yol cekilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.