Kyk'dan kredi alıyorum ve harçlık avans denilen şeyden geçen ay bayaa bi kullandım (mecburiyetten). Fakat gelen borç beklediğimin çok üstündeydi. Teknosa'dan 80 liralık bir ürün aldım ve geri iade ettim. Acaba bunun ücreti yatırılmışmı diye bankaya gittim. Bana ben buradan sizin bilgilerinizi göremiyorum diyip kartı aldığım şubeye yolladılar. Bugün o şubeye gittim ve ekstre benzeri birşeyler verebilir misiniz diye sordum. Onlarda ATM'lerden görebildiğim kısmı verdiler. Harçlık avans kısmından kullandığım yeri ise size veremeyiz sadece söyleyebilirim dediler. İstiyorsanız internet bankacılığı açalım size dediler. Tamam dedim açın. Eve geldim uğraştım girdim ancak burada da o kısım gözükmüyor. Orayı görmeyi becerebilen var mı? Eğer varsa bu konu altından cevap verebilirse ok sevinirim yoksa ziraat bankasıyla uğraşmak istemiyorum.
uppp aynısı şuna başımda bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
+275 tl limitin var.Faiz veya herhangi bir ücret alınmaz.Hesabında 300 warsa 575 olarak görünür.Büyük ihtimal iade yatmamıştır hesabına.KArtı takında hesap özetine bakabiliyordun galiba
Arkadaşlar hort için özür dilerim ancak benzeri bir durum bende de sözkonusu.
İnternetten bir ürün aldım Paypal aracılığı ile n11 üzerinden, kupon kullanmayı unuttuğum için iptal edip tekrar aldım.Ancak iade parası limitten düşmedi, şuanda beni büyük sıkıntı içine soktu.
444 0000 arıyorum 20 dakika bekliyorum bizi bir yerine takan olmuyor.