Şimdi Ara

kyk hesabım bankada gözükmüyor yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah 9 da ziraata gittim kyk paramı alabilmek için gişede ki adam banka hesabın gözükmüyor galiba sen şubatta alıcaksın geç başvuranlar şubatta alıyor tarzında bişi söyledi oda bilmiyor öyle duymuş. Bu konuda bi bilgisi olan var mı?
    -31 aralıktan önce kabul ettim sözleşmeyi.
    - Başvuru tarihimi hatırlamıyorum ama başvurular başladıktan 2-3 sonra yapmıştım.
    - ytü de okuyorum esenler şubesi gözüküyor oraya gittim onda da bi sıkıntı yok.

• 24 aralıktan sonra yaptıysan şubatta alırsın.
  • evet aradım sordum onlar öyle dedi ne saçma şey öyle daha önceden niye haber vermiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apathetical

evet aradım sordum onlar öyle dedi ne saçma şey öyle daha önceden niye haber vermiyolar

bu bilinen bişeydi zaten , takip etmen gerekirdi , adamlar yüzbinlerce adamı tek tek arayıp haber mi verecek bi de !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

quote:

Orijinalden alıntı: Apathetical

evet aradım sordum onlar öyle dedi ne saçma şey öyle daha önceden niye haber vermiyolar

bu bilinen bişeydi zaten , takip etmen gerekirdi , adamlar yüzbinlerce adamı tek tek arayıp haber mi verecek bi de !

Hic bir yerde yazdigini gormedim. Ve bankada benim gibi 5 kisi daha vardi. O zaman tamam biz körüz. Sitede kocaman bir sekilde yaziyordu ama biz görmedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.