Şimdi Ara

KYK kredisi hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KYK'dan kredi alıyorum ve bu sene üni.de 4. senem bitti ve ben bu sene mezun olamıyorum, okulu 1 sene uzattım. 4 sene kredi aldım ve yanlıs hatırlamıyosam 11.250 liranın altına imza atmıştım.

Sorum şu: kredim ne zaman kesilir? Krediyi ocak ayında almaya başlamıştım yine bu sene ocak ayına kadar almaya devam eder miyim?

• bashkooV kullanıcısına yanıt
    Kyk ya durumu dilekçeyle bildirip kredini 1 yıl uzatırsın yaklaşık 4 bin liraya daha imza atarsın yoksa burs gibi vermezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emree1195

Kyk ya durumu dilekçeyle bildirip kredini 1 yıl uzatırsın yaklaşık 4 bin liraya daha imza atarsın yoksa burs gibi vermezler

ben de öyle düşünüp 2 ay önce buradaki KYK yurduna gidip durumu güvenliğe anlattım. güvenlikçi dayı beni telefonla bu konularla ilgilenen biriyle görüştürdü ve şu cevabı aldım: mezun olamazsan bile 4 yıl dolduğu için kredi kesilir dedi, dilekçe yazıp uzatayım 1 yıl daha dedim, öyle olmuyor dedi. ben de o günden sonra umudu kestim tabii.

benim kafama takılan soru şu aslında, bu sene ne zaman kesilir, hangi ayda? ocakta başlamıştı yine ocağa kadar devam eder mi?
  • bashkooV kullanıcısına yanıt
    Haziranda mezun oluyosun eylülde keserler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.