KYK'dan kredi alıyorum ve bu sene üni.de 4. senem bitti ve ben bu sene mezun olamıyorum, okulu 1 sene uzattım. 4 sene kredi aldım ve yanlıs hatırlamıyosam 11.250 liranın altına imza atmıştım.
Sorum şu: kredim ne zaman kesilir? Krediyi ocak ayında almaya başlamıştım yine bu sene ocak ayına kadar almaya devam eder miyim?
bashkooV
kullanıcısına yanıt
Kyk ya durumu dilekçeyle bildirip kredini 1 yıl uzatırsın yaklaşık 4 bin liraya daha imza atarsın yoksa burs gibi vermezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Emree1195
Kyk ya durumu dilekçeyle bildirip kredini 1 yıl uzatırsın yaklaşık 4 bin liraya daha imza atarsın yoksa burs gibi vermezler
ben de öyle düşünüp 2 ay önce buradaki KYK yurduna gidip durumu güvenliğe anlattım. güvenlikçi dayı beni telefonla bu konularla ilgilenen biriyle görüştürdü ve şu cevabı aldım: mezun olamazsan bile 4 yıl dolduğu için kredi kesilir dedi, dilekçe yazıp uzatayım 1 yıl daha dedim, öyle olmuyor dedi. ben de o günden sonra umudu kestim tabii.
benim kafama takılan soru şu aslında, bu sene ne zaman kesilir, hangi ayda? ocakta başlamıştı yine ocağa kadar devam eder mi?
bashkooV
kullanıcısına yanıt
Haziranda mezun oluyosun eylülde keserler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme