KYK'dan kredi alıyorum ve bu sene üni.de 4. senem bitti ve ben bu sene mezun olamıyorum, okulu 1 sene uzattım. 4 sene kredi aldım ve yanlıs hatırlamıyosam 11.250 liranın altına imza atmıştım.
Sorum şu: kredim ne zaman kesilir? Krediyi ocak ayında almaya başlamıştım yine bu sene ocak ayına kadar almaya devam eder miyim?
bashkooV
kullanıcısına yanıt
Kyk ya durumu dilekçeyle bildirip kredini 1 yıl uzatırsın yaklaşık 4 bin liraya daha imza atarsın yoksa burs gibi vermezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Emree1195
Kyk ya durumu dilekçeyle bildirip kredini 1 yıl uzatırsın yaklaşık 4 bin liraya daha imza atarsın yoksa burs gibi vermezler
ben de öyle düşünüp 2 ay önce buradaki KYK yurduna gidip durumu güvenliğe anlattım. güvenlikçi dayı beni telefonla bu konularla ilgilenen biriyle görüştürdü ve şu cevabı aldım: mezun olamazsan bile 4 yıl dolduğu için kredi kesilir dedi, dilekçe yazıp uzatayım 1 yıl daha dedim, öyle olmuyor dedi. ben de o günden sonra umudu kestim tabii.
benim kafama takılan soru şu aslında, bu sene ne zaman kesilir, hangi ayda? ocakta başlamıştı yine ocağa kadar devam eder mi?