Şimdi Ara

KYK LOL engeli kaldırmak için VPN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 yıldır KYK da kalıyorum. LOL engeli var yurtlarda. Bu engeli aşmak için megasvpn kullanıyorum. Mobil veri kullananlarınız varsa 40 dakikalık maç için kaç MB gidiyor ve ping kaç sizde? VPN kullanırken yurdun yoğun saatlerinde yüksek ping çıkıyor. Bazı arkadaşlarım (başka kyk yurttan) megasvpn ile sıkıntısız kullanıyor. Sorun benim bilgisayarda mı, yurttamı öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknyxl -- 16 Şubat 2017; 3:32:58 >

• Hotspot kullanıyorum lakin kyk internetiyle oyun oynanmaz ne zaman ping çıkacağı belli olmuyor oyundan kopabiliyorsun en güzeli mobil veriden oynamak yurtta kalıyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç başı 30 mb yiyor ortalama olarak

• Turkcellde 70 ping görüyordum
  • Mobilden oyna mac basina 30 40 gider

• Ben 4 yıldır kalıyorum yurtta.Şunu söyleyebilirim,o kadar vpnden sonra sıkıntı çıkartmayan ve uzun süredir iş gören vpn hotspot oldu.Ama onla da gece falan bağlanmak gerekiyor.Gece 3'ten öğlen 12'ye kadar falan oyuna girilebilir.Ping spike,bağlantının kopup gelmesi ve bazen sabit yüksek ping sıkıntıları olabiliyor.Dereceli oynayamazsın,güvenilir değil yani.Turkcell'den vınn wifi aldım ben.Riske gerek yok.Sabit 70-80 arası pingim var.
  • Betternet vpn deneyebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Ben 4 yıldır kalıyorum yurtta.Şunu söyleyebilirim,o kadar vpnden sonra sıkıntı çıkartmayan ve uzun süredir iş gören vpn hotspot oldu.Ama onla da gece falan bağlanmak gerekiyor.Gece 3'ten öğlen 12'ye kadar falan oyuna girilebilir.Ping spike,bağlantının kopup gelmesi ve bazen sabit yüksek ping sıkıntıları olabiliyor.Dereceli oynayamazsın,güvenilir değil yani.Turkcell'den vınn wifi aldım ben.Riske gerek yok.Sabit 70-80 arası pingim var.

Hocam bende düşünüyorum bunu ancak fiyatları ne kadar pek bir bilgim yok ne kadara geliyor ücret olarak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meliodafu

quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Ben 4 yıldır kalıyorum yurtta.Şunu söyleyebilirim,o kadar vpnden sonra sıkıntı çıkartmayan ve uzun süredir iş gören vpn hotspot oldu.Ama onla da gece falan bağlanmak gerekiyor.Gece 3'ten öğlen 12'ye kadar falan oyuna girilebilir.Ping spike,bağlantının kopup gelmesi ve bazen sabit yüksek ping sıkıntıları olabiliyor.Dereceli oynayamazsın,güvenilir değil yani.Turkcell'den vınn wifi aldım ben.Riske gerek yok.Sabit 70-80 arası pingim var.

Hocam bende düşünüyorum bunu ancak fiyatları ne kadar pek bir bilgim yok ne kadara geliyor ücret olarak acaba?

20 GB kotalı aldım.Sadece lol oynasam 10 gb'ı geçmez.Ama oynarken arada video falan izliyorum tam oluyor. Aylık 85 lira.300 mbps hızı destekliyor.Seneye cihazın taksidi biter,o zaman 55-60 liraya falan düşecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.