Şimdi Ara

kyk misafir öğrenci& ccvplayanlara çok dua edicdem :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba ben bu sene marmara ünisini kazandım yurt yedek çıkıtı bayağı gerilerdeym misafir öğrenci olarak kalmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum kyk aradım evvelsi gün okulun ne zman açılıyo dedi bende 20 eylül dedim o zamn 20 eylülde gel deiler biletleri bu cumaya almıştım mecburen iptal edip pzara aldık arkaadslar değecekmi sizce beni misafir öğrenci olarak alırlarmı yardımcı olsanız ben nasıl i yol izlicem cvplayanla şimdşden allah razı olsun

• Bana da yurt çıkmadı.Ben de yedekteyim.Her neyse ben de KYK İstanbul Bölge Müdürlüğünü aradım.Bana da okulun ne zaman açılıyor dediler.okul 27 Eylül de açılıyor.O zaman gelirsin görüşürüz dediler.Eskiden dilekçeyle yapılıyormuş.mülakat gibi bi şey yaparlar heralde ben de tam bilmiyorum.Misafir öğrenci normal yurt ücretinin 2 katını kadar ödüyor diye duydum.Sen misafir öğrenci olmasa da kalacak bi yer ayarla.Devlet yurdunda kalmak istiyorsun anlaşılan.Ama misafir öğrenci olarak almazlarsa eğer kalacak başka bi yerin olsun.İnternette araştır biraz.Kolay gelsin şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül ak

arkadaslar merhaba ben bu sene marmara ünisini kazandım yurt yedek çıkıtı bayağı gerilerdeym misafir öğrenci olarak kalmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum kyk aradım evvelsi gün okulun ne zman açılıyo dedi bende 20 eylül dedim o zamn 20 eylülde gel deiler biletleri bu cumaya almıştım mecburen iptal edip pzara aldık arkaadslar değecekmi sizce beni misafir öğrenci olarak alırlarmı yardımcı olsanız ben nasıl i yol izlicem cvplayanla şimdşden allah razı olsun

Hocam benim bildiğim kadarıyla dilekçe yazıp misafir öğrenci olarak başvuruyorsun.Ama her öğrenciyi almıyorlar.Sonuçta misafir öğrencininde bi kontejanı var.

Ayrıca senin bulunduğun odada dolap filan yokmuş.Sadece yatak varmış.Birde kyk normal öğrencilerine yemek fişi filan veriyr.İşte misafir öğrencilere onlardan da vermiyorlarmış.

Yani en son tercihin misafir öğrencilik olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.