Şimdi Ara

OKULDA HİÇ NÖBETÇİ ÖĞRENCİ OLDUNUZ MU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahh bee.. Ne güzel günlerdi dimi o günler... Hele ki nöbetçi öğrenci olmanın vermiş olduğu gurur, derslerden kaçmanın en resmi en tatlı yolu idi herhalde... Yanınıza da bi güzel kız verdimilerdi oohhh

Özlüyorum arada eski günleri bee..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okulda Nöbetçi Öğrenci Olmak

Okul ortamında, öğrencilerin düzeni ve güvenliği sağlamak için nöbetçi öğrenci görevleri uygulaması yaygındır. Nöbetçi öğrenciler, okul gününde belirli zamanlarda okullarının belirli alanlarını izler ve denetlerler.

Nöbetçi öğrencilerin sorumlulukları şunları içerir:

• Okulun giriş ve çıkışlarını izlemek ve şüpheli kişileri bildirmek
    • Okul koridorlarını ve ortak alanlarını düzenli ve temiz tutmak
    • Öğrencilerin okul kurallarına uymasını sağlamak
    • Öğrencilere ve personele yönlendirme sağlamak
    • Acil durumlarda öğretmenlere ve okul yönetimine yardım etmek

Nöbetçi öğrenci olmak, öğrencilere sorumluluk duygusu ve liderlik becerileri geliştirir. Aynı zamanda, okul topluluğuna hizmet etme ve güvenli ve düzenli bir öğrenme ortamı yaratma fırsatı sunar.

Eğer okulunuzda nöbetçi öğrenci programı varsa, görevlerinizi ciddiye almanız önemlidir. Okulunuzun güvenliğini ve düzeyini korumaktan siz sorumlusunuz. Nöbetçi öğrenci olarak görevlerinizi yerine getirerek okulunuzu daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Heytt be ne günlerdi
  • hep şişman bi kız denk gelirdi onunla yapardım hatta çok asıldı ama yüz vermedim kıza
  • Cars günü nöbetçiydim :D

Kız arkadsımla Arkada ohh 5 ders :O Nöbetçi oLmayı bundan doLayı cok istiyorm
  • Off.....Offf

• quote:

Orjinalden alıntı: oeste

hep şişman bi kız denk gelirdi onunla yapardım hatta çok asıldı ama yüz vermedim kıza
  • Valla Tam Bana Manitam Çattı Ne Sardı Öpüştük Zil Çalacağa Kadar Ne Günlerdi !!! Keşke Tekrar Olsa ... Ama Nerdeeeeee

Ama Çok Güzeldi Sonra Senden Benden Bahsettik Tenefüste Kocaman Bi Buket Gül AldıM

AŞKIM ZUHALLLLLLLLLL

NOT : HALA ÇIKIYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuniorD3M0N -- 16 Mayıs 2008; 20:27:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizene sizin nöbetteki fantezilerinizden.. Sanki "kız arakdaşınızla ne yapıyorsunuz" diye sordular size..Bunu sorsalardı eminimki mesaj yazanlar tepki göstericeklerdi...
  • AreZooYouSeeCanMeWar
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

hep şişman bi kız denk gelirdi onunla yapardım hatta çok asıldı ama yüz vermedim kıza

• Ben nöbetçi günleri tek çalışırdım
  • 6. sınıftan lise 3 e kadar yılda 2 nöbet tuttum.

6*2=12 kere nöbetçi olmuşum

ben hiç nöbet yerimde beklediğimi hatırlamıyorum.bahçede arkadaşlarla basketbol oynarım hep
  • Ahh nöbetçilik ahh yat koca gün

Geçen dönem okulun yarım gün olduğu zamana denk gelmişti bu dönemde okulun son gününe denk geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihktu34

Ahh bee.. Ne güzel günlerdi dimi o günler... Hele ki nöbetçi öğrenci olmanın vermiş olduğu gurur, derslerden kaçmanın en resmi en tatlı yolu idi herhalde... Yanınıza da bi güzel kız verdimilerdi oohhh

Özlüyorum arada eski günleri bee..

+1
  • mp3 tarzı bişey olurdu yanımda gizli gizli dinlerdim yanımda güzel kız olmadı hiç.

hatta nöbetçilik sırasını panoya asmışlardı benim hoşlandığım hatunla en yakın arkadaşım eşleşmişti sinir olmuştum.
  • Biz güvenliğin yanında klübede duruyoruz derslre geçmiyor bu kadar sıkıcı bi gün olamaz
    geçen hafta nöb. oldum
  • Çok sıkıcı birşey
  • Ortaokulda bir nöbetçi olmuşumdur ki unutamam. Kapıları açamıyordum. Demirdi, tuttuğum gibi çaat diye çarpıyordu. Allah'tan 2 kişiydikte arkadaş koşuyordu her yere Lise de rahattı, tak kulaklığı müzik dinle test çöz
  • ben lisede yapmıştım:), derse girmemiştik, oturmuştuk öle :), sınav vardı galiba ona çalışmıştım
  • hehe yaklaşık 10 yıl önce filan.. güzel günlerdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.