Bildirim
KYK NEDEN PARAYI YATIRMAMIŞ OLABİLİR ?
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Olabilir mi derken ? Bir promlem olduğu çok net ortada.Şimdiye kadar çoktan yatması lazımdı bu ay para almak için son onay tarihini geçirmeden devletten taahhütnameyi imzalayıp kartı aldıysanız bir problem var demektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesenyoung -- 15 Ocak 2016; 23:32:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki benim gibi parası yatmayanlar vardır o yüzden yazdım. Sanırım yok
Ödemeler bitti 5 gün oldu şimdiye 10 kere araman lazımdı ara durumu bildir yardımcı olurlar en azından nedenini söylerler
Tmm çok teşekkürler...
Benimde yatmadı. Ama ben burstan krediye dönmesi için dilekçe vermiştim o yüzdendir diye bir şey demedim
O yüzden olabilir mi??
Kykyı aradım taahütnameyi ayın 6sında onayladığım için para yatmamış. Şubatta ocağın parası da yatacakmış. Bu ay yatmaz en son 10 ocakta yatırmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pess2012 -- 16 Ocak 2016; 20:09:42 >
Bende 6sondan sonra,9unda falan onaylamıştım. Demek ki gelecek ay yatacak. Eyvallah kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X