Şimdi Ara

Kyk Öğrenim Kredileri eylüle kadar devam etmiyor mu? temmuz yatmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorum KYK ile ilgili ama DGS ile ilişkili;

Öğrenim kredileri bildiğim kadarıyla mezun olunan yılın eylül ayına kadar devam ediyor. Yani 2015 mezunları için önümüzdeki eylül ayına kadar devam edeceğini biliyorum, Dgs ile lisansa geçiş yapıldığında kredi kesilmemesi için. Ama burslar haziran ayında kesiliyor bu kesin, zaten arkadaşlarımınki kesildi. Ama aldığım öğrenim kredisi temmuz ayında yatmadı arkadaşlar. sistemde de burs olarak göstermiyor.

Neden temmuzda yatmadı kredim? ağustos ve eylül ne olacak acaba dgs ile geçiş yaptıktan sonra mı yatar hepsi? Benden başka muzdarip var mı bu konuda?

• Bende 2 senelik okuyorum DGSye girdim bu sene mezun oldum temmuz ayında yattı para tam gününde diğer sınıftan arkadaşlarımınki de yattı biliyorum bu ayda yatar heralde ancak eylüle kadar değil ağustosa kadar diye biliyorum ben yanlış biliyo da olabilirim. Sizin hesabınızda bi sıkıntı olabilir bi ziraata gidip konuşun derim
  • SanMarinoForveti kullanıcısına yanıt
    tşkler yorumun için ama 30.09.2015 e kadar yazıyor sistemde
  • Bende temmuzun 9 unda mezun oldum ağustos ayı kredim yatmamış.Sizde de durum bu şekildemi ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

Bende temmuzun 9 unda mezun oldum ağustos ayı kredim yatmamış.Sizde de durum bu şekildemi ? ?

evet kyk yı aradım. sayıştay mezun olduktan sonra yatırmıyor dedi. en son haziranı alabildim. haziran mezunu old.m için de temmuz ağustos ve eylül yatmayacakmış. dgs ile geçiş yapsan dahi alamazsın dedi. dgs tercihleri açıklansın dilekçe yazacam belki alabilirim.
  • kozmonot271 kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi ya bende eylül'e kadar alacam diye kendimi hazırlamıştım pff....
  • quote:

Şaka gibi ya bende eylül'e kadar alacam diye kendimi hazırlamıştım pff....

al benden de o kadar.. şok oldum resmen acil ihtiyacım var üstelik :/// bari kayıttan sonra verseler :/
  • kozmonot271 kullanıcısına yanıt
    Umarım istediğin gibi olur.
  • quote:

Umarım istediğin gibi olur.

hepimizinki inş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.