Şimdi Ara

KYK YI YAPANLAR Bİ BAKABİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SINIFI NE YAPCAĞMI BİLMİYORUM HAZIRLIK MI 1.SNF MI BOŞ BÖLÜMÜMDE HAZIRLIK VAR??? BİDE YURTDŞI ADRSNİ FLN NAPCAZ??? BOŞMU??

• bide yüksek ücretli yurt nasıl 140değil 190lira olan dimi 300-500lira değil yksk üsrtli daha az kşimi oluyo odalarda??
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu acilll bilenn briii
  • takip
  • ALLAH aşkına yokmu bileeeeenn
  • güvenlik kodu bölümünü kaç kere yapmamız gerekiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koca formda yokmu kmsee
  • Yüksek ücretli yurtların fiyatı çok değil 4 kişi kalıyor diye biliyorum. 190 TL yoktur daha azdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 29 Temmuz 2013; 17:02:47 >
  • sercanayanoglu S kullanıcısına yanıt
    hocam ben 1-1.5 saat yazdm.d
  • benim de 45 dk falan oldu :D
  • hocam yurdşı ve sınf ksmını napcz??blgnz varmı
  • BAŞVURUNUZ BAŞARI İLE GÜNCELLENMİŞTİR.
    Müracaat ettikten sonra, durumunuzda meydana gelecek olan değişikliği müracaat tarihleri arasında her zaman güncelleme yapabilirsiniz.

Eğitim ve Öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

hazırlık yaptım onun fazla farkedeceğini sanmıyorum..
    biri arayıp konuşsa süper olur aslında

• Muuuck kullanıcısına yanıt
    yurtdşı kısmı boş mu szn??
  • ben tc baba adı güvenlik kodu yazıyorum sürekli 0lanıyor tekrar soruyor
  • HOCAM BİRDE SINIFINIZ DERKEN AŞAĞSNDA MASTR VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİNN DİKKATİNE DYO BZİ BAĞLAMIYO OLABİLİRMİ YARDIIIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muuuck

BAŞVURUNUZ BAŞARI İLE GÜNCELLENMİŞTİR.
    Müracaat ettikten sonra, durumunuzda meydana gelecek olan değişikliği müracaat tarihleri arasında her zaman güncelleme yapabilirsiniz.

Eğitim ve Öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

hazırlık yaptım onun fazla farkedeceğini sanmıyorum..
    biri arayıp konuşsa süper olur aslında

Hazırlık okuyanlara hazırlık sınıfında burs veriliyor ama kredi verilmiyor. Farkeden bişey var yani.

Konu sahibinin sorusunu belki şu cevaplar. Sınıfı kısmının altında kırmızı yazıyla "(Master ve Doktora Öğrencilerinin Dikkatine)" diye bir ibare var. Bizi ilgilendirmiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 29 Temmuz 2013; 17:18:28 >

• ya birde sormam gereken benimde önemli bişey var daha önce bu işlerden anlayan varsa şimdi babam geçen ay baya bir fazla mesai yaptı çalışırken ( sanırım 500 tl kadar belki biraz azı fazla aldı) ve doğal olarak mesai ücretide haziran ayı maaşına eklendi şimdi haziran ayı gelirine ben onu yazsam sanki her ay o kadar alıyormuş gibi gözükücek onu yazmasam sonradan bakıpta haziranda bunu almış yalan bilgi diye şey ederler mi ben oraya ne yazıcam arkadaş ya :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xelanor

ben tc baba adı güvenlik kodu yazıyorum sürekli 0lanıyor tekrar soruyor

Açana kadar tekrarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.