Şimdi Ara

KYK Yurdu ve İl dışında okumanın zorlukları neler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 2.dönem düşünüyorum ev kiraları çok fazla burda bakalı ev bulamazsam yurda geçeçicem heralde
  • Haftaiçi son giriş 23.00 haftasonu ise son giriş saati 23.30 bizim yurtta. Kapılara falan heryere asmışlar. Dönem sonuna doğru konuşacağım müdürlükle umarım yardımcı olurlar. Rahatım yerinde gerçekten burda çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    Ders programinda 23:00 yazar ama genelde o saate kadar surmez dersler. bizim 7-11 arasi ders vardi 9 -9:30 da bitiyordu en gec

• Yorumları okudum herkes evinden çıkma falan demiş ben karşıt bi görüş yazacagim. Lise 4 e kadar terminale gidip başka bi şehre gitmezdim korkardim falan ne bileyim endişem olurdu. Üniversite tercihlerin de abimin ve babamin Nasihatlerini dinlemeyip evimizden 2 saat uzaklıkta üniversite yerine 16 saat uzaklıktaki üniversiteyi tercih ettim. Şuan üniversite 3teyim eğer kendi şehrimde okusam olgunlasamazdim şimdi bırak terminali havaalaninlarina ordan başka şehirlere gidiyorum falan veya ne biliyim başım sıkısınca sorunu kendim çözüyorum insani olgunlastiriyor. Ama yine de bazen aşırı bunalıyosun falan evi özlüyosun. Demem o ki eğer büyük bi şehirde yasiyisan orda oku, değilsen şehrine yakın yerlere acil tecrübeler edin

• crooked kullanıcısına yanıt
    Bende 23e kadar sürmez diye tahmin ediyorum zaten. Ama hocadan hocaya değişir durum tabi. Şuan hazırlıkta bile saat 21.00de ders bitmesine rağmen hocalar erken bırakıyorlar genelde.

• Şehrine göre değişir bütün kyklar. Sen gitmek istediğin şehri söyle ona göre yorum yapalım

• Aranızda Konya selçuk da okumuş olanlar varsa selam olsun. 8 kişilik erkek odası 3 blok erkek yurdu ve toplam yerli yabancı 3000 öğrencinin yaşadığı Alaaddin Keykubat Kampüsü Kyk Erkek Öğrenci Yurtları(en son bıraktığımda böyleydi).

Bunun yanında üniversite dahilinde açılan sayısız kız yurdu 1-4 kişilik odalar ve verilen 3 kuruş fazla ücret. Şimdi kimse laf etmesin kiskanmak değil bu 15 kız yurdu varsa 1 erkek yurdu var.

Salak saçma ihaleler ile verilmiş yemekhane ve kantin,saat 16-04 arası felç geçiren internet, 100 kişiye 8 tuvalet 8 banyo ve 8 lavabo.

Bilmiyorum düşün derim.

• kasova kullanıcısına yanıt
    Hocam izmirde yarı özel kyk yurdu mu var nerede?

• Ünivesitede 3. senem. İlk sene kyk çıkmadı diye özel yurtta kaldım. Ortam iyi gibiydi ama internet yemekler iğrençti. 2. see yurttan 3 arkadaşla eve çıktık. Normalde yurda 475 veriyordum 4 kişilik odada. Katta toplam 12 kişi kalıyorduk. Eve çıkınca masrafım maks 300 lira oldu Sene başı bir arkadaşı yolladık anlaşamadık. Bu sene 3 kişi kalıyoruz. Aşırı rahatım
  • smartsmart S kullanıcısına yanıt
    Çiğlideki yurtta kalıyorum. Açıkçası tam olarak bilmiyorum yarı özel mi ama hem fiyatı izmirdeki diğer kyklardan yüksek hemde daha konforlu. Bizde odalar 2,3 ve 4 kişilik. Bornovada ve bucada kalan arkadaşlarım var onların odaları min 6 kişiymiş.

• 2 sene önce kyk yurdunda kalan arkadaşımın yatağını çalmışlar. Ne kadar doğru bilmiyorum biraz palavracıdır kendisi anlatmıştı ama yanımızda yurttan başkaları da vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyk 10 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

2 sene önce kyk yurdunda kalan arkadaşımın yatağını çalmışlar. Ne kadar doğru bilmiyorum biraz palavracıdır kendisi anlatmıştı ama yanımızda yurttan başkaları da vardı.

oha
  • bence kyk ya dua edin.
    yemeğiniz hazır
    bulaşık yok
    temizlik yapılıyor.
    çamaşırlarınızı yıkayabiliyorsunuz.
  • parasızlık (yemek zorunda kaldığın yemekler)
    kişiliği olumsuz etkileyecek arkadaş ortamı
    mesajın bile gidemediği internet
    aile hasreti
    temizlik (duş, oda arkadaşlarının pisliği...)
    aşırı rahatlık (derslere gereğinden fazla devamsızlık yapmak, gereksiz yere sene uzatmak, gece hayatının bokunu çıkartmak)
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    Vay be neler varmış

Ülkede üniversite kazanmak bir dert okuması daha da dert

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.