Bildirim
Kyk Yurduna Zam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O yurt için az bile olmuş en az 200 lira zam yapmaları gerekiyor. En kaliteli özel yurt bile orası kadar kaliteli değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: canislupusccc
O yurt için az bile olmuş en az 200 lira zam yapmaları gerekiyor. En kaliteli özel yurt bile orası kadar kaliteli değil.
20 metrekare odaya 1000 lira veriyoruz şuanda. Ne kadar kaliteli bir yurt bana anlatır mısınız biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: Arkhelaos
quote:
20 metrekare odaya 1000 lira veriyoruz şuanda. Ne kadar kaliteli bir yurt bana anlatır mısınız biraz
odada 6 kisinin kalmasi bu yurdun kalitesiz oldugunu göstermez ayrica siz orada yatiyonuz zaten önemli olan da bu. daha ne bekliyonuz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: canislupuscccquote:
Orijinalden alıntı: Arkhelaos
quote:
20 metrekare odaya 1000 lira veriyoruz şuanda. Ne kadar kaliteli bir yurt bana anlatır mısınız biraz
odada 6 kisinin kalmasi bu yurdun kalitesiz oldugunu göstermez ayrica siz orada yatiyonuz zaten önemli olan da bu. daha ne bekliyonuz?
odada 4 kişi kalınıyor daha odalarda kaç kişi kalındığını bilmeden verilen ücretin az bile olduğunu nasıl söyleyebiliyorsunuz. Benim beklentim 55liralık bir zam değil her sene yapıldığı gibi 10-25tl arasında bir zam bekliyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhelaos -- 4 Ağustos 2017; 21:16:43 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X