Şimdi Ara

Kyk yurdunda sac kurutma makinesi var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spa ve havuz katındaki duşların oralarda oluyor genelde
  • Eğer koğuş tipi bir yurttan bahsediyorsak (odalar 6 kişi katta 1 büyük tuvalet ; 1 banyo olan) bir ihtimal sabit makine koyabilirler tabi varsada bozuktur,

Yarı özel yada oda tipi ise kesin olarak yok diyebilirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • el kurutma makinesi varsa o da yeter
  • Su sebili var ütü masası var kurutma diyo ütüne kadar göturuyosun anlatabiliyomuyum

• Kardesim ne kadar varoşsun

Jakuzi olan bi yerden bahsediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly86

Su sebili var ütü masası var kurutma diyo ütüne kadar göturuyosun anlatabiliyomuyum

ütü götürmek sıkıntı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IIImalwareIII kullanıcısına yanıt
    Kyk da sıkıntı yaşamayayım diyosan al ya ortak alin odan iyiyse yada direk bireysel ucuzundan al (ben pahalı aldım otlakçılar sagolsun 2 yılda maffoldu )

• quote:

Kyk da sıkıntı yaşamayayım diyosan al ya ortak alin odan iyiyse yada direk bireysel ucuzundan al (ben pahalı aldım otlakçılar sagolsun 2 yılda maffoldu )

Bireysel de alsam ortak kullanma durumu var onun için ortak almak mantıklı ama bunun içinde odadakilerle aranın iyi olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 12 Ağustos 2017; 21:47:17 >
  • IIImalwareIII kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle oda şansa bakar benim oda arkadaslarımla aramız yok geçimsizler diye pek ortak bi bağımız yok her şeyim bireysel (3lu prizimize kadar 3umuzunde ayrıdır ) bak 1 ay kafalarına anlaşamayacak gibiyse her seyini bireysel al odanı degistirme gibi bi olayın oldugu zaman sorun yaratmasın ama insallah Allah benim oda arkadaslarim gibi kimseleri size vermesin iyi olurlar insallah (sana en buyuk diyecegim sey eğer bir seyden rahatsız olursan açık açık söyle biraz daha rahat olursun)

• quote:

Aynen oyle oda şansa bakar benim oda arkadaslarımla aramız yok geçimsizler diye pek ortak bi bağımız yok her şeyim bireysel (3lu prizimize kadar 3umuzunde ayrıdır ) bak 1 ay kafalarına anlaşamayacak gibiyse her seyini bireysel al odanı degistirme gibi bi olayın oldugu zaman sorun yaratmasın ama insallah Allah benim oda arkadaslarim gibi kimseleri size vermesin iyi olurlar insallah (sana en buyuk diyecegim sey eğer bir seyden rahatsız olursan açık açık söyle biraz daha rahat olursun)

tamam hocam inşAllah geçimsizlik olmaz
  • Vardır hocam.
  • soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    Birader haklısın ama sen sanki biraz yumuşak yüzlüsün. Dostum kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin kız gibi şöyle yapmazmısın rahatsız oluyorumlu konuşursan kimse sallamaz seni dediğim gibi sert ol en son çare ağzına vur gitsin ben öye yaptım çok ta mutluyum :D
  • Yapcamda idare sıkıntı en ufak seye bile hemen tutanağı geciriyolar ilk dönem yumuşak olduk haklamadı şimdi sert veriyoruz ama iste oda dedigin muhabbetli olacak okey donecek 101 dönecek

• Utu mu yok artik nasil goturelim utu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.