Bildiğiniz gibi bugün 2. yedek sonuçları açıklandı.1. yedekte 135'den 95'e gelmiştim ama 2.yedekte 95'ten 85'e ilerlemişim.Bu kadar az ilerleme normal mi?Eskişehir yurt için?Arasınıfım ama bu kadar az ilerlemesi ilginç geldi.
hocam konuyla alakasız bir şey sorucam eskişehirde kyk yurtları açık mı şu an hepsi. yani misafir öğrenci olarak gitsem istediğimde kalabilir miyim yoksa hala hepsi açılmadı da yazın olduğu gibi nöbetçi yurtlar mı aktif sadece?
dodofranD
kullanıcısına yanıt
Misafir öğrenci olarak kalmak için KYK il müdürlüğüne gitmek lazım ve galiba süreli.Yani 10 günden fazla kalamıyosun diye biliyorum.Yurtlar açık mı bilmiyorum.
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
eyv hocam saol
quote:
Orijinalden alıntı: dodofran
hocam konuyla alakasız bir şey sorucam eskişehirde kyk yurtları açık mı şu an hepsi. yani misafir öğrenci olarak gitsem istediğimde kalabilir miyim yoksa hala hepsi açılmadı da yazın olduğu gibi nöbetçi yurtlar mı aktif sadece?
1 eylulde hepsi acilicak deniyordu ama yurdu arayip sormak en mantiklisi
dodofranD
kullanıcısına yanıt
Eğer misafir öğrenci olmakla ilgili bilgin olursa yazabilir misin?Böyle giderse misafirhanede kalacaz muhtemelen.
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
hocam benim kyk kaydım var 3 senedir kykda kalıyorum o yüzden direkt gidip kalabilirmişim ücreti orda ödeyerek.. ama sizin kyk kaydınız yoksa dediğiniz gibi il müdürlüğünden falan izin işleri olabilir. en iyisi internetten yurdunuzu bulup arayın.
up hocam yedek sıram 3 yerleştirmedir 44 hiç ilerleme olmadı sizde de aynımı
ferit.izmir
kullanıcısına yanıt
Aynen bende de aynı sorun var 3 yerleştirmedir 40.Galiba bu dikey yatay geçişler falan yüzünden.Onlara da kontenjan ayrılıyomuş.Zaten biz 10da 3 yerleşiyoz,bide bunlar geldi durdu sıra.Kyk ya sormak lazım aslında.
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
aynen hoca yatay yerleştirmeden dolayı bu nasıl iş ya kasımın ortasında çıkar belki
ferit.izmir
kullanıcısına yanıt
Valla yerleştirme öncesi iyi gidiyordu her açıklandığında 7 ilerliyordu.Şimdi ne zaman ilerlemeye başlayacağı belirsiz bence Kasım değil en erken Aralık olur.Hatta Ocak Şubat'a da sarkabilir.İl müdürlüğüne sorsak yararı olur mu ki acaba?Yada cimere yazsak?
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
ben cimere yazdım sen de yaz en iyi yol orası
ferit.izmir
kullanıcısına yanıt
Gene atmadı ya il müdürlüğüne mi gidip sorsak bitti mi ki yer?
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
hocam yarın sabah sorar mısın
ferit.izmir
kullanıcısına yanıt
Bugün fırsatım olmadı muhtemelen haftaya çarşambaya kadar da olmaz.
ferit.izmir
kullanıcısına yanıt
Gene atmadı cimerden cevap geldimi?
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
hocam yedeği bekleyin deniyor
Başvurunuz incelenmiş olup, Bakanlığımıza bağlı yurtlara yerleştirme işlemleri yapılırken, yurtta kalmak için başvuran öğrenciler ile yurtta kayıtlı bulunan öğrenci sayıları dikkate alınmaktadır. İl bazında bulunan boş yataklara, öğrencilerin beyan ettikleri başarı, gelir ve sosyal durum bilgileri ilgili kamu kurumlarından doğrulanarak puanlama yapılmakta ve en yüksek puandan itibaren öğrenim gördükleri üniversiteye en yakın olan yurtlara Bilişim Sistemleri aracılığıyla merkezi yerleştirme işlemi gerçekleştirilmektedir.
Yerleştirilemeyen tüm öğrencilerimizin öğrenim hayatlarını kolaylaştırabilmek için imkanlar dahilinde gerekli düzenlemeler yapılmaya gayret gösterilmekte ve hizmet kalitesi yükseltilmeye çalışılmaktadır.
Yedek sırası bulunan öğrencilerinhttp://yurtkur.gsb.gov.tr/ internet adresinden yedek sırasını takip etmesi gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
ferit.izmir
kullanıcısına yanıt
Klasik kurumsal cevap yazmışlar.Bi arkadaşa sordum kyk yurdunda boş yer var diyor da herhalde biriktirip biriktirip öyle ilerletcekler.Neyse beklicez bakam sağlık olsun.