Şimdi Ara

Kyk Yurt Başvurusu Hatası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen bu hata Baba Adı / Cilt No / Aile Sıra No / Sıra No bilgilerinizi hatalı girdiniz! bazende bu hata Güvenlik kodu yanlış. bu sorunu nasıl çözeceğiz tarayıcı önbelleğini sil yada tarayıcı değiştir dediler yaptım, hatta bilgisayar değiştirdim aynı hatalar var. Bu site cidden hatalıysa bu yurt başvurularını yapanlar nasıl yapıyor peki merak ediyorum

• yukarıııı
  • bu hatayı alan herkesi etiketliyorum illa çözmeliyiz çözmeliyiz
    @bilibon
    @Comfortfamily
    @injun
    @High Hopes.
    @hcankara
  • bu hatanın tarayıcı değiştirmekle düzelmez, bunu genelde müşteri hizmetlerinde ki normal bir kullanıcı ile eşit bilgisayar seviyesine sahip, çapsızların söylediği bir çözüm önerisi.
    her tarayıcının güncel sürümü mevcut ki, çoğu bunu otomatik olarak yapmakta, ayrıca ie7-8 dışında tüm tarayıcılarda cross-browser'lık bir durum yoksa eğer, kayma problemleri dışında hiç bir sorun yaşanmaz, sizin sorun veritabanı ile bağlantının geç kurulmasından, sistemde ki aşırı yoğunluktan ve de bir takım yönetimsel hatalardan kaynaklanıyor ki onuda umarım geç olmadan düzeltirler.
    bir web yazılımcı olarak ***** güleceğim önerme, tarayıcı değiştirin

• quote:

Orijinalden alıntı: narcissus34

bu hatanın tarayıcı değiştirmekle düzelmez, bunu genelde müşteri hizmetlerinde ki normal bir kullanıcı ile eşit bilgisayar seviyesine sahip, çapsızların söylediği bir çözüm önerisi.
    her tarayıcının güncel sürümü mevcut ki, çoğu bunu otomatik olarak yapmakta, ayrıca ie7-8 dışında tüm tarayıcılarda cross-browser'lık bir durum yoksa eğer, kayma problemleri dışında hiç bir sorun yaşanmaz, sizin sorun veritabanı ile bağlantının geç kurulmasından, sistemde ki aşırı yoğunluktan ve de bir takım yönetimsel hatalardan kaynaklanıyor ki onuda umarım geç olmadan düzeltirler.

sistemde hata varda yalnız biz mi yapamıyoruz yapan yapıyor tüm arkadaşlarım yapmış nerdeyse

• Ben de giremiyorum 3 gündür, birkaç güne kadar düzelmezse bölge müdürlüğüne gitmeyi düşünüyorum. Bi' işe yarar mı bilemem ama elden başka bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara

Ben de giremiyorum 3 gündür, birkaç güne kadar düzelmezse bölge müdürlüğüne gitmeyi düşünüyorum. Bi' işe yarar mı bilemem ama elden başka bir şey gelmiyor.

hocam inşallah yararı olur ama bana göre yararı olmaz orayada gtimenin onlar nereden bilsinler yaw memurlar bunlar
  • quote:

bu hatanın tarayıcı değiştirmekle düzelmez, bunu genelde müşteri hizmetlerinde ki normal bir kullanıcı ile eşit bilgisayar seviyesine sahip, çapsızların söylediği bir çözüm önerisi.

Javascript'le işlenen verilerde cross-browser durumu yaşanabiliyor. Çoğu devlet sitesi ie'e yönelik çözümler geliştirdiği için tarayıcı değişikliği bazen çözüme ulaştırabiliyor. Ancak dediğiniz gibi muhtemelen veritabanı sorunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertmisin

quote:

Javascript'le işlenen verilerde cross-browser durumu yaşanabiliyor. Çoğu devlet sitesi ie'e yönelik çözümler geliştirdiği için tarayıcı değişikliği bazen çözüme ulaştırabiliyor. Ancak dediğiniz gibi muhtemelen veritabanı sorunu.

bilgi işlem senin gibiler girse iyi olurdu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

quote:

Ben de giremiyorum 3 gündür, birkaç güne kadar düzelmezse bölge müdürlüğüne gitmeyi düşünüyorum. Bi' işe yarar mı bilemem ama elden başka bir şey gelmiyor.

hocam inşallah yararı olur ama bana göre yararı olmaz orayada gtimenin onlar nereden bilsinler yaw memurlar bunlar

Hocam sorunu çözdüm. E-devlet şifren varsa gir, ordaki kimlik bilgilerine göre giriş yapmaya çalış. Ben girdim cilt no'm ve aile sıra no'm değişmiş (nasıl oluyorsa artık). O yüzden giremiyormuşum. Şimdi girdim başvurumu yaptım. Şifren yoksa da bulunduğun yerdeki nüfus müdürlüğüne gidip öğrenmek gerek. Sorun kesin olarak bu diyemem ama muhtemelen budur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

quote:

Hocam sorunu çözdüm. E-devlet şifren varsa gir, ordaki kimlik bilgilerine göre giriş yapmaya çalış. Ben girdim cilt no'm ve aile sıra no'm değişmiş (nasıl oluyorsa artık). O yüzden giremiyormuşum. Şimdi girdim başvurumu yaptım. Şifren yoksa da bulunduğun yerdeki nüfus müdürlüğüne gidip öğrenmek gerek. Sorun kesin olarak bu diyemem ama muhtemelen budur.

hocam 2 güne kadar kykya gideceğim olmazsa uygularız ayrıca konuyu upluyorum dediğiniz şekilde yapmak isteyen olursa yardımsı olmuş olursunuz

• takipp ediyorum arkadaşlar aynı sorun bende de devam etmekte çözüme ulaşan olursa haber verin ben dahil diğer arkadaşlar da sorunu çözebilsinler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.