< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KYK YURT DOLABI GÜVENLİĞİ (2. sayfa)
-
-
Hocam ipad i hergun okula mı götürüp getireceksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basit bir devre gece için işler
Gündüz işe yaramaz tabi
Başka bir şey bulmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten sırt çantası kullanıyorum çoğunlukla. Ağırlıkta problem olmaz götürücem
Kural 1: Daha gitmeden korkup pısarsan eşyanı da çalarlar yemeğini de yerler iç çamaşırını da giyerler. Takma kafana. Al standart bir kilit tak dolabına. Önemli olan senin taktığın kilit değil. Senin dolabından bırak bir şey çalmayı dokunmaya cesaret edememeleri lazım
-
Ağır abi olmak gerek diyon yani hocam
Alarmlı kilit al hocam.Bence en mantiklisi o duruyor
Hayır ağır abi olmak gerekmiyor. Ezik olma yeter. İlk günden çizgini net çiz. Kimseyle uyumlu olmaya çalışma. Benim kuralım bu buna uyacaksınız kafasında olman lazım. Zaten öyle herkes katil, hırsız falan da değil çoğu insan normal öğrenci işte. Çok kafana takma dediğim gibi o durumları.
-
Baktim şimdi hocam da biraz pahalı gibi.Sonra ise yaramazsa...
quote:
Orijinalden alıntı: Dt.Azim
Tras makinesi gibi biseye 800 lira verdim.Laptop var.Anatomi Atlası textbooklar hepsine bi ton para döktüm.Hocam hergin bunları nasıl götür getir yapayım sadece bilgisayar değil kiHaklısınız hocam zormuş o zaman ya .
yapıcağınız tek şey düzgün bir kilit takıp Allah’a havale etmek artık .
zaten 1-2 ay zorluk yaşıcaksın sonra alışınca sıkıntın kalmaz
yukarda bi arkadaş demiş sessiz kalma diye . Doğru demiş . Seni sessiz sakin sesini çıkarmayan bi tip olarak görürlerse kahvaltıda yumurtanı bile alırlar öyle yılışık tipler de var .
dediğim gibi çeşit çeşit tip var . Arkadaş çevrene dikkat etsen iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yurttaki dolaplarımız çok uyduruktu bizim… Sizinkiler nasıl olur bilemem ama bizimkiler üst köşeleri eğilmiş şekilde, tutup biraz çekersen kapağını açmadan içine ulaşabilecek şekildeydi. Bir keresinde tüm odadaki dolaplar soyulmuştu. Sonradan hırsızın Türki Cumhuriyetlerden birinden gelen bir öğrenci tarafından yapıldığı anlaşıldı. Bizim odamızda da aynı ülkeden bir arkadaş vardı. Grubunu toplayıp adamı buldular. Bizim odaya getirip bir güzel dövdüler “sen bizim ülkenin adını nasıl kötüye çıkartırsın” diye, bize de “Siz de vurun” vs dediler. Biz vurmadık tabi çocuğun yüzü gözü dağılmıştı. Onun dışında bir problem yaşanmadı
Sonuç olarak o dolaplara güven olmaz. Bizim zaten bilgisayarımız, tabletimiz vs yoktu. Çalınan yurt fişlerimizdi… Onu da bu şekilde geri almıştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khenzur -- 25 Ağustos 2021; 20:53:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 ay sonra kargoyla evden alsam laptopu nasıl olur peki
Ben olsam döverdim.
Mantıklı olabilir hocam bu.
lockpickinglawyer'in videolarına bak, orada 2-3 dk uğraştığı kilit görürsen al
-
Çoğu kilit tırnak makasının törpüsüyle bile açılıyor .Değerli eşya bilgisayar filan koyacaksan iyi düşün .anahtarını kaybettiğinde yurt görevlisi penseyle gelip açıyor o kadar güvenli
-
Tamemen odadakilere bağlı. Sen o kilidi taktın diye dokunulmaz olmayacak dolabın çalmaya niyeti olan her şekilde çalar ona çare yok. Ben 1 dönem civarı KYK da kaldım benim odada full son sınıflar vardı birkaç yıldır beraber olan adamlar. Bilgisayar falan her şey ortadaydı dolabı bir arkadaş kitliyodu sadece ben de kitliyodum sonra ben de bıraktım kitlemeyi her şeyimiz meydanda idi yani. 8 kişilik oda btw. Git bir ortama bak durumu göre hareket edersin, direkt kilidi takarsan ayar olup inadına da çalabilirler. O resimdeki kilit oluyor evet çok büyük olmasın ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 kişi 1 odada nasıl kalıyordunuz,nasıl bir çile bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X