Şimdi Ara

KYK YURT DOLABI GÜVENLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
20.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce kyk da yurtta kalan varsa.Dolap için nasil kilit almalıyım asma kilit (görseldeki) olur mu?olmuyorsa foto atabilir misiniz?
    Kilidi kim değiştiriyor,
    Baza altını nasıl kilitliyorsunuz? KYK YURT DOLABI GÜVENLİĞİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Azim

Tras makinesi gibi biseye 800 lira verdim.Laptop var.Anatomi Atlası textbooklar hepsine bi ton para döktüm.Hocam hergin bunları nasıl götür getir yapayım sadece bilgisayar değil ki

Haklısınız hocam zormuş o zaman ya .

yapıcağınız tek şey düzgün bir kilit takıp Allah’a havale etmek artık .

zaten 1-2 ay zorluk yaşıcaksın sonra alışınca sıkıntın kalmaz

yukarda bi arkadaş demiş sessiz kalma diye . Doğru demiş . Seni sessiz sakin sesini çıkarmayan bi tip olarak görürlerse kahvaltıda yumurtanı bile alırlar öyle yılışık tipler de var .

dediğim gibi çeşit çeşit tip var . Arkadaş çevrene dikkat etsen iyi olur

Kural 1: Daha gitmeden korkup pısarsan eşyanı da çalarlar yemeğini de yerler iç çamaşırını da giyerler. Takma kafana. Al standart bir kilit tak dolabına. Önemli olan senin taktığın kilit değil. Senin dolabından bırak bir şey çalmayı dokunmaya cesaret edememeleri lazım

Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Yurt Dolapları Güvenliği

KYK yurtlarında kişisel eşyalarınızın güvenliğini sağlamak için dolap kilitleri kullanmanız önem arz eder. Yurt dolaplarında genellikle yerleşik kilitler bulunur, ancak ek güvenlik için asma kilit de kullanabilirsiniz.

KYK Dolap Kilitleri

• Yurt odalarında bulunan dolaplar, genellikle anahtarlı yerleşik kilitlere sahiptir.
    • Bu kilitler, yurt yönetimi tarafından sağlanır ve öğrencilere anahtarları verilir.
    • Anahtarları kaybetmemeye özen göstermeli ve güvenli bir yerde saklamalısınız.

KYK Yurt Dolapları İçin Asma Kilitler

• Ek güvenlik için yurt dolaplarına asma kilit takabilirsiniz.
    • Asma kilit seçerken sağlam ve dayanıklı bir model tercih etmelisiniz.
    • Kilit mekanizmasının karmaşık olması, hırsızlığa karşı daha iyi koruma sağlayacaktır.

Yurt Dolabı Nasıl Kilitlenir?

• Yurt dolabını kilitlerken şu adımları izleyebilirsiniz:
      • Yerleşik kilidin anahtarını takın ve çevirin.
      • Asma kilit kullanıyorsanız, kilidi dolabın kulbuna geçirin ve kilitleyin.

Güvenlik İpuçları

• Değerli eşyalarınızı dolapta saklamaktan kaçının.
    • Dolabınızı her zaman kilitli tutun, hatta odada olsanız bile.
    • Yurt yönetimine dolabınızda herhangi bir güvenlik sorunu yaşarsanız bildirin.
    • Oda arkadaşlarınızla eşyalarınızı güvence altına almak için birlikte çalışın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • KYK YURT DOLABI GÜVENLİĞİ
    KYK YURT DOLABI GÜVENLİĞİyoutube
    This channel aims to educate consumers about weaknesses and defects in security devices so they can make better security decisions. It should go without saying, but I’ll say it anyway: do not use any of the information presented in my videos for illegal purposes. My mailing information is below. Do NOT send anything you want back unless I’ve agreed in advance to do so. LockPickingLawyer P.O. Box 215 Damascus, MD 20872 USA Please note that I do not recommend locks, nor do I provide assistance in opening them. For advice getting started in locksport, I recommend the “University” at LockLab.com. For all other inquiries, email me (channel name at gmail). One final note - I usually receive over one hundred emails each day, and though I spend a couple hours a day answering emails, I can’t answer them all. Apologies in advance if your email is one that slips through the cracks. https://www.twitter.com/lockpickinglwyr https://www.instagram.com/lockpickinglawyer
    https://www.youtube.com/channel/UCm9K6rby98W8JigLoZOh6FQ

bu adamın 30 saniye içinde açamadığı herhangi bir kilidi gönül rahatlığıyla alabilirsin

• bende bunu merak ediyorum pc falan var çaldırmasak iyidir

• Uppp
  • up merak ediyorum
  • Dolabıma dokunan g*ydir yazın hocam daha çok korur ondan
  • Firestorm2321 F kullanıcısına yanıt
    Hocam harbi ise yaramıyor mu bu kilitler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk yurt gerçekleri ..
    3 yıl önce açıldı
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    4 ay önce açıldı
    KYK Yurt Gerçekleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dt.Azim kullanıcısına yanıt
    Biraz kuvvetli asilinca kiriliyor bunlar.Asilmak diyince elle degil ama ingiliz anahtariyla ya da catalla aciliyor diye biliyorum
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt
    Ee hocam ne kullanacaz o zaman
  • quote:

Sen istersen 5 tane kilit tak , dolabı açacak adam gene açar

dua et odana düzgün insanlar denk gelsin ilk sene

sonraki senelerde zaten kendi ortamını kurup onlarla odaya çıkarsın

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes korkutuyor beni.Nasil hayatta kalacaz kyk da ya
  • kyk yurdunda bu kilidi adamlar dişiyle parçalıyor hocam

• Dt.Azim kullanıcısına yanıt
    Ustteki arkadasin dedigi gibi icinde degerli bir sey oldugunu bilen adam gerekirse kirarak acar dolabi.Bir bakin yine de american lock'un ucuzunu bulursaniz.Ya da alarmli bir sey alin sansa biri duyar belki acilmaya calisilirsa
  • Yurtta PC çaldırma korkumdan dolayı laptop yerine ipad aldım. Odaya oda arkadaşının arkadaşları falanda girebiliyor çok değerli eşyaları götürmemek lazım yurda
  • quote:

Hocam herkes korkutuyor beni.Nasil hayatta kalacaz kyk da ya

Valla ben öyle büyük bi hırsızlık olayı falan duymadım hocam

kyk da kalan arkadaşlarım laptop u falan bırakıp çıkıyorlardı . Ama tabi oda arkadaşları falan hep tanıdık insanlardı

ilk 1-2 ay dişini sıkıcan valla . Dua et odana gelecek kişiler düzgün insanlar olsun . Çeşit çeşit tip var üni de .

• quote:

Hocam onu bilmemde kilitin büyüklüğüne dikkat edin büyük gelebiliyor
  • Sana tavsiyem laptop gibi maddi değeri olan eşyalarını okula giderken yanına Alman
  • Hocam elelktrisel bir şeyler yap kapak açılinca devre tamamlanan cinsten
    Zilli filan,ötünce herkes kalkar zaten
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Tras makinesi gibi biseye 800 lira verdim.Laptop var.Anatomi Atlası textbooklar hepsine bi ton para döktüm.Hocam hergin bunları nasıl götür getir yapayım sadece bilgisayar değil ki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.