Şimdi Ara

Kyk Yurt kur açıldı Dalın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar formu doldurdum ama meslek seçemiyorum ya. Anne mesleğinde kaldım. Yeni açılan pencerede hata veriyor. Biz bugünde yapamayacağız heralde
  • kaydete bastım ve anında koptu
  • Ben arkadaş olmaya karar verdim o siteyle. Kötü davranınca bi halt edemiyoruz, suyuna gitmekte fayda var.
    Ha bu arada webmaster'ı mail yagmuruna tutma kampanyası başlatalım
  • Not Found
    The requested URL /YURTKUROSYM_2009/basvuruGirisAnaSayfa.do was not found on this server.

Ne güzel açılmış ya
  • Arkadaşlar ben şuan forma ulaşabildim. Üniversite, fakütle gibi öğrenim bilgilerinin bazıları doldurulamıyor. Onları doldurmamız gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackblue

Arkadaşlar ben şuan forma ulaşabildim. Üniversite, fakütle gibi öğrenim bilgilerinin bazıları doldurulamıyor. Onları doldurmamız gerekmiyor mu?

Hayır orda kendiliğinden çıkması gerekiyor ama çıkmıyor.
  • Ben sadece burs için başvuru yapacaktım fakat öyle bir alan yok katkı krediside istemiyorum.
    Katkı kredisi ve Burs kısmını işaretliyeceğim başvuruyu yaptıktan sonra ikiside onaylanırsa katkı kredisini iptal edebiliyor muyuz? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara duyurulur.
  • bende o bölüm kendiliğnde geldi 2 ci girişmde fakat yanlış bilgiler.
  • okul bilgileri çıkmıyor!! okul bilgileri çıkmadığı halde kaydetsek ne olur. öyle okul bilgileri çıkmadan kaydeten varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: symptom

Ben sadece burs için başvuru yapacaktım fakat öyle bir alan yok katkı krediside istemiyorum.
    Katkı kredisi ve Burs kısmını işaretliyeceğim başvuruyu yaptıktan sonra ikiside onaylanırsa katkı kredisini iptal edebiliyor muyuz? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara duyurulur.

katkı kredsi ya da öğrenim kredisi işte hangisini secersen hangisi cıkarsa her ne zıkkımsa, çıktıktan sonra burs alcana dair kagıt falan imzalıyomuşssun.. onu imzalamazsan almamış olursun
  • yahu ben tc no mu ve babamın adını yazıyorum bembeyz bir sayfa başkada bişi yok
  • arkadaşlar burs için hangisini seçeçeğim.. :cry:
  • Türkiye de yaşıyoruz hangi bir zaman devlet dairelerinin siteleri düzgün çalıştı ki nevar bunun içinde yatırım yapsanız insanları mağdur etmeseniz işler daha kolay olmaz mı zaten kolaylık için internet üzerinden başvuru yaptırmıyormusunuz .. off
    Çok kötü bir sistemleri var sinir bozucu bir durum
  • giremeyen arkadaşlar Google Chrome u denesinler.ilk denemede açıyor. fakat üniversite ve bölüm kısmı çıkmıyor.
  • burs için hangisini seçeçğim
  • sıradaki girsin :D ben başvurumu yolladım kabul etti okul türü ve puan giremedim
  • bilgilerime tekrar bakmaya girdiğimde okul türünü puan türünü otomatik olarak seçmiş :D izzet baysal falan dio hiç alakası yok benim kazandığım okulla bi problem olurmu acaba
  • başvuru forumunu doldurdum kaydete bastım hata verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, serhatbedir@kyk.gov.tr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Şu elemana mail atalım

Öyle bir şey yazmıyor bende, sadece sayfa görüntülenemiyor sayfası geliyor. Bende mi sorun var

• Nihayet FireFox üzerinden ulaşabildim müracaat formuna, ama öğrenim bilgilerini giremiyorum bu sefer de. Puan türü, okul, fakülte bilgilerini girmek istediğim de girilmiyor, ya da bişey yazılmıyor o bölümlere.

25ine kadar hayırlısıyla başvurumuzu yapabiliriz inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.